Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Voedseltekort. 
nn - 13.03.2010 01:42

"In 1970 the country produced 90% of the food it consumed. Currently 55% of food is imported. Any serious attempt for long term reconstruction will begin with agriculture."

En waarom is dit opeens de schuld van de U.S. Niet dat ik het U.S. beleid wil verdedigen maar is het geen tijd voor die mensen om zelf wat verantwoordelijkheid te nemen en een rubber of wat mij betreft een plastic boodschappentas om hun klabanus te doen. Of gewoon niet hun klabanus in ieder loslopend gat te steken.


Tuurlijk 
6826 - 13.03.2010 11:14

Tuurlijk joh,

NN is Haiti kenner. Hij leeft en werkt al jaren op Haiti. Na al die intensieve jaren als grassroot werker is NN tot een duidelijke conclusie gekomen:
slechts twee problemen zijn DE oorzaak van de situatie aldaar.
-mannen stoppen hun klabanus in elk loslopend gat.
-zij doen dat zonder boodschappentas om hun klabanus.

Ik weet niet of NN loopt te trollen of dat NN meent wat hij schrijft.
Twee dingen weet ik wel:
-NN's opmerking grenst in zijn domheid aan racisme.
-Er had er maar 1 iemand een boodschappentas rond zijn klabanus moeten binden en dat is de vader van NN. Dat had mij dit commentaar gescheeld, en de redactie twee prullenbak verwijzingen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.