Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Onruimngen in krisatllnacht 
xxxx - 08.11.2010 17:50

Is it not symbolic that the hardest evictions, against human rights, in order to wipe out minority of squatters are happening in the krisatllnacht memorial.
.. 
Bas - 08.11.2010 20:26

nn - 08.11.2010 18:22

deze bijeenkomst is besmet, wordt misbruikt door Rene Danen en de IS.

Wat is dat nou weer voor onzin.

Als je de Kristallnacht wilt herdenken moet je perse pro-Israel zijn?

CJO is de weg een beetje kwijt.
Anti-israel sentimenten 
nn - 08.11.2010 22:29

 http://www.dejaap.nl/2010/10/hamas-vrienden-herdenken-opnieuw-de-kristallnacht/
onsmakelijk! 
kraker en antifa - 08.11.2010 18:34

Het is wel erg onsmakelijk en getuigt niet van veel realiteitszin om een ontruimingsgolf (missschien wat extra belanden door de anti-kraakwet) te gaan vergelijken met de kristall-nacht, een pogrom op joden om te toen dat een hele groep mensen uitgeroeid moesten worden.
krakers worden niet uitgeroeid!, we worden wel gedwongen om binnen een moorddadig kapitalistsich systeem in de pas te gaan lopen.
Daar ben je als kraker zelf bij, door te blijven kraken en actie te voeren.
Probeer alles wel in perspectief te zien, ga de boel niet zo overmatig dramatiseren. Wij worden niet uitegzet en de dood in gejaagd, ga dan eens kijken naar het neederlands deportatiesysteem, daar worden mensen uitgezet en de dood in gejaagd.
trap er niet - hetze van Elsevier en PowNed 
antifascist - 08.11.2010 21:18

het bericht van nn dat 'de kristallnacht herdenking door Rene Danen en IS' misbruikt wordt is afkomstig van Elsevier en andere populistische media die een campagne voeren om alle critici van Wilders de mond te snoeren. Op de herdenking, die ook afgelopen jaren door NBK georganiseerd is, is er nooit een verband gelegd met Israel. De vrienden van Wilders willen echter alles aangrijpen om alle critici van Israel en Wilders uit het debat te verdrijven. Het zijn zij die juist Israel tot een issue maken.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.