Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
@ Vanderlaag 
Dennis - 04.12.2010 12:21

"Hou toch eens op met dat jammerlijke linkse geweeklaag, en ga, net als elke andere Nederlander werken voor je geld, inschrijven bij de woningbouwvereniging, en wachten op een woning. "

Het is een schande dat in een welvarend land als Nederland er nog altijd woningnood is. Een SCHANDE!!! Zo hoog als we staan in de ranglijst van rijkste landen... We leven toch niet meer in de wederopbouw-jaren ´50. Je zou bijna denken dat bepaalde groepen in Nederland er belang bij hebben dat de woningnood blijft bestaan, er kan goed aan verdiend worden.

Wie geen geld heeft moet maar "wachten" of krijgt te maken met een jungle aan bureaucratie en rommelige regelgeving.

Ik was het wachten op van alles en nog wat zat, initiatief in NL wordt door regelzucht geblokkeerd, en ben maar geëmigreerd.

E-Mail: kaldenfeldt@hotmail.com
'ALLE' krakers?  
indysocialmedia - 03.12.2010 16:49

Bas Paternotte noemt zich 'journalist'... (HP/De Tijd)
Bas Paternotte noemt zich 'journalist'... (HP/De Tijd)

Diegenen die hierover meteen het hardst 'SCHANDE' roepen via Twitter en andere plekken in de media maken zich zelf opvallend vaak schuldig aan ongenuanceerde generalisatie, belediging en veroordeling van ALLE krakers!

En verder doet men (inclusief 'journalisten') alsof het een vaststaand 'feit' is dat de anonieme posting  http://indymedia.nl/nl/2010/12/71841.shtml door een 'kraker' is gedaan.

Dit kan net zo goed door een soort 'agent-provocateur' of gewoon door een baldadige activisten-hatende 'Geenstijler' op indymedia zijn gepost...

In dit is slechts een van de vele voorbeelden van kortzichtige meningen en zelfs keiharde leugens over krakers en andere activisten die als feiten worden gepresenteerd, met continu herhalende mantra's, dag in dag uit in de moderne media... De algehele stupiditeit, zowel bij de burgerlijke pers als in de nieuwe sociale media, is te triest voor woorden....

Zucht... wat doen we hieraan?

Website: http://is.gd/i8URU
 
Misselijkmakend 
Medelander - 05.12.2010 16:38

Bah, wat een belachelijke en nodeloos kwetsende vergelijking. Hoe zelfingenomen kun je zijn als je het nodig vindt je eigen problemen rondom wonen te linken met de jodenvervolging. Ga alstublieft snel professionele geestelijke hulp zoeken.
Ga zo door KnutselAARS 
Jaap - 04.12.2010 14:48

Mooi ga zo door! Dan zijn we nog sneller van dat kraaktuig af!

E-Mail: Jaap@hotmail.com
Wat bedoel je hiermee? 
niet nodig - 04.12.2010 16:26

Wat bedoel je hiermee? Een persoon modereerd indymedia? Die is het spoor bijster?
Schamen 
Peter - 03.12.2010 16:58


De knutselaars moeten zich zeer zeer diep schamen, om deze zeer zeer ongepaste vergelijking te maken. Verplicht op geschiedenisles en een aantal sessies bij een psychiater. Dit is te walgelijk voor woorden.
Goed voorbeeld 
Heinz - 04.12.2010 14:50

Ja, slechte zaak: :) ik mis nog drie snorretjes onder de neus.

Ik neem dat dit een aanbeveling is? :) Dus maar snel invoeren dan!

Na wat "opruimingen" is er ook geen woningtekort meer.




jammer.......... 
j van Marle - 03.12.2010 19:37

Als je als krakersbeweging sympathie wil hebben en houden moet je niet met deze aqfbeeldingen aan komen.... ik vind het walgelijk. mIJn sympathie is bij deze weg.
Met dank aan AT5 
dgl - 03.12.2010 16:47

Tja, met dank aan T. Zeeman van AT5 krijgt dit smakeloze plaatje wel erg veel aandacht. Lekker hijgerige journalistiek en nog niet in staat te lezen ook, het gaat helemaal niet over ontruimingen...
Voor alle historische experts 
. - 03.12.2010 20:11

Wie gingen het eerst naar kampen onder Hitler?

