Steun Erwin L.

Hier kun je discussieren over Steun Erwin L..
De man is boos op justitie omdat die geen onderzoek wil doen naar de echtheid van de Koningin. Volgens Erwin is zij namelijk geen afstammeling van de Oranjes. (zie ook: http://www.ravage-webzine.nl/om-eist-ook-in-beroep-opname-waxine-gooier/) Steun Erwin, stuur brieven naar kranten, voer aktie, kom naar de uitspraak op 1 februarie in 's Gravenhage.


Allemaal leuk en wel, maar

Allemaal leuk en wel, maar misschien is die man ook psychotisch en/of een gevaar voor zichzelf. Weten wij niet. Kan er dus ook geen protest aan tekenen. Dat het voorarrest extreem lang en tragisch is: Ja, zeker., had nooit gemogen. Dat hij nu opgenomen wordt voor een psychologische aandoening: Wellicht waar. Dan had hij wel vrijgesproken moeten worden van alle rechtsvervolging. Protesteer of voer actie daar tegen. De rest is vooringenomenheid en koffiedik kijken.

-

Weer zo makkelijk om te zeggen dat iemand niet goed snik is. Zeker geen koffiedik kijken. De man heeft wel degelijk een punt. Het is allang uit de doeken gedaan, om "het huis van oranje" voort te zetten is eens naar één of andere verre tak in "de familie" uitgeweken. Inderdaad geen oranjebloed.

wat maakt het uit wat voor

wat maakt het uit wat voor "bloed" iemand heeft, moet het niet veeleer gaan over de hiëarchisch voordeel iemand meekrijgt vanaf de geboorte? Wanneer je op de bloedlijn focust ga je m.i. voorbij aan de hoofdzaak, de legitimiteit van het koningschap op zich. Dus niet mag die of die koning(in) zijn, maar mag er een koning(in) zijn tout court.

Misschien is zijn punt heel

Misschien is zijn punt heel duidelijk, zeker waar. Ware het niet dat deze Erwin een bekende bezoeker is van kraakkroegen, waar hij stelselmatig vrouwen lastig viel en zat te prediken. Het spijt mij, gek is hij.

Vreemde zaak

Niet minder gek, en zeker minder gevaarlijk dan de overheid: bijna twee jaar in een zwaar beveiligde gevangenis, voor het werpen van een waxinelicht-houdertje en schelden, kom op zeg. Stel je voor wat je zou krijgen als je een broodrooster zou gooien ofzo. Vier jaar? Maar goed: als je dus een bekende bezoeker bent van kraakkroegen, waar je stelselmatig vrouwen lastig valt en zit te prediken (zou dat dan ook in de aanklacht vermeld staan, of is de bewijslast daarvoor nog niet geleverd) dan vraag je erom? Brrrr.

"Misschien is zijn punt heel

"Misschien is zijn punt heel duidelijk, zeker waar. Ware het niet dat deze Erwin een bekende bezoeker is van kraakkroegen, waar hij stelselmatig vrouwen lastig viel en zat te prediken. Het spijt mij, gek is hij."

Wat smerig zeg, deze reactie, anoniem natuurlijk... Laat me raden, gepost door een RVD'er, AIVD'er, KLPD'er, rechts trol? Waarom laat de moderator dit soort walgelijke aantijgingen staan?

Wat smerig dat je iemand

Wat smerig dat je iemand wegzet als RVD'er, AIVD'er, KLPD'er, rechtse trol omdat ie een andere mening heeft dan jij.

Ik heb een kort interview met hem gezien en denk ook dat er psychisch iets mis is met hem. Zijn argumentatie komt erop neer dat de betovergrootvader van willem niet zijn biologische voorouder is omdat die onvruchtbaar zou zijn geweest. Zelfs al zou dat waar zijn dan nog vind ik het een belachelijk argument. Alsof iemand minder is en onterft zou moeten worden omdat zijn voorouders buiten de pot gepiest hebben.

Er zit duidelijk een steekje los bij hem.

Het gaat er niet om dat ie

Het gaat er niet om dat ie minder is, het gaat erom dat ie niet meer is dan ieder ander.

-

Ik heb dat korte interviewtje laat in de avond ook gezien en kan daar niks uit opmaken. Er zit bij Erwin een steekje los omdat zijn argumentatie jou niet bevalt? Waar ik op doelde is van langer geleden. Maakt uiteindelijk niks uit wat door die aderen gaat, een Patty die van een duikplank gaat willen ze ook. Maar goed, Hulpverlener bedoelde het niet eens zo slecht eigenlijk.

De man komt uit de

De man komt uit de achterhoek, zouden daar veel kraakkroegen zijn? Beetje al te doorzichtige onzin dit.

http://www.eenvandaag.nl/binn

http://www.eenvandaag.nl/binnenland/37728/wie_is_de_gooier_van_de_waxine...

Volgens de Tros was zijn daad om aandacht te vragen voor het onderzoek van Justitie naar de dood van zijn moeder.
Gevalletje arme donder die alleen daar om al word aangepakt door Justitie.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech