Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
burgermeester 
nn - 02.10.2010 15:35

Dit, is onze nieuwe burgermeester...
krakers stinken 
Julian - 02.10.2010 02:53

De ME moet harder slaan. Een wet is een wet!

E-Mail: julian_haverkamp@hotmail.com
Censuur? 
objectief - 01.10.2010 23:49

Ik verbaas me er serieus over dat alle negatieve reacties weggehaald worden..... Er zijn nu volgens mij al minimaal drie commentaren gedelete, ook van een mededemonstrant die moeite had met sommige dingen die zijn gebeurd!
Kan iemand van Indymedia hier opheldering over geven?
Moet dat nou zo? 
Ivo - 01.10.2010 21:14

Het is grappig hoe onbelangrijk mensenrechten ineens worden als het gaat om politie-agenten. De kraakscene heeft de afgelopen tijd zijn sympathieke en maatschappij-vriendelijke kant laten zien, dit imago wordt om zeep geholpen door een stel mafkezen dat het leuk vindt om mensen de hersens in te slaan. Hadden de krakers net de publieke opinie een beetje mee, krijg je dit. Op deze manier is het snel afgelopen met het kraken, en zit gedoogbeleid er ook niet meer in.
Smiris begon uiteraard 
Vinz - 01.10.2010 23:14

Zeg niet dat geweld goed is maar blijkbaar luistert nederland niet meer naar woorden dus zullen ze het maar moeten voelen, overigens zoals al gezegd wordt begon de politie met charges terwijl de demo juist was afgesloten en er wat gegeten zou worden.

Smeris lokt expres uit om krakers in slecht daglicht te zetten, maar wat maakt het ook nog uit, de smerige politiek van nederland heeft heeft toch al door gedrukt dat wij criminelen zijn. We mogen best laten horen dat wij, jong, oud, dakloos, families met kinderen, en iedereen en alles in een kraakpand het ziek zijn! Fuck de politiek die alleen maar wil door drukken wat zij willen en niet luistert naar gemeentes of instellingen of wat dan ook. Dan gaan de stenen door de lucht, oog om oog, knuppel om steen.
Bezit 
Jansen & Jansen - 02.10.2010 13:43

@ krokodillentranen om auto
puk - 02.10.2010 00:51

Wat ik heb begrepen is dat die auto is omgegooid om de smeris tegen te houden. Dus als barricademateriaal. Dat een eigenaar weer alleen om zn eigen bezit denkt en niet om het algemeen belang is tekenent voor de maatschappij waarin we leven!

BEZIT: wat het probleem met jullie is: Julie zouden gewoon moeten gaan werken en de huur moeten betalen net als alle andere Nederlanders. Puk geeft precies aan hoe jullie in elkaar zitten. Ga wat van je leven maken en wees positief maar ga niks slopen en andere geweld aandoen.

Lever het zwart in en trek kleur aan. Je zal zien dat het je leven gaat veranderen! Ook voor jullie.. Stap eruit.
a bunch of idiots 
I was there - 01.10.2010 22:55

I was at the protest and saw you bunch of people in black wanting a provocation. You look for the confrontation and fuck all who are different. You give your idea of the movement in front of the media making the game of the institutions that will say ah, here this is why we kicked them out. I agree with the person that say you are assholes. We the people. Which people, you listen only to yourself you fools. You do not represent me. If the anti squat law passed it is because you fucked it up and continue to. Hope there is space for the new. You piss me so much off... you prove you are tough testosterone heads just like the cops. fuck you all you fucking idiots you are smart as peanuts !!
geweld onnodig? 
Def - 02.10.2010 08:16

Sinds wanneert hebben vredige demonstraties ooit effect gehad? En hoe denken jullie dat de krakers in de jaren 90 het voor elkaar gekregen hebben dat kraken gedoogd werd? Niet door vreedzaam te protesteren hoor.. helaas luisterd onze overheid alleen naar mensen wanneer er geweld bij te pas komt.

Met niet geweldadig zijn in de meest geweldadige samenleving die de mens heeft gekend kom je nergens.
2 deelnemer 
nn. - 01.10.2010 21:14

schei toch uit. Hoax. POlitie rot op van deze site
huis kopen -HUUHH! 
MM - 03.10.2010 07:25

... dat zegt het loonslaafje dat helemaal ingekapseld is door een systeem dat die niet zelf gekozen heeft, maar waarvan hij nu een fervent aanhanger is omdat hij daarin mee moet draaien en dat nu ook anderen op wil leggen.