Juist! Actieve linksmensen. 10 jaar voor de eerste jood gedeporteerd werd naar Auschwitz, waren de communisten, anarchisten, vakbondsleden, sociaal democraten al afgevoerd.

Kom dus alsjeblieft niet aan met je krokodillentranen om joden. Om de Roma (met de joden), de geestelijk gestoorden (al in 1939, jaren voor de holocaust), jehova's getuigen, homoseksuelen hebben jullie ook geen verontwaardiging getoond. Alleen de joden hebben jullie onthouden.
dom 
Populier - 03.12.2010 19:54

Schaamteloze actie om de jodenvervolging voor jullie eigen publiciteits-karretje te spannen.

Als jullie zo doen, mogen jullie wat mij betreft gewoon ontruimd worden.

E-Mail: xgnoom@yahoo.com
de knutselaars 
nn - 04.12.2010 17:21

hobby clubje rené danen?
Gelijk 
mij - 03.12.2010 21:33

Je hebt gelijk!
Weten het goed gemaakt: zorg jij even dat gasten elkaar niet meer beschieten, neersteken en de overvallen op straat nihil worden..kan er ook gestopt worden met de rest
zeur toch niet..als je niets te verbergen hebt is er niets aan de hand

voor de duidelijkheid: het is NIET normaal om met een mes, pistool of boksbeugel overstraat te gaan.
Niet zo handig 
Martijn - 04.12.2010 11:13

"Niet zo handig" is een understatement. Een fotofuck waarin je over de rug van mensen die werkelijk vervolgd, gedeporteerd en doodgefolterd zijn je gelijk probeert te halen? Op zijn minst is dat smakeloos.
Jezelf achteraf goedpraten door het te hebben over de fascistoïde praktijken van de IND is ook "niet zo handig". In dat geval heb je er gewoon de verkeerde portretten ingemonteerd.
Nogal jammer. 
Paul - 04.12.2010 11:06

"Volgens [Van der Laan] hebben de makers ''geen enkel historisch benul''."

Kan ik wel iets mee, zo'n quote. Beetje jammer dit. Hou het er voorlopig maar op dat ware er daadwerkelijk enige reële overeenkomst tussen toen en nu, je om te beginnen geen publiek forum zou hebben om er je beklag over te doen. Oh ja en je zou dood zijn.

De laatste tijd moet ik mezelf er toch vaker aan herinneren dat de site Indymedia en de daarop verschijnende inhoud niet hetzelfde zijn; mooi ideaal idee, steeds vaker gevuld met bagger gecreëerd door mensen met een te beperkt discriminerend vermogen.
lesje 
geschiedenisleraar - 04.12.2010 12:19

knutselaar verwart mensen met huizen
Beetje respect 
Guido - 04.12.2010 11:09

Over het algemeen heel goed wat jullie doen op indymedia en ik lees de site graag. Maar ik snap niet wie deze foto heeft gemaakt en hoe die op de site is gezet. Op de foto worden joden opgepakt. Waarschijnlijk zijn de mannen op de foto stuk voor stuk omgekomen aan honger en slavenarbeid in een werkkamp. Dit is niet even leuk knippen en plakken en het linkse radicaaltje uithangen. Kijk uit met wat je op het web zet. Als je denkt dat je jezelf met de vervolgde joden mag vergelijken omdat je van de week bent gefouilleerd op straat of omdat je in een bepaald gebied niet mag komen, heb je een erg verwrongen beeld van jezelf en een hoge pet op. Lieve knutselaar, je wordt niet opgepakt en afgeslacht. Haal jezelf uit het benadeelden-hoekje en ga daadwerkelijk aan de slag om dingen te veranderen. Kraak een pand, biedt illegalen onderdak! Maar ga geen vermoorde mensen en hun nabestaanden beledigen.

