Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Ter info 
Frankie - 17.04.2010 08:07

@Geert

Als eerste stel ik het niet op prijs om mongool genoemd te worden en vooral niet via deze manier (als je live voor me stond zou je het nooit gedaan hebben).
Ten tweede, mijn huur is op dit moment 339 euro
als je niet gelooft kom maar kijken.
ik heb een eigen zaak en krijg dus GEEN huursubsidie.
ten derde als jij een deel van mijn huur betaald , dan stort je het op de verkeerde rekening, moeten we het toch eens over hebben dan.

PS. schelden kan altijd nog , ik probeer alleen mijn mening te geven
en als je graag scheld doe dat dan maar hier voor de deur of zo.

Met vriendelijke groet
Frankie

E-Mail: frankie.ehv@gmail.com
En nu aan het werk! 
en? en? - 13.04.2010 19:02

Jaha lieve Reaguurders...
He wat was dat weer lekker he! Keihard schreeuwen over onrecht tegen andere mensen die heel hard schreeuwen over onrecht.
De term boeroepers gaat dus eigenlijk voor allebei wel een beetje op.
Prachtige ongenuanceerde aannamens over werkschuw e.d.
Heerlijk!!
Maar dan vervolgens wel met z'n alle in de baas zijn tijd reaguren op allerlei obscure websites...
Kom op jongens. Nu ophouden met dat huilen over een stel idealistische jongeren die wat experimenteren en dat vervolgens uitschelden voor de kanker van de maatschappij. Phillips moet ook niet janken en gewoon hun maatschappelijke plicht (die ze hebben als zogenaamde nederlandse trots) doen en fatsoenlijk met hun vastgoed omgaan.
Reaguurders... Nu weer aan het werk! En snel een beetje!

Website: http://www.youtube.com/watch?v=yVcDooD9ilU
 
Whaha 
Johan - 13.04.2010 15:19

Ga eens een normaal leven leiden...

Doe normaal het is toch niet van jullie of wel dan??

Anders ga je huur betalen....


Donderstraal anders lekker op of ga diepzeeduiken zonder ooit weer boven te komen!!



@Frankie 
Geert - 17.04.2010 00:25

Frankie .. wat ben jij voor een ongelooflijke mongool dat je denkt dat je tegenwoordig nog voor 345 euro een huis kunt huren .... en je vindt het nog duur ook ..... wake up ... IK betaal het merendeel van jou woonruimte lamzak! En laat het me je vertellen. .... ik heb daar geen zin in ... van mij hoeft dat niet. Weg met de hypotheekrenteaftrek, maar ook weg met de huursubsidie.

Greetz Geert
Belastingconstructies en fundamentele kritiek 
Autonomous - 14.04.2010 02:01

Hoop dat veel van de inhoudloze commentaren worden verwijderd.

Met betrekking tot het punt over eigendomsrecht, de vraag is niet wat maar de vraag is hoe, oh sorry effe uitleggen voor de gemiddelde geen stijl bezoeker. Eigendom, bezit, in het bezit hebben, verschillende zaken. Als iemand huurt of kraakt heeft die in bezit is in beide gevallen niet zijn eigendom maar wordt gegarendeert in de wet. Nou kunnen we uiteraard discussieren over hoe juist een wet is, maar dan graag naar beide kanten. Bedrijven die panden verkrijgen door list en bedrog of het kopen met winst die ze verkrijgen door list en bedrog ontneemt hun niet het eigendomsrecht, maar welk recht hebben de mensen die zijn benadeeld en de natuur die is vernietigd door hun praktijken. Is je oma of iemand waar je om gaf wel eens iets aangesmeerd door een verkoper of bank en maakte je het wat uit, nee waarom zou ik dan me iets aantrekken van iemand die alleen om zichzelf geeft. En indien ja je geeft er wel om welk werk doe je dan zelf en wie ben jij aan het benadelen? Hierbij terugkomend op het pand, welke constructies zijn gebruikt om het pand te verkrijgen en de belasting te ontduiken zodat de winst gemaakt met de middelen van een samenleving niet terugvloeien naar die samenleving, ga je daar eens druk over maken je zou wat meer kansen als gemiddelde werknemer hebben als er wat minder menselijke parasieten macht zouden hebben over de middelen van productie.