Een grote mond kan niet op je werk en evenmin wat 'ranzige poltieke' activiteiten. Anders komt je salaris of promotie in gevaar. Of een evrantwoordelijke functie, kan je beter je vrienden kring maar eens wat uitdunnen voor de zekerheid dat je werkgever geen negatief advies van een inlichtingen dienst krijgt.

Maar dit persoon gaat er helemaal aan voorbij dat huizen juist veel duurder zijn geworden door de hypotheeaftrek en dat daardoor het volk nog meer loonslaaf is geworden, want men is nog meer afhankelijk van de baas om de hypotheek te kunnen betalen.

Wilders is aan de macht gekomen door de rechtse burgerbeweging over te nemen waarbij drie politieke moorden hebben plaatsgevonden; Pim Fortuyn, Theo van Gogh en Louis Sévèke. Kleuterklasje IQ-test: Wim Kok werd politek afgeschoten met het schandaal van Sebrenica door de Defensie minister onder Clinton, exact toen hij zijn partij niet voor de JSF wilde laten stemmen. In dezelfde verkiezingen werd Pim Fortuyn vermoord die wispelturig over de JSF was. Oltmans werd ook met de dood bedreigd toen hij de JSF connectie noemde en kon dat traceren naar de USA ambassade. Theo van Gogh werd vermoord vlak voordat hij een film kon uitbrengen waarin hij de JSF lobby rond de moord op Fortuyn. Louis Sévèke werd vermoord toen hij met artikelen in nationale kranten bewees dat de Hofstad Groep eerder een AIVD cover was. Wilders kopte een vermeende kogel bedreiging op Indymedia in die door zijn eigen aanhangers geplaats was; een internet manipulatie groepje van de Burke Stichting gesteund met geld van medicijnenmaffia. Booz Allen Hamilton deed de lobby samen met Applied Communications en stuurde manipulanten op onderzoekers af -te weten Eric Wieffering, Marco van de Wetering en Jan Peter Mante, waarvan de laatste mij met de dood heeft bedreigd (of eigenlijk heeft geinformeerd, alsof dat op hoger niveau besloten zou zijn).

Ondertussen waren allerlei betaalde groepen bezig om de 'war on terror' aan het volk te verkopen. Na 11 september 2001 zijn er vooral sterke aanwijzingen gevonden dat het de USA overheid zelf was die met deze mensen zaken deed, alsmede een Nederlander die een vliegschool in Florida heeft waar ze opgeleid werden en een belastingschuld van $1 miljoen aan NL heeft die die nooit heeft hoeven terugbetalen, terwijl Mohammed Atta door het Carl Duisberg Gesellschaft (vernoemd naar de grondlegger van IG Farben /Zyclon B) naar de VS werd gebracht. En wie zat daar ook? Prins Bernhard.
Dan heb je nog wat professionals die men had ingezet om de jeugd in deze richting te manipuleren, zoals Geen Stijl.

En nu denkt meneer dat hij zelfstandig een mening heeft gevormd, maar die lijkt voornamelijk gebaseerd te zijn op het volk opgelegde cultureel aannames middels psychological operations en massa psychologie.

Ja, Volkert dan? Feit is dat Hans Knoop de pelsfok lobby deed voor bedrijven als de Stichting Pelsfok en Control Risks. Hij slaagde erin bij Fortuyn en dat maakte wat dieren activisten kwaad middels een gesprek uit Harderwijk dat de AIVD prachtig wist af te luisteren, maar geen bewaking voor Fortuyn regelde. Dezelfde Control Risks deed het rapport naar de bewaking van Fortuyn, gegevens die alleen in een kluiskamer van DNB lagen en waar niemand meer bij mocht behalve de commissie.
Algemeen belang? 
Edwin - 02.10.2010 22:40

"Wat ik heb begrepen is dat die auto is omgegooid om de smeris tegen te houden. Dus als barricademateriaal. Dat een eigenaar weer alleen om zn eigen bezit denkt en niet om het algemeen belang is tekenent voor de maatschappij waarin we leven!"

