Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
1 mei 
Anonymius - 29.04.2011 17:19

Gemier in de reacties ?
Heb je dan helemaal geen scholing gehad of zo ?
Of ga je er met wat vriendjes vanuit dat jullie waarheid bepalend is voor iedereen ?
Ik ben blij dat ik zelf een mening kan vormen en van daaruit probeer een positieve draai aan een hoop ellende te geven.
De reden waarom ik de demo oversla heb ik duidelijk aangegeven en ik zou hem dan nog eens goed lezen.
Een prettige demo nog :)
Aha 
ja - 01.05.2011 12:14

Nou beste rooie-rat-die-heus-niet-komt en waar staat dat de demo alleen voor de 'anarcho zijde' is? Of ben je met je rooie oortjes nog steeds niet verder gekomen dan de Lenin-blaadjes?
1 Mei 
Anonymius - 29.04.2011 13:09

Dit soort reacties kan ik weinig mee.
Ik acht Indymedia wel in staat om mijn reacties goed in te schatten, dus die verantwoordelijk hoef jij niet op je te nemen.
Indien je mijn aanvulling goed gelezen hebt kan je hieruit opmaken dat onder de huidige omstandigheden het demonstratierecht volkomen uitgehold is.
Cameratoezicht,een aangewezen route waar je je hond nog niet wil uitlaten en volkomen ingesloten als een stel misdadigers je rondje doen.
Dit is waar mijn aanvulling over gaat en ik mag hopen dat dit je aan het denken zet.
Je intimiderende geschreeuw kan je waarschijnlijk wel op GEENSTIJL kwijt.
Ik ben er in ieder geval niet van onder de indruk en ik hoop dan ook dat je in het vervolg iets positiefs wil toevoegen aan de artikelen.

Met vriendelijke groet Ano.
nou nee 
globalinfo.nl - 29.04.2011 14:56

'laten voor wat die is'? Nou nee, je denkt zeker dat je met wat gemier in de reacties wat aan de wereld verandert? Wij komen in ieder geval demonstreren op 1 mei en hopelijk zijn er heel wat meer in staat om zich achter de computer vandaan te sleuren.  http://www.globalinfo.nl/Nieuws/1-mei-dag-van-solidariteit-en-verzet-tegen-het-kapitalisme.html
precies daarom 
peter storm - 29.04.2011 14:00

@Ananymous: Precies omdt het demonstratierecht zo uitgehold is, om dat tegen te helpen gaan, ben ik er wl bij. Met hoe meer, en hoe zelfbewuster, we er zijn, hoe meer we duidelijk maken dat we ons recht blijven gebruiken, en hoe groter de kans dat we die uitholling tegengaan. Gn demonstratie houden betekent precies dat degenen die ons recht uithollen, hun zin krijgen.

Dat er veel onbevredigends kleeft aan demonstreren binnen de voorgeschreven grenzen, is waar. Die grenzen moeten we dus weer oprekken - onder andere door, in groteren getale dan de andere kant verwacht, er om te beginnen gewoon te ZIJN. Daarnaast is en blijft er de noodzaak van andere actievormen, maar het n sluit het ander niet uit.

Ik weet het, deze bijdrage is ruis-waardig, net als de bijdrage waar ik op reageer...

Website: http://peterstormschrijft.wordpress.com
 
Rot toch op mafkees 
Anonymius delete team - 29.04.2011 12:32

He Anonymius kan je niet effe optyfen met je altijd zeer domme comments, get a life. zet anders even je email adres erbij dan hoef ik de mensen van indymedia niet te belasten met comments naar ruis te verplaatsen. die hebben namelijk wel wat beters te doen.
1 mei 
Anonymius - 29.04.2011 14:09

Thanks voor de info, maar indien je anonimiteit cq privacy wil betrachten inzake nieuwe strategieen en acties lijkt de ACU ons daarvoor niet de aangewezen plek.
De huidige tijd leert ons dat we ons moeten gaan opmaken om een andere vorm van strijd te gaan voeren.
Hiervoor is ook nodig om zeer kritisch naar onszelf te zijn, inzake het nodige maatschappelijk draagvlak te creeren voor de " nieuwe strijd ".
Ook zullen er voor " radicale " veranderingen de nodige alternatieven voor een nieuw soort samenleving moeten worden getoond.
Met name de bijeenkomst in Flevoland ( ASEED ) is wat dat betreft een stap in de goede richting.
En de demo op 1 Mei ?
Wij laten onder de huidige omstandigheden die even voor wat het is.
Groeten ANO.Rooie Rat 
Rooie Ratter - 01.05.2011 11:18

De Rooie Rat is misschien niet open, maar bij lange na niet zal ieder rooie ratter aanwezig zijn op deze demo. Ben zelf een rooie ratter dus spreek niet uit het niets. Reken de Rooie Rat maar niet aan de anarcho zijde; niets mis mee, maar wij zijn vooral Rood.
Demo?? 
nn - 29.04.2011 12:18

@Anonymous

Alternatieven zijn altijd welkom, ik zie graag andere activiteiten op Indymedia verschijnen.
rooie rat 
nn - 30.04.2011 16:42

is de rooie rat toevallig open morgen? Gezien ik dan toch in Utrecht ben, kan ik meteen wat inkopen doen :)
Rooie Rat 
nn - 01.05.2011 02:39

De Rooie Rat is helaas niet open morgen, desondanks zullen we wel bij de demo zijn.
1 Mei 
Anonymius - 28.04.2011 19:52

Een Demo ??????

Je bedoelt niets meer dan als een stel makke schapen via een vooraf ingestelde route compleet opgesloten over een industrieterrein wandelen ?
En vooral niet te hard schreeuwen hoor !!!

Ik bedoel er niets kleinerends mee naar de demonstranten toe en ik sta 100 % achter hun beweegredenenen, maar een demo ?????
De Rooie Rat 
nn - 01.05.2011 12:29

Ik weet niet hoe waar deze rood/zwart ruis uit de lucht is komen vallen. Maar zoveel ik weet is de Rooie Rat er voor iedere links politieke gezindte.

Laten we alsjeblieft niet het infantiele "liever rood dan zwart" en vice versa gejengel horen. 1 mei is voor de solidariteit van alle loonslaven, arbeiders, activisten en wat dies meer zij.
Het kan beter. 
nn - 29.04.2011 13:30

Anonymous, er is aansluitend in de ACU ruimte voor debat.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.