Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
ehm 
nn - 18.05.2011 21:12

Reaguren, ga eens deaud, enz enz zijn woorden die al gebruikt werden door nederlandse bloggers lang voordat geenstijl bestond. Veel van die woorden hebben hun oorsprong van IRC of sites als alt0169.com.

En ik weet niet of het nou zo'n goed idee is om woorden te mijden omdat ze bij 'de vijand' horen, doet me een beetje aan Orwell denken...
Strijd is altijd & overal. Dus ook hier & nu 
nn. - 18.05.2011 20:19

Reaguur, bloggert, fijn jullie bijdragen, eerlijk waar, ik erger me alleen dood aan jullie GeenStijl namen. Zo laat je zien dat je diep met je kop in de reet van het rechtspopulistische Geen Stijl discours zit, daarmee bijdragend aan de vergroting van de dominantie van het rechtse discours

Please

Thanks
kom naar de dam! 
matthijs - 22.05.2011 21:31

lieve mensen,

momenteel is een handvol mensen pogingen aan het doen een serieus verzet te organiseren op de dam. KOM HIER HEEN EN DOE MEE!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.