Sinds wanneer dient het opwerpen van een barricade met andermans auto per definitie het algemeen belang?
Je komt nu werkelijk zo ongeveer over als een rijke bons die het wegslopen van een uniek stukje natuur ten behoeve van een zoveelste bedrijfsterrein, direct in de buurt van een stad, publiekelijk staat te presenteren als een nobel initiatief die het algemeen belang dient.
Voor alle duidelijkheid, het is uit de camerabeelden duidelijk op te maken dat de politie de boel heeft doen escaleren, dat staat echt buiten kijf. Daarover is geen discussie van node.
Het brute politiegeweld van gisteravond behoeft ook geen verdere commentaar - we weten dondersgoed wiens belangen zij vertegenwoordigen. Die potentiele jodenjagers voor het schamele kopgeld hebben wederom laten zien dat ze beesten zijn.
Maar om dan een auto van wie dan ook te vernielen slaat werkelijk helemaal nergens op.
Je kan heel makkelijk zien ofwel vaststellen dat die auto niet zodanig werd gepositioneerd dat het een heuse barricade vormde, het was duidelijk een gevalletje van hoog opgelopen frustraties botvieren. Niet echt iets om trots op te zijn.
Kraken gaat door is een motto die mij zeker goed aanspreekt, maar graag wel zonder zinloze vernieling van wat dan ook.
acab 
nn - 01.10.2010 23:37

kom allen na het bos en neem een touw mee we gaan ons allen ophangen komt allen
Auto eigenaar 
Mart - 02.10.2010 22:45

"Dat een eigenaar weer alleen om zn eigen bezit denkt en niet om het algemeen belang is tekenent voor de maatschappij waarin we leven!"

Heeft u door dat er gedemonstreerd werd voor iets wat zelfs niet eens eigen bezit was?
Alsof het normaal is dat U neemt wat u hebben wil, en wanneer de rechtmatige eigenaar er iets over zegt, HIJ een asociaal is?

U neemt een verwerpelijk standpunt in.
Frank heeft een bril nodig 
HBF - 06.10.2010 12:55

Ik zie op het fragment dat de ME eerst terugstapt omdat er verderop met een soort vlag achtig iets op de ME ingehakt wordt..

Het kan zijn dat ik het mis heb..
hou je bek 
nn - 01.10.2010 21:14

die kut autonomen hebben wel voorkomen dat jij onder de voet werd gereden door de paarden en aan puin geslagen.
pas toen iedereen werd ingesloten en er gechargeerd werd werd er met meer gegooid dan een rotje.
dacht jij dat jij was weggekomen als anderen niet die charges hadden opgevangen?
ga jij maar beleefd vragen of je kraakpandje alsjeblieft nog een tijdje gedoogd mag worden maar anderen vechten terug.

de andere wang toekeren kost je alleen maar je tanden...
Jullie wetten, niet de onze... 
Frank - 02.10.2010 11:03

Als je deze teksten gebruikt, hoe kan je dan verwachten dat de gemiddelde nieuwskijker sympathie voor je krijgt?
gejank om n koekblik 
zeikwijf - 02.10.2010 01:22

Wat ik eerder al zei: autootje stond weer overend en weinig blikschade te bespeuren.

Je kan met zn drietjes heeeeeeel hard gaan lopen trollen dat je excuus/schadevergoeding/je frustraties kwijt/een zak met pepernoten/whatever wil, maar wat verwacht je er mee te bereiken?

Dat er wat dom mediavolk ander vee verontwaardigd over elkaar heen vallen, dat gebeurt toch wel. Gefeliciteerd, maar wie is hier nou sneu?


Fascisten! 
henkdeVries - 01.10.2010 23:35

Wat is dit voor fascistische bende hiero?
Waarom wordt elke kritische opmerking hier weggecencureerd?

raadhuisstraat 
nn - 03.10.2010 15:49

On the raadhuisstraat there were stones thrown at a bank-office,could be that the pigs think this building actually was a person.



