Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
malieveld 
NN - 14.10.2011 18:57

Je word altijd naar het malieveld geschopt, lekker uit het zicht, kunnen de politici lekker koffie drinken.
malieveld...no option... 
nn - 14.10.2011 09:16

jajaja...... bezetting van een voetbalveldje

VALSE START....nu ff serieus
Occupy Den Haag 
Screamer - 14.10.2011 12:23

Er is geen politiewoordvoerder en geen organisatie die met de autoriteiten overlegd over hoe en wat.
Het binnenhof is dus in beginsel de plek waar we onze stem gaan laten horen.
Uiteraard heeft iedereen daar een vrije keus in,maar onze stem is nu toch even belangrijker als die van een overheid die vele mensen de armoede in jaagt en uit zijn huis gaat zetten.

Ik zou trouwens graag weten wie er dan met de overheid contact heeft gehad en zou diegene(n) dit dan even willen melden op Indymedia ?




Occupy Den Haag 
nn - 14.10.2011 14:34

Overleg gehad met verschillende partijen die gaan deelnemen en gezien de te verwachten drukte en veiligheid van de demonstranten is er gekozen voor het Malieveld.
Het blijft uiteraard de eigen keus van elke deelnemer waar hij wil gaan zitten.

Het feit blijft dat er vele mensen voor het eerst aan een dergelijke demo deelnemen en het Binnenhof gezien eerdere optredens van politie/ME niet de eerste optie kan zijn gezien de verantwoordelijkheden die we naar elkaar hebben.

beursplein amsterdam 
nn - 14.10.2011 08:56

dit hadden we al verwacht....de grote dictator in Den Haag vindt dat het schuim van de maatschappij maar op een drassig veldje mag protesteren, ver weg van de oorspronkelijke locatie...ver weg ...zo ver mogelijk
NO WAY...
dit zijn nu juist de zaken waar mensen zich o.m. enorm druk om maken !
afschepen...weg stoppen...verwijderen...verplaatsen...oprotten...
laat je niet verneuqen
verwijderen berichten 
nn - 14.10.2011 12:00

neee 'directie' u bent absoluut niet consequent bezig ik zie op dit moment nog een aantal commentaren die nietsss toevoegen en geen nieuws bevatten...als u het goed wil doen...doe dat dan...en verwijder niet en passant berichten...omdat u er op dat moment miss even tijd voor hebt...
vrije meningsuiting 
nn - 14.10.2011 18:59

dit is een medium dat de vrije meningsuiting hoog in het vaandel zou moeten hebben. Het tegendeel is waar. Dit is des te meer onbegrijpelijker. Waar jullie voorstaan wordt met voeten getreden...TIJD VOOR VERANDERING OP DEZE SITE
blabla 
nn - 14.10.2011 12:02

ouwe rot - 11.10.2011 14:34

Laat je niet met het Malieveld afschepen, neem dan gewoon een ander plein in de buurt, waarna je de hele boel kunt verplaatsen. malieveld is veel te ver weg, maar ook suf en een plek waar ze protest proberen weg te stoppen zodat niemand het ziet (en ze toch kunnen doen of ze 'democratisch' zijn. De 15e beslissen wij zelf wat we doen, daar gaat het om. Als ze de politie erop af willen sturen, moeten ze dat dan maar doen, dan staan die wereldwijd te kakken. En zal iedereen solidair zijn.


DIT BERICHT IS NIET VERWIJDERD DOOR U
censuur 
nn - 14.10.2011 09:34

waarom haalt de 'directie' hier kritische aanvullingen weg????
tis toch van de zotte dat je je laat wegstoppen op een grasveldje ergens ver weg....Den Haag heeft zich gediskwalificeerd..OP NAAR HET BEURSPLEIN
Bezetting? 
neenee - 14.10.2011 09:11

"Na contact met de autoriteiten..." hahahaha. Waarom gaan jullie niet op de Veluwe zitten?
malieveld 
nn - 14.10.2011 17:14

ik vind bezetten is bezetten...en dit betekent niet compromissen sluiten
het beursplein in amsterdam is niet veel groter...dit is een resultaat van de haagse burgermeester aartsen...en zijn intolerantie...HIER GAAT HET DUS OM !!!!
belachelijk 
ja - 14.10.2011 09:55

Het malieveld, belachelijk! dat de haagse bestuurders dat eisen is dat (op een zaterdag notaben, niks te doen op dat Plein) maar dat de organisatoren daarmee akkoord gaan is echt van de volkomen gestoorde...
Occupy den Haag 
Screamer - 14.10.2011 11:28

Na contact met de autoriteiten ? Wie dan ?
Binnenhof word gehandhaaft.
bezorgd 
nn - 14.10.2011 12:07

het wordt tijd dat indymedia eens de 'spelregels' gaat veranderen....misschien een forum opnenen waar iedereen zn zegje kan doen en KRITIEK kan uiten...dit werkt voor geen meter...ga met de tijd mee !
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.