E-Mail: Ido@elteatroespectacular.com
kansloos 
bart boos - 04.12.2010 23:06

Bizar en schandelijk dat dit soort bagger zelfs op de middenpagina van indymedia terecht komt. Bizar en droevig. Een vergelijking die alleerst kant nog wal slaat en ten tweede kwetsend is voor mensen en niet onbelangrijk voor je eigen verhaal. Is schockeren de reden die het goed praat om 2e nazi gruwelen maar weer eens op tafel te gooien? Moet de grote boze wereld maar eens naar de knutselaars luisteren als niet door argumenten danwel door schokeren en schofferen. Misschien solliciteren bij GeenStijl want die doen dat toch stukken effectiever.
Huilen dat andere media het niet goed oppakken is waardeloos en kansloos want daar is doelbewust op aangestuurd door de zogenaamde knutselaar. Het was niet voor niets dat zeker 3 uur na de publicatie van de foto pas de verklaring werd gegeven.
Laag bij de grond en walgelijk.
Nieuwswaarde in deze reactie: mensen nodeloos vergelijken met nazi's? die vlieger gaat niet op.

Website: http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin's_law
 
waanzinnig 
nn - 03.12.2010 12:54

Wat is dit voor een waanzinnige idiotie! Kan dit a.u.b direct verwijderd worden? Ongelooflijk!
pijnlijk 
ad vd h - 04.12.2010 12:13

ik denk dat de opgepakte personen op de foto graag met jullie zouden hebben willen ruilen
jammer 
Rob - 04.12.2010 15:13

Je moet wel heel dom zijn wil je de razzia's uit de tweede wereldoorlog op 1 lijn zetten met het preventief fouilleren tegenwoordig in Amsterdam. In de tweede wereldoorlog werden mensen op grote schaal op basis van hun etnische herkomst en geloofsovertuiging opgepakt en afgevoerd naar vernietigingskampen. Het preventief fouilleren is ingesteld om onze algehele veiligheid op straat te verbeteren. Voor iedereen die dit nog niet wist: we hebben echt een probleem in Amsterdam met wapengerelateerd geweld in bepaalde wijken in Amsterdam. Ik ben geen tegenstander van de kraakbeweging. Ik heb jarenlang (indirect) dankzij de kraakbeweging op een prachtige locatie kunnen wonen in Amsterdam, maar ik vind deze actie echt van een dommigheid getuigen die de kraakbeweging geen goed doet.
walgelijk 
Eric - 04.12.2010 12:12

Niets is te vergelijken met de holocaust. Elke vergelijking zegt eigenlijk alleen iets over de geestelijke toestand van de vergelijker. Zeker wanneer die zelf niets heeft meegemaakt.
De knutselaars hebben niemand een dienst bewezen.

Juis 
Nicky - 03.12.2010 19:13

Doe ff normaal stelletje mafketels
moak mie de pis nait lauw 
6822 - 04.12.2010 12:36

Ongelooflijk dat in de aanvullingen op dit "knutselwerk" gemodereerd wordt,terwijl het "knutselwerk" zelf wel een prominente plaats op de midden pagina krijgt, terwijl verwijdering ervan het enige is dat zou moeten gebeuren.
Verwende kutkinderen die zijn gaan kraken en "heftige statements" maken lust ik rauw. Diegenen die de discussie vervuilen door verontwaardigd te reageren over de berichtgeving in de reguliere media, zonder enige blijk te geven van verontwaardiging over het "knutselwerk" zelf, lust ik ook rauw.
Mensen die het koste wat kost opnemen voor medekrakers, zonder enige blijk te geven van zelfreinigend vermogen, zijn een nagel aan de doodskist van buitenparlementair links.
Maar los van dat. Indymedia is een nieuwssite. Met leuk bedachte huisregeltjes. Houd jezelf dan ook aan die huisregeltjes. Verwijder alles wat geen nieuwswaarde heeft. Dat doen jullie ook met discussiestukken. Doe dat dan ook met discutabele, and beyond, fotosoeps. Plaatsen op de midden kolom laat het belang volgens de redactie ervan zien. Verbaas je dan niet over het "over één kam geschoren worden" door die boze, oh zo boze buitenwereld.
geschiedenis 
wibo - 04.12.2010 12:21

Een stel verwende apen zijn jullie, zonder enig historisch besef
WELKE discussie vervuilen we eigenlijk?! 
Indymedia fan - 04.12.2010 14:05

'Knutselwerk' dat in 2007 veel stof deed opwaaien:
'Knutselwerk' dat in 2007 veel stof deed opwaaien: "Reisburo Rita"

Geachte heer/mevrouw "6822" ("moak mie de pis nait lauw"):


"ongelooflijk dat in de aanvullingen op dit "knutselwerk" gemodereerdwordt,"
- Reacties zonder aanvullende nieuwswaarde komen op de ruispagina, is al jaren zo.  http://indymedia.nl/nl/2010/12/71841ruis.shtml



"terwijl het "knutselwerk" zelf wel een prominente plaats op de midden pagina krijgt,
- De 'knutselwerk' zelf is inmiddels nieuws geworden in veel media.


"terwijl verwijdering ervan het enige is dat zou moeten gebeuren."

- Censuur? En dan dus ook At5, Parool en de overige media die deze fotomanipulatie publiceren, censureren?


"Verwende kutkinderen die zijn gaan kraken en "heftige statements" maken lust ik rauw."

- Een fysieke bedreiging aan het adres van krakers?
- En hoe komt U er bij dat deze fotosoep door een kraker gemaakt is?
- En wat vindt U dan bijvoorbeeld van die 'verwende kutkinderen' die nog erger verwende a-politieke over-consumerende hedonische egoistische 'volwassenen' worden in een koopwoning? (grote massa's vergeleken met een die paar krakers die er zijn...)




"Mensen die het koste wat kost opnemen voor medekrakers, zonder enige blijk te geven van zelfreinigend vermogen, zijn een nagel aan de doodskist van buitenparlementair links."

- 'Medekrakers'? Een individu die een 'Godwin' knutselt en plaatst op een linkse open publicatie site, is zonder twijfel een 'kraker'?
 http://nl.wikipedia.org/wiki/Wet_van_Godwin


"Verwijder alles wat geen nieuwswaarde heeft. Dat doen jullie ook met discussiestukken. Doe dat dan ook met discutabele, and beyond, fotosoeps. Plaatsen op de midden kolom laat het belang volgens de redactie ervan zien.

- Het is voorzover ik heb kunnen observeren pas op de middenkolom geplaatst NADAT het enorm opgeblazen in de reguliere media terecht gekomen is. Waarbij het 'knutselwerk' dus blijkbaar ook voor die gevestigde media zulke nieuwswaarde heeft om het zelfs op televisie, radio en voorpagina's te brengen.


"Verbaas je dan niet over het "over één kam geschoren worden" door die boze, oh zo boze buitenwereld."

- Waarom zouden Uw speculaties een excuus zijn om te generaliseren en dientegevolge hele bevolkingsgroepen te veroordelen op grond van de actie van 1 onbekend individu?



"Diegenen die de discussie vervuilen door verontwaardigd te reageren over de berichtgeving in de reguliere media, zonder enige blijk te geven van verontwaardiging over het "knutselwerk" zelf, lust ik ook rauw."

- Nog meer bedreigingen?

- En waarom schrijft U eigenlijk niet: "Diegenen die de MENSEN-ZONDER-PAPIEREN discussie vervuilen door verontwaardigd te reageren op een slecht 'kunstwerk' op de OPEN posting site indymedia, zonder enige blijk te geven van verontwaardiging over het GEVANGEN ZETTEN EN DEPORTEREN VAN ONSCHULDIGE MENSEN, lust ik ook ..." ?


G E E N - M EN S - I S - I L L E G A A L !

(En mijn aanvulling mag, net als de betreffende aanvulling waar ik naar verwijs, verplaatst worden naar de ruis pagina)


Website: http://google.nl/search?q=Reisbureau+Rita
 
helemaal fout ! 
Robert Oosterhuis - 04.12.2010 16:53

degene die de fotocompilatie heeft gemaakt waarin het huidige beleid van de politie wordt vergeleken met de jodenvervolging heeft geen enkel gevoel voor proportie. Je mag alles met alles vergelijken, maar we leven toch in een rechtsstaat nu ? Die is niet perfect, inderdaad, en je kunt het met een aantal zaken niet eens zijn (ik ben ook tegen veel van de huidige aanscherpingen in het vreemdelingenbeleid). Ik ben het met van der Laan eens: de makers hebben geen enkel historisch besef.
tja 
jvdheuvel - 03.12.2010 17:58

grote kans dat paternotte dat ding zelf gemaakt heeft
Maarten 
Maarten - 04.12.2010 10:36