Heerlijk! 
RJ - 02.10.2010 07:45

De laatste stuiptrekkingen van het ongewassen dievengilde, kop op jongens wassen scheren en in de beentjes jullie kunnen best wel iets.
on a diversity of tactics  
Grinderman - 05.10.2010 00:38

"After the revolution there'll be plenty of time to discuss who's first up against the wall - the reformists or the insurrectionalists?"
Ha ha ha Revolution????? WAT moet je een Looser zijn man.
sympathie 
Jordi - 02.10.2010 11:13

Frank,
ik geloof dat voor deze mensen het punt van 'sympathie vragen' een voorbij stadium is. Ze voelen zich uitgekotst door een samenleving en zijn nu boos.
mensenrechten? 
NN - 01.10.2010 21:18

Hoe haal je het uberhaupt in je hoofd het voor de "mensenrechten" van de smeris op te nemen na wat vandaag is gebeurd,ik heb mensen zonder enige vorm van genade compleet kapot geslagen zien worden door de politie om het nog maar niet over de paardencharges te hebben!
Als ze oorlog willen kunnen ze oorlog krijgen!
auto 
auto - 02.10.2010 01:16

nou ik ben wel zuinig op me spullen en wat eigen belang?
puk - 02.10.2010 00:51

Wat ik heb begrepen is dat die auto is omgegooid om de smeris tegen te houden. Dus als barricademateriaal. Dat een eigenaar weer alleen om zn eigen bezit denkt en niet om het algemeen belang is tekenent voor de maatschappij waarin we leven!


kraken is verboden zal de staat is helpen met onruimen van kraakpanden gewoon wat stadion fakkels in je brievenbus:D en dan lekker plat branden dan niet huilen over algemeen belang algemeen belang is dat jullie ma lekker in een woestijn gaan wonen
Auto omgooien 
NN - 02.10.2010 23:16

"Dat een eigenaar weer alleen om zn eigen bezit denkt en niet om het algemeen belang is tekenent voor de maatschappij waarin we leven!"

Hoewel dit wel heel erg ver gaat, moet ik zeggen dat het niet per se een onbegrijpelijke actie is om een auto om te gooien. Hoewel het moreel misschien niet wenselijk is (auto is van een burger, gezeik over kapitaal daargelaten), vind ik het wel te begrijpen dat een dergelijke maatregel genomen is vanuit een panieksituatie, in de poging hier een einde aan te maken.

Kortom, enerzijds moeten moraalridders ook eens dingen in context gaan zien, anderzijds kun je ook weer TE laconiek reageren (je auto naar de klote is niet leuk).
uitgebrijdebeelden zonder comentaar 
nn - 01.10.2010 23:43

 http://www.at5.nl/artikelen/49319/extra-uitzending-at5-nieuws-om-22-55-uur

en het regent weer trollen hiero
geweldloosheid 
Vincent van den Bijllaardt - 02.10.2010 03:26

toch wil ik hier een boodschap achterlaten. Ik vind namelijk dat het geweld van de krakers wel erg wordt verdedigd tijdens deze reacties.
Ook al heeft de politie (de stresskippen) eerst aangevallen, bewaar toch de rust. train op het bewaren van geweldloosheid Zoals al zo vaak is gebeurd in het verleden Ik hoop dat jullie/we onderzoek doen naar wie geweld/vernielingen heeft gebruikt.
De visie dat elke kraker(groep) zelf mag bepalen hoe ze te werk gaan tijdens demonstraties moet afgelopen zijn.
Geef de autonomie van de verschillende subkraakbewegingen op de visie over demonstreren alsjeblieft voor een gedeelte op. Ga met allemaal (en zeker dus ook met de groepering die het meeste geweld heeft gebruikt) om tafel en vraag ze of ze niet net als 99,9procent van den mensen geloven dat geweldloosheid altijd het beste is. help ze deze rust te vinden. en als deze groepering dat niet doet/wilt/beloofd ga dan niet meer samen met ze demonstreren. dat is echt mad stupid! deze maatschappij kan nog niet nuanceren over de kraakbeweging. Als jullie nu nog een keer samen gaan demonstreren met de gewelddadige groep die boven is komen drijven door een goed onderzoek verpest je het voor zovelen; om nog niet eens te praten over de kinderen die meeliepen, de zovelen die eindelijk weer eens voor kraken demonstreerden... zucht; kraken is belangrijker dan het respecteren dat een groep geweld mag gebruiken. Ook als ze zijn uitgedaagd, onder de voet gelopen, aangevallen worden. makkelijker gezegd dan gedaan maar het lijkt de belangrijkste prioriteit om nú de groep geweldgebruikers te laten kiezen zich of op geweldloosheid (ook geen smakeloze provocaties meer van hun zijde) te richten of zich af te splitsen. Dan kan 95% van de beweging hun impact maken en de geweldgebruikers moeten dan maar hun eigen weg kiezen. kraken is te belangrijk om intern geweld maar te blijven respecteren.

