Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
nn 
nn - 07.06.2011 21:45

Ja ik snap het ook.... niet.... De buurtbewoners zijn niet 'de grote massa'. De grote massa zijn wij met z'n allen, jij en je buurtbewoners samen.
nn 
nn - 07.06.2011 15:28

Dus buurtbewoners zijn het gewone klootjesvolk..... Nou, als ze weten dat jij zo over ze denkt dan zul jij ook wel niet zo in de smaak vallen.... Tsjongejonge....
maar... 
nn - 07.06.2011 15:10

super actie, respect! Maar, er staan wel veel spel-/schrijf fouten in de buurtbrief. Ik weet, het is gemiereneuk; maar naar buurtbewoners (lees: gewone klootjesvolk) kom je een stuk professioneler en serieuzer over als je een brief hebt die toch minimaal 1 keer is nagelezen op dit soort fouten

veel succes met het pand!
kraak 
greenspot - 07.06.2011 18:10

Snap wat je bedoelt.
Zo bouw je gelijk een goede relatie op met je buren.
Doe je echt goed man.
@ nn - 07.06.2011 15:28 
nn - 07.06.2011 16:52

je snapt wat ik bedoel, toch? Plus dat de meeste inwoners (helaas) niet meelezen op indymedia.

en daarbij, wat is er mis met het woord klootjesvolk???? Het klopt toch gewoon?

kloot·jes·volk het; o (min) de grote massa
stadsnaam? 
-(/-\)- - 07.06.2011 15:44

Tip: Het zou ook mooi zijn voor niet-Amsterdammers om te weten over welke stad het gaat. Je kan pas na het lezen van de halve text concluderen dat het over A'dam gaat. Ik ken er minstens 5 steden die ook een Indische Buurt hebben. Dus om verwarring te voorkomen en duidelijkheid voor de lezer graag in toekomst de stadsnaam erbij zetten.

ps. super dat er weer gekraakt wordt, het beste gewenst naar jullie en het pand!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.