En met dit soort acties snijden wij onzelf zo ontzettend in de vingers. En weer een negatieve publicatie er bij.
Te schandalig voor woorden 
pascal - 04.12.2010 15:12

Jullie zijn een schande voor onze samenleving! Jullie zijn geen haar beter dan de grootste NAZI's op deze planeet! Ik hoop van ganze harte dat elk kraakpand word ontruimd van jullie soort tuig en als het moet met de brandspuit worden jullie ook nog eens een keer gedouched! Dit is mijn mening en het zou laf zijn als dit niet geplaatst word.
tja 
jvdheuvel - 03.12.2010 17:58

grote kans dat paternotte dat ding zelf gemaakt heeft
indymedia 
NN - 04.12.2010 16:14

De enige persoon waar indymedia waarschijnlijk nog uit bestaat is al een tijdje het spoor bijster.
Maarten 
Maarten - 04.12.2010 10:36

En met dit soort acties snijden wij onzelf zo ontzettend in de vingers. En weer een negatieve publicatie er bij.
Beetje respect 
Guido - 04.12.2010 11:09

Over het algemeen heel goed wat jullie doen op indymedia en ik lees de site graag. Maar ik snap niet wie deze foto heeft gemaakt en hoe die op de site is gezet. Op de foto worden joden opgepakt. Waarschijnlijk zijn de mannen op de foto stuk voor stuk omgekomen aan honger en slavenarbeid in een werkkamp. Dit is niet even leuk knippen en plakken en het linkse radicaaltje uithangen. Kijk uit met wat je op het web zet. Als je denkt dat je jezelf met de vervolgde joden mag vergelijken omdat je van de week bent gefouilleerd op straat of omdat je in een bepaald gebied niet mag komen, heb je een erg verwrongen beeld van jezelf en een hoge pet op. Lieve knutselaar, je wordt niet opgepakt en afgeslacht. Haal jezelf uit het benadeelden-hoekje en ga daadwerkelijk aan de slag om dingen te veranderen. Kraak een pand, biedt illegalen onderdak! Maar ga geen vermoorde mensen en hun nabestaanden beledigen.

E-Mail: Ido@elteatroespectacular.com
Voor alle historische experts 
. - 03.12.2010 20:11

Wie gingen het eerst naar kampen onder Hitler?

Juist! Actieve linksmensen. 10 jaar voor de eerste jood gedeporteerd werd naar Auschwitz, waren de communisten, anarchisten, vakbondsleden, sociaal democraten al afgevoerd.

Kom dus alsjeblieft niet aan met je krokodillentranen om joden. Om de Roma (met de joden), de geestelijk gestoorden (al in 1939, jaren voor de holocaust), jehova's getuigen, homoseksuelen hebben jullie ook geen verontwaardiging getoond. Alleen de joden hebben jullie onthouden.
Contact 
Thijs - 03.12.2010 11:52

Graag wil ik contact komen met degene die deze foto heeft geplaatst, of iemand die mij hier meer over kan vertellen? Dank!

Ben bereikbaar op nummer 020-5551124

Groeten,
Thijs

E-Mail: tzeeman@at5.nl
jammer 
Rob - 04.12.2010 15:13

Je moet wel heel dom zijn wil je de razzia's uit de tweede wereldoorlog op 1 lijn zetten met het preventief fouilleren tegenwoordig in Amsterdam. In de tweede wereldoorlog werden mensen op grote schaal op basis van hun etnische herkomst en geloofsovertuiging opgepakt en afgevoerd naar vernietigingskampen. Het preventief fouilleren is ingesteld om onze algehele veiligheid op straat te verbeteren. Voor iedereen die dit nog niet wist: we hebben echt een probleem in Amsterdam met wapengerelateerd geweld in bepaalde wijken in Amsterdam. Ik ben geen tegenstander van de kraakbeweging. Ik heb jarenlang (indirect) dankzij de kraakbeweging op een prachtige locatie kunnen wonen in Amsterdam, maar ik vind deze actie echt van een dommigheid getuigen die de kraakbeweging geen goed doet.
Zielig en zonder argumenten 
René - 03.12.2010 20:37