E-Mail: vbijllaardt@gmail.com
@non-parasiet 
parasiet - 03.10.2010 05:25

non-parasiet je ziet van je eigen perspectief en zie ik van mijn eigen perspectief.
ik zie wel dat deze wereld een slechte plek is voor bijna iedereen, daar is allen maar een hel klein procentage mensen dat zit in een totale goede positie.
ik ben niet rijk en ik wil niet rijk te worden, misschien jij wel.

mijn perspectief is dat de wereld word slechte en slechte want dat iedereen wilt iedereen op te fucken in ord voor hun eigen situatie een klein stukje beter te maken.
wat is dat voor onzin? hoezo denk je dat als je van iemand anders profiteeren dat zij gaan niet het gelijk aan jij doen.

daar was een beetje verniediging van "ander mans" eigendom...en? in jou wereld dat is best wel ok. niet in de manier dat het was gebeurt maar het gebeurt wel in viele anderen manieren. ik werk in een fabriek, dus ik ben slecht betaald en ben ik ongelukkig zodat jij die consumer kannen wat voor schijnen dingen dat je willen hebben. en sort van luxus producten. wat krijgen ik dan van jou? wordt ik bedankt?nee helemaal niet

als ik in een confrontatie met iemand zijn dat ik kan niet verbaal oplossen en van me hart kan niet weg rennen, dan ga ik alles doen aan een aanpak te maken.

de politie zijn lelijk, lui klotzakken en geweldadige daarbij. die klotzakken hebbn iedereen geslagen mannen, vrouwen, kinderen en die mensen dat stond aan de spectakel te kijken.

"maatschappelijk relevant" nee, niet in de manier dat jij bedoel. ik wil de maatschappij te slopen en een nieuwe te maken gebaseerd op vrijheid, vertrouw, solidariteit en ook wat leuk is zo vrij als mogelijk van discriminatie. niet geld en geld alleen, als jij alleen over geld en goederen willen denken dan nooit kan je mij verstaan en jij bent eens met de parasieten van de wereld
maakt het nog wat uit dan? 
Ivo - 01.10.2010 21:24

He ja lekker oorlog voeren. Rellen met de politie. Wat is het resultaat van al dat geweld? Dat kraken geassocieerd wordt met geweld en asociaal gedrag. Kraken heeft een maatschappelijk doel, als je daar draagvlak voor wil moet je niet met stenen naar de politie gooien. Met die stenen gooi je direct je eigen glazen in.

Die kraakwet is er, en hoeveel agenten je ook in elkaar rost, die gaat echt niet verdwijnen. Beter is om in de gemeenten die er voor open staan te zorgen dat je dankzij een goede reputatie nog wat geregeld krijgt. Dat kan je na een paar van dit soort acties wel vergeten.

Wat een onzing 
sneeuwplank - 02.10.2010 11:13

Ik blijf het bizar vinden dat er zoveel mensen die wel een huis hebben en een in ogen een normaal leven hebben zoveel tegen de krakers zijn en dat hier neer zetten!!!!

Ik heb zelf ook een woning wat ik via via heb kunnen krijgen. En godzijdank voor een redelijke prijs. Maar daar voor was het ook drama voor mij en kon ik nergens terrecht. En dat terwijl er Bergen panden leegstaan! Dus als jullie rechtste Mensen nu eens een beetje nadenken dan zijn de krakers de enige die wat laat zien. De enige mensen die willen laten zien dat het belachelijk is dat de helft leeg staat en er niemand in woont. De enige die ook zeggen dat het bizar is wat je betaald aan huur!

Dus ook al heb je het zelf zo goed denk even aan de mensen die het niet hebben.

Onze generatie doet zowieso geen reet meer! Dus wees blij met mensen die nog de straat op gaan om te zeggen dat ze het er niet mee eens zijn!En nee dat ze die auto en dingen vernield hebben ben ik het zeker niet mee eens! Dat komt heel kinderachtig over! Maar dat ze reageren op politie lijkt me meer dan normaal. En dat ze de staat aan willen pakken snap ik ook. En gelijk hebben ze!

Ik ben zelf journalist en kon er gisteren niet bij zijn ivm prive omstandigheden. maar ga hier zeker een verhaal van maken en laten zien dat er ook een andere kant is! En dat jullie kortzichtige mensen eens verder moeten kijken!

