Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Terroristen? 
Bin Vegan - 06.06.2011 14:22

Ik zie op de laatste bladzijde dat de telegraaf volgende week onthuld wat Kraaijer achterhaalde over het dierenbevrijdingsfront en VEGANISTEN.

Vanaf nu is veganist zijn dus vergelijkbaar met een criminele of terroristische organisatie?


(A) 
NN - 04.06.2011 23:31

Kom je weer bedelen om contact, nazi autonoompje :D







toelichting  
alert - 03.06.2011 22:42

@gravertje (jeroen bosch?): waarom de link naar het betreffende commentaar er niet bij vermeld.  http://www.ravagedigitaal.org/archief2003/2003archief/0503ar3.htm
AIVD 
nn - 04.06.2011 18:44

AIVD

De AIVD is een dekmantel voor de IS!
@ Autonoom 
nn - 05.06.2011 02:00



De verklaring van AFA is hiermee helemaal niet ontkracht. Het feit dat mensen als autonoom handelend wezen ook aanwezig kunnen zijn (zich voordoende) als antifascist betekend nog niet per sé dat deze binnen de structuur van AFA handeld. Er zijn genoeg antifascisten die buiten de landelijke AFA-structuur opereren.
aanwezig geweest. 
Autonoom - 04.06.2011 22:39

Beste lezers.

Er word hier gesugureerd dat deze linkse actievoerder en of antifasist de laatste jaren niet meer actief was.

Hier wil ik vanuit rechtse kring op reageren. Wij zijn in het bezit van meerdere foto's waar deze persoon op te zien is tijdens demonstraties. Hij is de laatste 5 jaar een aantal malen gespot bij rechtse demonstraties waar hij in het publiek en of bij antifa groeperingen aanwezig was. Als voorbeeld de laatste nvu demonstratie in zwolle daar was hij aanwezig en er zijn ook fotos van hem te vinden.

Hiermee is de verklaring van van antifa ook ontkracht en hoop dat ze met een nieuwe verklaring komen. Het is natuurlijk wel intresant om antifa onderuit te halen en de fotos te publiceren :).


m.v.g.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.