Kennelijk heeft de kraakbeweging gebrek aan argumenten om haar mening te onderbouwen. Dan haal je toch gewoon de tweede wereldoorlog er bij. Je noemt je tegenstander fascist en iedere discussie wordt zinloos / inhoudsloos.
de knutselaars 
nn - 04.12.2010 17:21

hobby clubje rené danen?
geschiedenis 
wibo - 04.12.2010 12:21

Een stel verwende apen zijn jullie, zonder enig historisch besef
Hoe laag kan je zinken 
Vanderlaag - 04.12.2010 11:22

Het is toch te gek voor woorden dat jullie de vergelijking trekking tussen de systematische vervolging en vergassing van 6 miljoen joden, en het immense leed dat daarmee gepaard ging, en het onwettig toe-eigenen van huizen, omdat jullie simpelweg te lui zijn om te werken en huur te betalen.

Hou toch eens op met dat jammerlijke linkse geweeklaag, en ga, net als elke andere Nederlander werken voor je geld, inschrijven bij de woningbouwvereniging, en wachten op een woning.

Ik vind dit infaam en abject!


E-Mail: hollandleaks@hotmail.com
beestje bij de naam noemen 
NN - 03.12.2010 21:32



Zeker wat oude PVK posters gevonden en toen aan het knutselen geslagen. Waren ook altijd goed in het maken van vergelijkingen met de nazi tijd.
schande 
lezer - 03.12.2010 19:47

Dit is werkelijk het toppunt. Je zelf vergelijken met de Joden die zijn gevangen genomen en naar de kampen werden gebracht. Ik nodig de maker(s) hierbij uit te komen kijken samen met mij in de kampen. Dan wil ik weten of ze hiermee vergeleken willen worden.

Jullie verweer slaat nergens op. Jullie zijn tegen de wet terwijl de Joden zomaar omdat ze jood waren werden meegenomen. Martelen, verhongeren, verminken, medische testen op kinderen en ouderen enz enz.

Indymedia jullie moeten jullie schamen voor wat jullie nu aan het doen zijn en ik ben dan ook van mening dat nu door deze turn, jullie standpunt, de overheid tegen jullie moet optreden zonder uitzonderingen. Jullie zijn een schande voor het land!
Walgelijk! 
Peter - 03.12.2010 16:51


Wie dit bedenkt, is niet goed bij zijn hoofd en dan laat ik me nog heel voorzichtig uit. Het is eigenlijk gewoon een klootzak (m/v). Is dit zo helder genoeg, Indymedia?
lesje 
geschiedenisleraar - 04.12.2010 12:19

knutselaar verwart mensen met huizen
Te schandalig voor woorden 
pascal - 04.12.2010 15:12

Jullie zijn een schande voor onze samenleving! Jullie zijn geen haar beter dan de grootste NAZI's op deze planeet! Ik hoop van ganze harte dat elk kraakpand word ontruimd van jullie soort tuig en als het moet met de brandspuit worden jullie ook nog eens een keer gedouched! Dit is mijn mening en het zou laf zijn als dit niet geplaatst word.
Why noit? 
Martin - 04.12.2010 14:59

Zie het probleem niet, het is een harde vergelijking met de razzias die lange tijd geleden gehouden werden. Hard maar niet te hard...Het woord razzia is nou eenmaal daaraan verbonden, hoe je het ook bekijkt.
Preventief fouilleren is gewoon belachelijk en misbruik van macht..

