Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
geld nodig voor kosten en professionaliteit 
MM - 24.12.2010 06:03

Proficiat voor de professionele en snelle publicaties omtrent de mishandelingen, gijzelingen en verdwijningen van immigranten uit Centraal Amerika in Chiapas, Oaxaca en Veracruz! Daar zie je dat een professioneel team aan het werk is geweest en een goed stuk heeft afgelevert.

Ook vrijwilligers hebben geld nodig en kunnen niet van alleen lucht leven. En wil je iets professioneels, dan zijn er wel wat professionals bereid om wat van hun hoogbetaalde vrije en spaarzame uurtjes te doneren, maar een budget om een klein beetje voor professionaliteit te betalen, maakt wel degelijk een groot verschil in effectiviteit!

Vraag mij wel af in deze tijden van open democracy en change, hoe X-Y georganiseerd is en hoe je er een open democracy/beleid op los zou kunnen laten, om te voorkomen dat enkelen het beleid bepalen?
Wacht........hier....een dubbeltje! 
Molotof - 10.12.2010 15:23

Okee, hier een donatie. Waarom zou een fonds ophouden te bestaan omdat er minder donateurs zijn. Als je nou gewoon wat minder aan jezelf betaalt hou je vanzelf meer over.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.