Bedoel eerst pvv in het kabinet en nu dit... en de reactie zijn net zo dom. Dus kijk naar je zef!


( zo dat lucht op )!









burgermeester 
nn - 02.10.2010 15:35

Dit, is onze nieuwe burgermeester...
uitgebrijdebeelden zonder comentaar 
nn - 01.10.2010 23:43

 http://www.at5.nl/artikelen/49319/extra-uitzending-at5-nieuws-om-22-55-uur

en het regent weer trollen hiero
acab 
nn - 01.10.2010 23:37

kom allen na het bos en neem een touw mee we gaan ons allen ophangen komt allen
raadhuisstraat 
nn - 03.10.2010 15:49

On the raadhuisstraat there were stones thrown at a bank-office,could be that the pigs think this building actually was a person.



Lol 
nn - 02.10.2010 03:39

De censuur is weer wet op Indymedia... Het stalinisme is er niks bij. Voor je kijken, doorlopen en je achter de autonomen stellen OF ANDERS.

Kom op mensen. Ik geloof best dat de provocatie vanaf de smeris kwam, en buitensporig politiegeweld zal ongetwijfeld gebruikt zijn. Maar een willekeurige auto als barricade om/opwerpen? De smeris kan zijn rol als klassevijand wel alleen af zonder dat een stel autonomen besluit ook maar eens willekeurige burgers te duperen. Belachelijk. Het enige wat met deze demo is bereikt is een flinke klap te geven op het imago van de krakabeweging.
Algemeen belang? 
Edwin - 02.10.2010 22:40

"Wat ik heb begrepen is dat die auto is omgegooid om de smeris tegen te houden. Dus als barricademateriaal. Dat een eigenaar weer alleen om zn eigen bezit denkt en niet om het algemeen belang is tekenent voor de maatschappij waarin we leven!"

Sinds wanneer dient het opwerpen van een barricade met andermans auto per definitie het algemeen belang?
Je komt nu werkelijk zo ongeveer over als een rijke bons die het wegslopen van een uniek stukje natuur ten behoeve van een zoveelste bedrijfsterrein, direct in de buurt van een stad, publiekelijk staat te presenteren als een nobel initiatief die het algemeen belang dient.
Voor alle duidelijkheid, het is uit de camerabeelden duidelijk op te maken dat de politie de boel heeft doen escaleren, dat staat echt buiten kijf. Daarover is geen discussie van node.
Het brute politiegeweld van gisteravond behoeft ook geen verdere commentaar - we weten dondersgoed wiens belangen zij vertegenwoordigen. Die potentiele jodenjagers voor het schamele kopgeld hebben wederom laten zien dat ze beesten zijn.
Maar om dan een auto van wie dan ook te vernielen slaat werkelijk helemaal nergens op.
Je kan heel makkelijk zien ofwel vaststellen dat die auto niet zodanig werd gepositioneerd dat het een heuse barricade vormde, het was duidelijk een gevalletje van hoog opgelopen frustraties botvieren. Niet echt iets om trots op te zijn.
Kraken gaat door is een motto die mij zeker goed aanspreekt, maar graag wel zonder zinloze vernieling van wat dan ook.
krakers stinken 
Julian - 02.10.2010 02:53

De ME moet harder slaan. Een wet is een wet!

E-Mail: julian_haverkamp@hotmail.com
Wat een onzing 
sneeuwplank - 02.10.2010 11:13

Ik blijf het bizar vinden dat er zoveel mensen die wel een huis hebben en een in ogen een normaal leven hebben zoveel tegen de krakers zijn en dat hier neer zetten!!!!

Ik heb zelf ook een woning wat ik via via heb kunnen krijgen. En godzijdank voor een redelijke prijs. Maar daar voor was het ook drama voor mij en kon ik nergens terrecht. En dat terwijl er Bergen panden leegstaan! Dus als jullie rechtste Mensen nu eens een beetje nadenken dan zijn de krakers de enige die wat laat zien. De enige mensen die willen laten zien dat het belachelijk is dat de helft leeg staat en er niemand in woont. De enige die ook zeggen dat het bizar is wat je betaald aan huur!

Dus ook al heb je het zelf zo goed denk even aan de mensen die het niet hebben.