En wat betreft huur betalen, huur is geld dat je geeft omdat je gelooft dat je iets van waarde verwerft. Kraken is ook een middel dat wordt gebruikt om ook iets van waarde te verwerfen. Namelijk je zelfrespect.
Gebouwen bestaan uit materiaal en voor bedrijven heten ze middelen, maar bedrijven moeten maar eens doorkrijgen dat ze niet buiten de samenleving staan. Goedkoop scoren en vervolgens levens van werknemers vernietigen en daarmee een samenleving ontwrichten gebeurt op grote schaal, en vervolgens gaan mensen lopen te klagen als hun formule mogelijkheden, lees kantoor en verhuuropties, worden aangetast. Kijk dat noem ik nou de zielige multinational en manager uithangen. Maar als iemand graag winsten genereerd voor de ander omdat je is verteld door opvoeding en de meerderheid dat dat zo hoort dan denk ik dat iedere opmerking over minderwaardigheid van krakers verbleekt in verhouding tot de blijk van onvermogen aan de kant van de uiter.

Kortom als je jaloers bent kraak dan iets zelf, als je bang bent om in verzet te komen en voor jezelf te denken, verwijt dit dan niet aan de ander.

Veel succes in Eindhoven, mooie kraak. Respect!


No Justice, No Peace,

No Surrender, No Retreat,
knuppels 
Johan - 13.04.2010 15:00

Stelletje Eikels ga dan ook gewoon werken voor je centen en loop niet te klagen waar neer jullie er gegrond uitgetiefd worden!!

Het is niet van jullie en zal nooit van jullie worden (gelukkig)...

Donderstraal op en ga wat nuttigs doen met je leven...

IJsduiken zonder duikpak om vervolgens nooit meer teug te keren bijvoorbeeld!!


Mzzl
bij het hooftkantoor liggen ook stoeptegels 
ook nn nogsteeds - 11.04.2010 16:32

oja, die demo kan natuurlijk ook een 'watjulliekunnenkunnenwijook' demo zijn op de locatie die net iets eerder is genoemt.

Interim Vastgoedbeheer

Adres:
Eeneind 47, Nuenen
Postbus 132
5660 AC Geldrop
Nederland

Kraker 
kraker - 14.04.2010 01:53

Komt er nog een nieuwe actie deze week om met een groep gasten het pand binnen te lopen?
Stufi 
Pieter - 14.04.2010 10:04

Misschien wel eens gedacht aan een lening bij onze grote vrienden van de IB-Groep? kun je rustig een kamer huren en je hoeft je geen zorgen te maken of je je kraakpandje nog wel in kan als je s'avonds laat terug komt van je zware dag.

aandachttrekkerij, dat is't
durf te werken 
een werkende mens - 13.04.2010 18:06

Luie honden, dat zijn jullie.

Terwijl de normale burger hard werkt om rond te komen, zijn er altijd van die laffe figuren die waarschijnlijk het gebrek aan een ruggegraat proberen te compenseren met ideologische goedpraterij.

Als je het niet eens bent met het systeem, dan heb je een aantal opties: Of je probeerd het te veranderen op een nette manier (lees: je richt een bijvoorbaat kansloze politieke partij op), maar het besef dat dit toch wel nooit zal lukken aangezien het gros van de mensen genoeg moreel heeft om te beslissen dat als je iets wilt, je ervoor moet werken en het niet moet pakken.

Een andere optie is emigratie, er zijn vast landen waar je zomaar welkom bent, volgens mij staan er bij pripyat nog een aantal woningen leeg waar je wel in kan zonder dat de authoriteiten je een stroobreedte in de weg liggen.

Een andere optie is gewoon ergens van een dak afspringen.

Welke optie je ook kiest, zorg dat de normale werkende mens geen last meer heeft van jullie, want we moeten jullie niet, jullie zijn tuig van de richel. Leer een beroep, ga werken. Probeer een eerlijk mens te zijn, want nu zijn jullie dat niet.

Jullie zijn nu alleen maar zielig bezig. Probeer te veranderen of rot op. Nu graag.
mhahaha 
Me myself and .... - 13.04.2010 15:36

Hey,


Wat lees ik nou allemaal toch??
Werkelijkwaar ongehoord zeg..
Heel zonde dat zo,n pand al zo lang leeg staat.
Ik zou het inderdaad wel weten wat je daar doen....

Maar ja dat kan pas als al die lijers van een krakerts er uit gegooid zijn.

Waarneer gaat dat gebeuren??

Ik hoop vanavond nog dan slaap ik ook weer wat geruster!!


