Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
beetje dom 
ex-krakert - 04.06.2011 18:34

citaat 1:

"Hoewel we ons heel goed beseffen dat zo’n kort geding weinig meer is dan een formaliteit, heeft de Lange Leidse (en een aantal andere panden) toch besloten een kort geding tegen de staat aan te spannen."

citaat 2:

"We verwachten hier eigenlijk niets van."

Strategisch gezien dom, aangezien je niet duidelijk maakt waarom je dan toch naar de rechter stapt. Sympathisanten hebben die dag al helemaal niets te zoeken aan de Parnassusweg. Zonde, gemiste kans. Had het persbericht positief en strijdbaar gehouden, maak melding van het feit dat je zeker weet dat de rechtbank niet om jullie sterke argumenten heen kan! Breng ze in verlegenheid, in plaats van in het defensief te gaan. Schreeuw van jullie daken dat de krakers het kort geding zullen winnen! Nu is het slechts een inkoppertje voor de rechterlijke macht.


o ja, nog iets 
ex-krakert - 04.06.2011 18:54

Dat logo met de tekst 'kraken draait door'... hoe lang is daar over nagedacht? Een ieder weet toch dat de term 'doordraaien' een negatieve lading heeft? Dit, gecombineerd met poppetjes die bivakmutsen dragen. Nu ja, misschien is het humor.
@ bla 
.. - 04.06.2011 18:26

Jonge, jonge, lezen is ook een vak, tenzij je [Am*dam} gewoon niet (wil) begrijpen. ( voor de duidelijkheid, dit staat in de titel) Zucht!
pricies! 
bla - 04.06.2011 18:00

+ als het niet in Amsterdam is dan staat dat er wel bij!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.