Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
GAAP 
, - 28.07.2011 02:18

brei maar rustig verder
denk maar dat men het wel zal vergeten
en ontdek dat je zelf vergeten bent
he h9o let's go 
nn - 22.07.2011 03:50

Van der Laan werkt niet mee maar dat is geen verrassing. We hebben toch ook geen toestemming nodig om activiteiten te ondernemen=

Jullie/we kunnen toch gewoon beginnen met het opzetten van subversieve en leuke activiteiten? Als Van der Laan dan de ME erop afstuurt zien we wel weer verder.

Nu staat de V. gewoon leeg en dat is een schande.

Vraagje 
Oud Vrankrijkganger - 22.07.2011 02:23

In hoeverre is de "oude" organisatie hierbij betrokken?
Hou toch op! 
!!! - 22.07.2011 11:20

Wat een poppenkast!
Hou toch op met dat hopeloze slachtoffer-gedoe!
Wat heeft het met politiek activisme te maken om een bezoeker invalide te slaan en de boel vervolgens af te dekken, in de doofpot te stoppen?
Dat Van der Laan boos is, zich belazerd voelt, is best te begrijpen. Hij IS ook belazerd door Vrankrijk en hij is niet de enige. Dat er nu geen vergunning meer komt heeft helemaal niets te maken met discriminatie van politiek activisten of krakers. Je kunt nu doorgaan om jezelf en anderen voor de gek te houden, maar dat komt nogal dom over. Dit is echt belachelijk: zo dadelijk beginnen mensen inderdaad de boel illegaal open te gooien, vervolgens wordt de boel ontruimd en dicht gespijkerd. Dat is totaal zinloze energieverspilling.
Leugens en bedrog 
!!! - 22.07.2011 23:03

Dit is geen frisse herstart.
Dit is geen nieuw initiatief.
Er is geen schoon schip gemaakt.
De verklaring waarin men zogenaamd afstand nam van de gebeurtenissen is op meerdere punten leugenachtig ("er ontstond een gevecht", enzovoorts).
Dit is geen discriminatie van linkse activisten.
Als men niet wil blijven steken in problemen uit het recente verleden dan zou men er beter aan doen om serieus te proberen deze problemen op te lossen - maar daarvoor ontbreekt de wil.
Helaas pindakaas: Van der Laan heeft dit keer een punt.

En als de moderatoren van indymedia dit soort kritische aanvullingen wil blijven verwijderen: je kunt ook die hele verklaring in de ruis zetten.

cc: website Ravage
Vrankrijk 
NN - 22.07.2011 10:21

Vanavond opengooien dus!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.