Succes Interim Vastgoed....

Huh?? Oooow zit ik op de verkeerde web pagina...?

Tsja wel makkelijk zo,n linkje vanuit geenstijl....
Wat maakt jullie beter dan de rest??? 
Pukkie - 17.04.2010 00:35

Ik zag dat mijn reactie verwijderd was. Waarom? Mag ik niks zeggen??

Ik zet hem er nogmaals op maar.

Wat maakt dat jullie je beter voelen dan de rest van ons? Ook wij moeten hard studeren. Wij zijn allemaal de toekomst van Nederland. Maar schijnbaar voelen jullie je verheven boven de rest van alle studenten en hoeven jullie niet te werken om woonruimte te kunnen huren .. want jullie hebben het zoooooooooo druuuuuuukkkkkk. Niet meer normaal.

Ik weet uit ervaring ... Technische wiskunde ... dan heb je tijd om bij te werken. Ik heb die studie net afgerond.

Dus mijn credo. Gewoon netjes een kamer huren en niet het eigendom van anderen verkloten.

Oh ja .. even een eveneens verwijderde reactie herhalen .... betaal de investering gewoon terug. .. we zitten als maatschappij niet te wachten op weke verhalen over langetermijnterugbetalingen in kennis en kunde.

Of ... begin een Kolchoz...maar niet hier.
Verwijderen van tegen argumenten 
Pukkie - 17.04.2010 00:21

Het is echt heeeeeel erg fout van jullie dat jullie alle tegenargumenten van deze pagina hebben verwijderd. Echt alles is weg. Het waren genuanceerde reacties, maar ze mochten niet bestaan schijnbaar. Alles is nu helemaal perfect. Hoouzee. Vive el Krakers .... maar niet erg realistisch natuurlijk.

Dulden jullie geen wederhoor ofzo??? Heel vreemd.
Hippies 
Tom - 13.04.2010 17:05

Ga gewoon huur betalen, zoals een normaal mens ook doet. Vieze profiteurs. Lekker een uitkering genieten, gratis wonen in andermans huis en de hele dag wiet roken en stinken!
gebouw wordt ontruimd 
henk - 13.04.2010 14:58

oppassen, het OM in Den Bosch heefty toestemming gegeven het gebouw morgen te ontruimen!
@ Chinchilla23 
Pukkie - 14.04.2010 07:55

Chinchilla23 --> wat maakt jullie zo bijzonder en anders dan anderen. De intellectuele toekomst van Nederland? Verheven boven de rest? We zijn allemaal de toekomst van Nederland. Ga gewoon een kamertje huren.
P.S. 
J. aloe. Zie. - 14.04.2010 10:49

Ik denk dat de meerderheid van deze steenpuist zeikers hierboven gewoon hartstikke jaloers is op jullie... 350,- euro voor een kamertje waar je je kont niet eens kan keren!
Pfff 
Eric Cartman - 13.04.2010 15:30

God Damn Hippies.
en? 
Harry - 08.04.2010 23:53

En was het gezellig? Gezellig frieten gegeten met zijn allen?
huilie huilie 
renegade - 14.04.2010 01:23

AAh de geenstijl rukkers zijn ook aangekomen om huilie huile te doen over iets wat in de echte wereld gebeurd. Lees ff het bovenstaande verhaal over de harde werkelijkheid die mensen vaak dwingt tot kraken, wat nog steeds niet illegaal is (tja als je ook een echte nieuws site bezocht had wist je dat, dat vandaag nog niet door de 1ste kamer is gekomen).
Dus jongens ga gewoon weer zitten fappen bij wat porno plaatjes en bemoei je verder niet met de grote boze niet-virtuele wereld. Daar durven jullie je toch niet te vertonen.
We hebben allemaal gezien hoe massaal jullie zijn komen opdagen na de oproep op GS om bier te komen stelen in het Sarphatipark. Iedereen weet hoe bang Meneer fleischbaum was toen hij in het echte leven een keer door een mini knokploegje van 2 mensen bedreigd werd, das nix in vergelijking met dit soort knokploegen.
Schreeuwen op het internet is zo makkelijk maar in de echte wereld staat het zweet al snel in jullie naar sperma stinkende handjes.

