Actie tegen christen-fundamentalisten in Amsterdam

Nieuws, gepost door: Vrouw beslist op 01/03/2013 03:03:14

Wanneer: 01/03/2013 - 16:38

Vandaag was er in Amsterdam een actie tegen de christen-fundamentalisten van Schreeuw om Leven, die vrouwen lastig vallen bij de abortuskliniek van Casa aan de Sarphatistraat.

Er stonden 2 vrouwen bij de voordeur van de kliniek flyers uit te delen met de tekst "Er is hulp". Er waren maar 2 vrouwen met emmers water voor nodig en 2 minuten om ze weg te krijgen. De christenen zijn nat gegooid en er is ze te verstaan gegeven dat ze moeten 'Ophouden met vrouwen lastig vallen!'. Actie geslaagd: Schreeuw om Leven is afgedropen en klanten van de kliniek werden niet meer met de belachelijke anti-abortus propaganda lastig gevallen.

Schreeuw om Leven organiseert op het moment heel veel wakes bij abortusklinieken in het hele land. Als jij ook vindt dat het beslisrecht van vrouwen heel belangrijk is, organiseer dan een actie met jouw kennisen in jouw stad om ze te laten weten dat ze hun anti-abortus praatjes voor zichzelf kunnen houden! Kijk op hun actie rooster om te weten wanneer ze bij jou in de buurt zijn! http://www.schreeuwomleven.nl/index.php?paginaID=12

Vrouw beslist, houden zo!

Tags: femenist


Wie: 
nn

En terecht natuurlijk.
Het zou dan ook wel van lef getuigen wanneer je dezelfde actie onderneemt voor tegen een aantal salafistische moskeeen in Amsterdam.



Wie: 
nn

http://www.schreeuwomleven.nl/index.php?paginaID=15

Hier kunt u contact opnemen met de coördinatoren



Wie: 
nn

Vandaag was er in Amsterdam een actie tegen de moslim-fundamentalisten van Schreeuw om Allah, die vrouwen lastig vallen bij de abortuskliniek van Casa aan de Sarphatistraat.

Er stonden 2 vrouwen bij de voordeur van de kliniek flyers uit te delen met de tekst "Er is hulp". Er waren maar 2 vrouwen met emmers water voor nodig en 2 minuten om ze weg te krijgen. De moslims zijn nat gegooid en er is ze te verstaan gegeven dat ze moeten 'Ophouden met vrouwen lastig vallen!'.

Actie geslaagd: Schreeuw om Allah is afgedropen en klanten van de kliniek werden niet meer met de belachelijke anti-abortus propaganda lastig gevallen.

Vrouw beslist, houden zo!

p.s. Mannen mogen ook gerust meebeslissen hoor, maar niet heus, want dat is te feministisch!


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech