Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
nog veel grotere beerput 
MM - 19.01.2011 21:36

Politie en recherche is een punt, maar voor veel activisten die zich aan de regels houden, zou dat niet zo'n hekel punt zijn als zij hun werk oprecht uitvoeren (OK je hebt bijv. dierenacties en dan is de wet fout).

Veel erger en schadelijker is de samenwerking van politie/recherche/inlichtingendiensten met internationale corrupte mafianetwerken zoals aristocratie, vrijmetselarij en grote bedrijven zoals multinazionals (in NL samen te vatten als Oranje BV).

Dat is m.i. een nog veel grotere beerput wat daar in het geheim plaatsvind. Toch weet men dat het hun strategie is om activisten van tegenspel te voorzien. Dus weten wat ze wel en niet gaan doen en daar een slim tegenspel op te bedenken, waardoor hun acties geneutraliseerd worden.

Een van de grootste in NL:
 http://www.control-risks.com/default.aspx?page=2

Zeggen nu ook dat ze met NGO's werken (verraad binnen de ideële wereld of elitaire & VN orgs?)
 http://www.control-risks.com/default.aspx?page=17

Adam Smith Building, 6th floor
Thomas R. Malthusstraat 1-3
1066 JR Amsterdam
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.