oftewel -1
Aan de slag 
Hardwerkende burger - 14.04.2010 00:30

Kraken = illegaal. Ga je eigen huis kopen of huren. Kappen nou, val Philips en Interim vastgoed niet lastig. Extra inzet van politie kost ons, hardwerkende burgers, ook weer extra geld. Ik word doodmoe van al die types die vinden dat ze gratis mogen wonen. Die TU-studenten nemen maar een krantenwijk.
Als je kraakt gebruik dan je verstand 
Francois - 13.04.2010 14:46

Het is toch te gek voor woorden dat dit pand wordt gekraakt. Ik ben niet principieel tegen staken, maar ben zeker voor gezond verstand. En ik vind al langer dat krakers er niet blijk van geven dat ze dat hebben :(
Kraker 
kraker - 13.04.2010 06:06

Er staat hier een oproep om er heen te gaan voor treiteracties. Waaronder uitwerpselen. "En medestanders zijn ook van harte welkom om de alpha security group te belagen met voedingsmiddelen, uitwerpselen en alles eigenlijk"

Waar het toe leidt lees je dus hier:

 http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/6533395/Eerste-overleg-Philips-en-krakers-mislukt.ece

Ik weet niet of het ook daadwerkelijk gebeurd is, maar doe het gewoon niet. Ik neem toch aan dat het de bedoeling is dat het pand uitgebouwd gaat worden voor huisvesting... als het oude HCZ in Eindhoven.
Kraken is diefstal 
024 - 13.04.2010 16:42

Blijf nou gewoon met je poten van andermans bezit af !!!


Schijt hebben aan de wet als het je niet zo lekker uitkomt, maar via die zelfde wetten wel proberen alles te traineren.

Er staan zat woningen vrij in Eindhoven dat is het niet,het gaat om GELD en daar zo min mogelijk voor te doen.

Vieze uitvreters !!!


Huur? 
VroomVroomVroom - 13.04.2010 21:56

Ga toch gewoon in een trein wonen.
Schenden eigendomsrecht 
Kereltje - 13.04.2010 15:48

Gdsgloeiende @#!-krakers... Kijk als het nou een gebouw is dat al tijden leegstaat en waarvan het bedrijf zelf aangeeft dat dit gekraakt mag worden prima... Maar op deze manier. Heb respect voor de eigenaar van het gebouw. Als deze vindt dat jullie onterecht het gebouw betreden... DAN IS DAT OOK ZO!!! Hij betaalt tenslotte belasting, hypotheek, gas, water, elektra, enz. Het gebouw is dus van hem en hij mag beslissen wat ermee gaat gebeuren

Sowieso, vanaf wanneer mag men eigendomsrechten schenden in dit land (op de overheid na natuurlijk, die doet niets anders)???
leuke reacties 
nn - 13.04.2010 17:02

Erg mooi om te zien wat zo'n linkje op een site als GeenStijl doet, brengt gelijk een aantal agressieve zielige mbo-ertjes naar Indymedia die een beetje stoer doen over zaken waar ze niets vanaf weten. Om vervolgens weer met hun materialistische leventje door te gaan en zonder ook maar verder te denken over het leven dan hun petje lang is.
Eens met Pukkie! 
Mr. H - 17.04.2010 15:42

Studenten van de TU/E?
Sorry, maar een fatsoenlijk geschreven bericht kunnen jullie zelf nog niet eens plaatsen.

Onze toekomst? Je kunt nog niet eens correct schrijven wat de toekomstige titels worden, laat me niet lachen.

Mijn ouders konden mij en m'n broers ook niet de financiële ondersteuning geven voor onze studies en woonruimtes, dus alle 3 hebben wij altijd bijbaantjes gehad en dat betekende dat er verder veel vrije tijd ingeleverd moest worden + het nodige nachtwerk om ook onze studies te voltooien!

Kraken haalden we niet eens in ons hoofd! Overigens was Nijmegen om te huren nog een stukje moeilijker en duurder dan Eindhoven.

Er wordt hier gesproken over slijptollen door het hek halen, of in ieder geval dat het hek ''geen probleem'' is.

Uitwerpselen naar mensen gooien die hun werk doen! Dat het werk wat zij doen jullie niet zint, maakt dit niet goed!

Wat zijn jullie voor mensen? Wie denken jullie wel niet dat jullie zijn?

Kijk eens naar jezelf! Onze toekomst? Onze nachtmerrie zul je bedoelen!

Hou dat eventuele laatste beetje eer aan jezelf en verlaat dat gebouw.
Zoek een baan en zoek een leven. Misschien dat je dan nog enig toekomstperspectief krijgt.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.