Indymedia, mijn zegen hebben jullie!!

waanzinnig 
nn - 03.12.2010 12:54

Wat is dit voor een waanzinnige idiotie! Kan dit a.u.b direct verwijderd worden? Ongelooflijk!
jammer.......... 
j van Marle - 03.12.2010 19:37

Als je als krakersbeweging sympathie wil hebben en houden moet je niet met deze aqfbeeldingen aan komen.... ik vind het walgelijk. mIJn sympathie is bij deze weg.
Niet zo handig 
Martijn - 04.12.2010 11:13

"Niet zo handig" is een understatement. Een fotofuck waarin je over de rug van mensen die werkelijk vervolgd, gedeporteerd en doodgefolterd zijn je gelijk probeert te halen? Op zijn minst is dat smakeloos.
Jezelf achteraf goedpraten door het te hebben over de fascistoïde praktijken van de IND is ook "niet zo handig". In dat geval heb je er gewoon de verkeerde portretten ingemonteerd.
Goede actie! 
Toon - 04.12.2010 12:13

De waarheid komt soms hard aan. en als dit soort knutselpartijen nodig zijn om aandacht te vragen dan is dat al een teken hoe slecht er in Amsterdam geluisterd wordt naar eerdere klachten die op normale manier zijn duidelijk gemaakt.

Amsterdam stop met dit soort praktijken. heel Nederland weet het nu.
moak mie de pis nait lauw 
6822 - 04.12.2010 12:36

Ongelooflijk dat in de aanvullingen op dit "knutselwerk" gemodereerd wordt,terwijl het "knutselwerk" zelf wel een prominente plaats op de midden pagina krijgt, terwijl verwijdering ervan het enige is dat zou moeten gebeuren.
Verwende kutkinderen die zijn gaan kraken en "heftige statements" maken lust ik rauw. Diegenen die de discussie vervuilen door verontwaardigd te reageren over de berichtgeving in de reguliere media, zonder enige blijk te geven van verontwaardiging over het "knutselwerk" zelf, lust ik ook rauw.
Mensen die het koste wat kost opnemen voor medekrakers, zonder enige blijk te geven van zelfreinigend vermogen, zijn een nagel aan de doodskist van buitenparlementair links.
Maar los van dat. Indymedia is een nieuwssite. Met leuk bedachte huisregeltjes. Houd jezelf dan ook aan die huisregeltjes. Verwijder alles wat geen nieuwswaarde heeft. Dat doen jullie ook met discussiestukken. Doe dat dan ook met discutabele, and beyond, fotosoeps. Plaatsen op de midden kolom laat het belang volgens de redactie ervan zien. Verbaas je dan niet over het "over één kam geschoren worden" door die boze, oh zo boze buitenwereld.
kansloos 
bart boos - 04.12.2010 23:06

Bizar en schandelijk dat dit soort bagger zelfs op de middenpagina van indymedia terecht komt. Bizar en droevig. Een vergelijking die alleerst kant nog wal slaat en ten tweede kwetsend is voor mensen en niet onbelangrijk voor je eigen verhaal. Is schockeren de reden die het goed praat om 2e nazi gruwelen maar weer eens op tafel te gooien? Moet de grote boze wereld maar eens naar de knutselaars luisteren als niet door argumenten danwel door schokeren en schofferen. Misschien solliciteren bij GeenStijl want die doen dat toch stukken effectiever.
Huilen dat andere media het niet goed oppakken is waardeloos en kansloos want daar is doelbewust op aangestuurd door de zogenaamde knutselaar. Het was niet voor niets dat zeker 3 uur na de publicatie van de foto pas de verklaring werd gegeven.
Laag bij de grond en walgelijk.
Nieuwswaarde in deze reactie: mensen nodeloos vergelijken met nazi's? die vlieger gaat niet op.

Website: http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin's_law
 
indymedia 
6822 - 04.12.2010 18:38

Indymedia: tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend?????????
Debielen 
NN - 03.12.2010 18:56

De knutselaars zijn een stelletje randdebielen die niet weten waar zo over praten.
Censuur 
Rigobert - 03.12.2010 19:52

Zo fout deze foto zo te bewerken. mijn advies is om de personen op de foto te vervangen door moslims. En geert wilders als trotse soldaat met snor en pruik te plaatsen. Kijk dan krijg je pas sympathie. Ene volk veranderen voor het andere en niemand die er om kraait. Tenslotte zijn de Nederlanders bekend leedvermaak van anderen. Verander dus jullie PR.

Mvg
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.