Onze generatie doet zowieso geen reet meer! Dus wees blij met mensen die nog de straat op gaan om te zeggen dat ze het er niet mee eens zijn!En nee dat ze die auto en dingen vernield hebben ben ik het zeker niet mee eens! Dat komt heel kinderachtig over! Maar dat ze reageren op politie lijkt me meer dan normaal. En dat ze de staat aan willen pakken snap ik ook. En gelijk hebben ze!

Ik ben zelf journalist en kon er gisteren niet bij zijn ivm prive omstandigheden. maar ga hier zeker een verhaal van maken en laten zien dat er ook een andere kant is! En dat jullie kortzichtige mensen eens verder moeten kijken!

Bedoel eerst pvv in het kabinet en nu dit... en de reactie zijn net zo dom. Dus kijk naar je zef!


( zo dat lucht op )!









sympathie 
Jordi - 02.10.2010 11:13

Frank,
ik geloof dat voor deze mensen het punt van 'sympathie vragen' een voorbij stadium is. Ze voelen zich uitgekotst door een samenleving en zijn nu boos.
daders auto 
politie bericht - 02.10.2010 00:35

willen de daders die de auto vernielt hebben van een gewone burger morgen excussus komen aanbieden ne gelijk afrekenen anders word er afgerekend met een kraker die ik regelmatig tegen kom ..



de kogel is door de kerk
autoritair 
deelnemer - 01.10.2010 21:15

Fraai vond ik het, wat ik eigenlijk altijd heb bij pacifisten demo's, dat er dit keer geen paar pacifisten waren die zichzelf benoemd hadden tot leider en vonden dat ze in hun eentje wel even konden gaan beslissen dat er niet gereld wordt.

Met bloemetjes etc. gooien naar de politie zoals daar op de hoek. teringdom. Wellicht aan gedacht dat niet iedereen ontzettend voor lul wilt staan?
Ik loop al jaren mee maar ben het nu echt zat. Dit was de laatste keer dat ik met hippies demonstreer. Nog nooit zoiets autoritairs gezien als 'basisdemocratie.'
Fotos 
Zielak - 01.10.2010 21:57

Photos
Jullie wetten, niet de onze... 
Frank - 02.10.2010 11:03

Als je deze teksten gebruikt, hoe kan je dan verwachten dat de gemiddelde nieuwskijker sympathie voor je krijgt?
Smiris begon uiteraard 
Vinz - 01.10.2010 23:14

Zeg niet dat geweld goed is maar blijkbaar luistert nederland niet meer naar woorden dus zullen ze het maar moeten voelen, overigens zoals al gezegd wordt begon de politie met charges terwijl de demo juist was afgesloten en er wat gegeten zou worden.

Smeris lokt expres uit om krakers in slecht daglicht te zetten, maar wat maakt het ook nog uit, de smerige politiek van nederland heeft heeft toch al door gedrukt dat wij criminelen zijn. We mogen best laten horen dat wij, jong, oud, dakloos, families met kinderen, en iedereen en alles in een kraakpand het ziek zijn! Fuck de politiek die alleen maar wil door drukken wat zij willen en niet luistert naar gemeentes of instellingen of wat dan ook. Dan gaan de stenen door de lucht, oog om oog, knuppel om steen.
Bezit 
Jansen & Jansen - 02.10.2010 13:43

@ krokodillentranen om auto
puk - 02.10.2010 00:51

Wat ik heb begrepen is dat die auto is omgegooid om de smeris tegen te houden. Dus als barricademateriaal. Dat een eigenaar weer alleen om zn eigen bezit denkt en niet om het algemeen belang is tekenent voor de maatschappij waarin we leven!

BEZIT: wat het probleem met jullie is: Julie zouden gewoon moeten gaan werken en de huur moeten betalen net als alle andere Nederlanders. Puk geeft precies aan hoe jullie in elkaar zitten. Ga wat van je leven maken en wees positief maar ga niks slopen en andere geweld aandoen.

Lever het zwart in en trek kleur aan. Je zal zien dat het je leven gaat veranderen! Ook voor jullie.. Stap eruit.
Kom op nou.. 
Paul - 02.10.2010 01:06

Puk, serieus... Wat een apathische kutreactie zeg...


Kraken is geen misdaad 
NN - 02.10.2010 02:09

Gefeliciteerd met deze actie.Kraken gaat door!
Geen verbod kan kraken stoppen en ik ben blij met massale opkomst.
Dit was slechts een voorproefje van wat komen gaat.
We spugen op rechts fascistisch Nederland.
NO PASARAN!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.