Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Ouders tegen het kraakverbod 
nn - 28.09.2010 05:14

Als je ouders echt zo graag van je afwillen kun je ze altijd nog vragen om een apartementje voor je te kopen. De hypotheekrente is nog nooit zo laag geweest en de ouders van de meeste krakers hebben geld zat.
@spareine 
sus - 28.09.2010 18:22

Wat heb jij veel tekst nodig om je boodschap kwijt te kunnen. Waarschijnlijk is je creativiteit afgestompt geraakt in het proces "een normale burger" te zijn. Of ben je zo engeestig geboren?
Er zijn kloteblogs genoeg waar je jouw armzielige pogingen tot creativeit kwijt kan (lees: modder gooien) en er waarschijnlijk nog applaus voor krijgt ook.

Aanvulling 
Spareine - 28.09.2010 17:59
Hey werkt deze? die kan ik dan ook bij de dam afgeven?
lol 
NN - 28.09.2010 17:48

LOL
Die Geenstijl-lezers laten zich altijd zo lekker gemakkelijk trollen.
Doe nog 'es zo iets?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.