{Am*dam} Sperrgebiet Spuistraat

Nieuws, gepost door: Balthasar Gerards op 12/03/2013 03:09:52

Wanneer: 12/03/2013 - 22:37

Geen feest voor krakers.

Burgermeester van der Laan heeft vanavond aangekondigd dat het hele gebied rond de kraakpanden in de Spuistraat volledig afgegrendeld kan worden tijdens de kroning.

Tags: #hetis2013 #wegmetdemonarchie 30 april doe ik wat ik wil


Wie: 
Raymond

Afschuwelijk. Was wel te verwachten. De vraag voor mij nu is wat de reactie zal zijn als je een zaaltje wilt huren voor een anti monarchie manifestatie die dag. Ik heb zelf poging gedaan in Haarlem maar dat gaat niet door want zo is me vandaag gezegd er zullen geen vrijwilligers zijn op 30 april en zelf mag ik geen vrijwilligers leveren. Die directeur daar is duidelijk geen anti monarchist. Hij zei me dat het dubbel op zal zijn want ze organiseren op 17 april zelf al debat over de monarchie. Er is in dit geval niet zo iets als dubbel op bovendien heb ik gezegd verplaats het programma van 17 04 naar 30 04 antwoord nee want er zijn al mensen uitgenodigd. Nou en ? Het is toch niet 1 dag van te voren ? Eerst was hij heel toeschietelijk in eerste mail en daar na geen reacties meer. Er staat niks aangekondigd met dat thema op de agenda van die zaal op 17 04 . Volgens mij is het een truuk. Voor mij is het niet zo maar een debatje. Ook na 30 april is het voor mij een onderwerp. Af gezien daar van er moeten op 30 april zalen zijn gezien het risico van arrestatie ook bij ludieke acties. Hoe erg is het in een land als je aan word gehouden wegens het omhoog houden van stukje karton met tekst Het is 2013 ? Dat doet mij het ergste vrezen voor 30 april.
Ik heb sjakoo.nl gevraagd om medewerking door boekenstand. Reactie alleen : geen interesse. Zijn ze daar pro monarchie ?
Lijkt me sterk. Ik zal proberen andere zaal te huren en debaters te krijgen en gespreksleider enzv Ik heb inmiddels wel toezegging zaalhuur en huur geluidsapp. Maar dat was voor zaal die niet door gaat. Verder ook toezegging van een organisatie dat ze mijn oproep op hun mailing lijst zullen zetten. Naar aanleiding daar van nog niks vernomen.
Groeten; Raymond. Twitter @ombudsfoodbankWie: 
Raymond

Ik bedoel toezegging BETALING zaal huur en huur geluidsapp. In totaal 2 x 85,- geen vetpot maar toch fantastisch dat dat zo snel kon die toezegging.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech