Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
schiphol 
nieuws - 01.09.2010 18:59

Ik weet niet welke vage belg hier aan het actievoeren is, maar het is in elk geval totaal niet begrepen. Iedereen denkt dat het te maken heeft met de geluidsoverlast van schiphol. 'het gevang voor ongedocumenteerden' heeft het nieuws in elk geval niet gehaald.

Website: http://www.zie.nl/video/algemeen/Huis-burgemeester-Haarlemmermeer-beklad/m1fzmi7fdqm8
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.