Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Bah 
Saboteerik - 28.08.2010 12:54

Ik betaal eerst 150 euro entree, vervolgens zie ik op het terrein mensen bekers graaien uit pisbakken. Later zit ik aan een tafel met vrienden lekker een broodje te eten, komt dezelfde gast die de bekers uit de pisbakken graaide bekers graaien uit de prullebak die aan onze tafel vastzit.

Als dat niet het goorste is wat je niet wil zien tijdens het eten weet ik het ook niet meer. Terecht dat dit soort ongein gestopt wordt. En al die toffe nonsense over het "Kapitalisme creert rotzooi en wij ruimen dat op" is echt bullshit, want puur alleen al door het kaartje te kopen hou je het systeem mede in stand. Daarnaast wordt aan het eind toch alles opgeruimd.

Tijdens het dansen in een tent heb ik meer dan eens "Mijnwerkers" gezien zoals ik ze noem. Zwervers die door het publiek lopen met een lamp op hun hoofd om bekers te zoeken. A-relaxed. Ik geniet daar van de lichtshow en de dansende mensen om me heen. Ik erger me net zo hard dus aan de rapers als aan de security die soms lam doet.

Call me a capitalist pig, maar ik kom daar om van de muziek te genieten.

hans 
nn - 22.08.2010 14:55

can u delete this post from hans? he obvious doesnt know anything about human rights.
Limit! 
Anarchist Flying Cicus - 25.08.2010 00:08

We have a one advise for organisers of Lowlands. To avoid this kind of unconfortable situations in the next year, we propose put up the limit of polish people on the festival. all anarchist whitch claims that collecting cups and cleaning after rich kids is a reactionary, pro-capitalist, servillist job (what an ugly word!) can participate in direct democratic negociations with an issue: what can be the highiest number of polish people on the lowlands Festival? our suggestion: 5, maximum 10 poles for one year. that will resolve the problem and perfectly remove poverty (sorry, we mean GREED) whitch dancing between legs of happy and financialy stable festival guests. we are not agreeing with a situation when somebody destroying someone's right to party. thats our statement. please, treat is serious!

E-Mail: anarchistcicusflyaway@beatthecupguy.nl
Website: http://beatthecupguy.nl
 
Was ooit leuk voor kinderen 
Hans - 22.08.2010 14:21

Ooit was het leuk voor kinderen van Festivals om bekers op te halen en zo wat te verdienen.

De "professionele bekerrapers" verpesten dit en stellen zich ook nog eens agressief op tegen die kinderen.

En wat er nog bijkomt: LL is uitverkocht, dus iemand die er heel graag heengaat kan niet omdat iemand anders er alleen komt om bekers te rapen. Volgens mij schiet dit dus het oorspronkeljke doel voorbij.

Dat het Polen zijn doet voor mij niet ter zake.
best bier 
nn - 29.08.2010 14:23

van het opgehaalde kunnen ze weer heel wat best biertjes kopen.
And advise for polish people 
Anarchist Flying Cicus - 25.08.2010 00:22

Advise for polish people (whitch claims that they are anarchist but the aren't because anarchy is a state of mind as johnny rotten said long long time ago...): don't be so greedy. there are other forms of making money: slug races -  http://everything2.com/title/Slug+Racing , national lottery and of course strong diy structures, where in a collectives you can make a lot of money! please, leave the cups in a trashcans and on the ground. let the security guys work! let the other people sink in the waves of plastic trashes. be good, please!

E-Mail: anarchistcicusflyaway@beatthecupguy.nl
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.