Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
'degeneratie' 
nn - 28.07.2011 01:25

de auteur gebruikt vrij veel ongebruikelijke woorden, maar in dit verband is het denk ik van belang te denken aan bvb de export van gif en medicijnkonsumptie,de techniek dmv. (bvb alkohol) restrikties op het welzijn van mensen ze te beheersen is overigens oud.

het spreekwoord is verder : een kat in het nauw maakt rare sprongen,

het is wel erg makkelijk om een geagiteerde reaxie op geweld van bizarre proporties als een bewijs van een gebrek aan excessief geweld te zien.
'opwindingsdelier'.
Slachtoffer 
Jos - 12.08.2011 18:53

Volledig misplaatst om drugsgebruik en de 'buitenlanderproblematiek' aan het systeem toe te schrijven. Waardeloos generalistisch prul stukje van deze groepering. Laat niet weg dat dit geval goed moet worden onderzocht, laat daar geen misverstand over bestaan.
@Gepke 
nn - 02.08.2011 23:47

@Gepke de Leef. Is het niet een optie contact op te nemen met lokale krakers? Die kunnen je misschien helpen met het kraken van een pandje, zodat je niet meer buiten hoeft te slapen. Vooral met de aankomende winter is het wel fijn om een dak boven je hoofd te hebben :)

succes en sterkte!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.