Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
sugestie 
nn - 17.09.2011 15:59

Hey joke,
Als het tot een rechtzaak komt kun je natuurlijk geert w. als getuige proberen op te laten roepen :-D
Kan het nog lollig worden...
Gregorius Nekschot 
Vrijheid van meningsuiting - 17.09.2011 13:57

In de woning van de cartoonist werden een computer, mobiele telefoon, externe harde schijf, agenda's en enkele schetsboeken in beslag genomen.
Dat vonden jullie waarschijnlijk wel een goede actie.
truecrypt... 
Jansen - 16.09.2011 19:45

Wil je voorkomen dat de politie iets te pakken krijgt raad ik iedere activist dringend aan je computer te beschermen met  http://www.truecrypt.org
een MUST have voor iedere activst.
het is veilig bewijst deze clip , al had je misschien niet gewild dat het in dit geval zo veilig was.
 http://www.youtube.com/watch?v=fQpXEWfHAHI
-  
nn. - 17.09.2011 12:12

(naar de ruis)

nn: dit is een nieuwssite, vandaar dat ik, en ongetwijfeld veel anderen, (nog) geen steunbetuiging hebben geschreven - indy is er niet voor bedoeld.

Maar laat heel, heel duidelijk zijn, ik voel erg mee met Joke, het bericht spookt nu constant door m'n hoofd, het is bizar, ik ben woest, WOEST, het is ALWEER een regelrechte aanval op onze democratische waarden, een misbruik van wetten (als je een activist als veelpleger behandeld, dan ben je pas echt een gevaar voor de democratie). Mijn persoonlijke conclusie is dat het beste antwoord op deze actie van de staat is de daad bij Joke's woord voegen - omdat de acties van de staat op deze manier heel direct contraproductief worden, om solidariteit te tonen aan Joke, en, simpelweg omdat ze gelijk heeft en we moeten blijven strijden tegen het onrecht van de staat en de huidige fascistische tijdsgeest. Maar dit is niet de plek om te bespreken. Indy is een nieuwssite.


Blijkbaar solidariteit via andere wegen. 
nn - 17.09.2011 11:15

Ik had minstens tientallen uitingen van solidariteit met Joke verwacht op Indy. Blijkbaar moet dat nog op gang komen en mogelijk gebeurd dat ook via andere wegen dan via Indy. Ik schrijf Joke moet vrij dat betekend dat ze niet meer onder de druk van mogelijke politie invallen in de prive sfeer van haar woning enz. moet kunnen leven. Hoe vrij is Joke nog ?
Is heel Nederland nu een gevangenis voor haar vraag ik me af. Joke verheft haar stem openlijk. Blijkbaar kan dat niet in Nederland.
Zoek maar even op tref woorden " Joke Kaviaar " op zoek machines en vind haar persoonlijke offers om andere mensen te helpen want om dat laatste gaat het.
!!! 
NN - 16.09.2011 19:14

Dit is echt wel heel ernstig. Sterkte Joke, met alles wat eventueel nog jouw kant op komt.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.