Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Reactie 
nn - 12.07.2011 01:52

Soms lopen ook ingewijde tegen zaken aan waar ze t niet mee eens zijn.
De waarheid ligt niet altijd ,of eigenlijk zelden bij links .
Er is lef voor nodig als mensen die misschien wel onderdeel van het systeem zijn toch aan de bel trekken.Ik heb niet de indruk dat ingewijden misstanden aan de kaak stellen als ze bij demonstraties tegen de vreemdelingendetentie van bijvoorbeeld krakers voor fascist worden uitgemaakt.
Bij de Schipholbrand werden de aanwezige beveiligers die met gevaar voor eigen leven deden wat ze achteraf gezien beter niet hadden kunnen doen, niet alleen verguist door links , de beveiligers werden ook nog eens vervolgd.Ipv de werkelijke daders. De waarheid achteraf anders inkleuren is makkelijk. Was dan zelf komen kijken vannavond . Provocateur .



Daders? 
NN - 12.07.2011 06:49

Dus slachtoffers van het systeem, die met zijn vieren in een cel zitten, omdat ze nou eenmaal 'buitenlanders' zijn, moeten zich maar in hun schulp trekken en afwachten totdat de daders een keertje ergens aan de bel getrokken hebben? Een uithaal naar 'links' is net zo onzinnig als de hoop in een democratische systeem in Nederland, die uit zichzelf misstanden aan de kaak zou stellen. In Nederland worden de detentiecentra op dit moment niet als misstanden gezien en dat is een groot probleem. Daarom zijn mensen ook geheel gerechtvaardigd om het beestje bij haar naam te noemen: een fascistisch systeem. Wat moet je het anders noemen, als je verkachters, moordenaars, etc. beter behandeld en hoger acht, dan iemand zonder verblijfspapieren? Als de politie en andere ambtenaren mensen met een kleur op proraat maar al te graag naar papieren gaat vragen, omdat ze misschien als 'illegalen' opgepakt kunnen worden? Als immigranten worden aangewezen als het grootste probleem van Nederland, terwijl banken met het geld weglopen?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.