Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
extreem-rechts elders in den haag 
x - 19.06.2011 15:12

waar was het antiracisme platform?

 http://www.zie.nl/video/algemeen/Sharia4Holland-steunt-demonstratie-Marokkanen/m1gz78dfdldt
Nog meer antidemocratisch geweld in Den Haag 
NN - 18.06.2011 12:14

Het treft, niet enkel extreem rechts vervuilt ditmaal Den Haag, ook de extreme Islam (sharia4Holland) houdt een protestmanifestatie.

Misschien een idee om ook dit anti-democratie kliekje van repliek te dienen?

Ze zijn tussen 13:00 en 16:00 uur in de Oranjestraat.


Een groepering met als motto "Shariah 4 Holland, Weg met democratie, plaats voor Shariah" heeft in deze samenleving geen bestaansrecht. Gelijkheid is voor iedereen, sharia is daar niet mee te vereenzelvigen.> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.