Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Eindelijk gerechtigheid 
antikraak - 07.07.2011 16:34

Werd hoog tijd dat jullie aangepakt werden. Iedereen moet gewoon z'n huur/hypotheek betalen, geldt voor jullie ook.


Stop nou eens met op andermans zak te leven en ga zelf wat opbouwen. Je zal merken dat het sneller gaat dan je denkt, en dat het leuk is om iets te presteren waar ook anderen wat aan hebben. Doe je het niet voor het geld, doe het dan voor de dankbaarheid van anderen!

En als je dan lang genoeg spaart, kun je gewoon zelf een leuk pandje kopen!
fucking kankerlijers 
nn - 07.07.2011 17:28

Van der Laan, ga je hier nog iemand op aanspreken of vind je het allemaal wel prima zo? Absurd, schandalig, verwerpelijk en uw stad onwaardig. Doe er wat mee, Risee!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.