Bestrijd godsdienst waar je ook maar kan.

Hier kun je discussieren over Bestrijd godsdienst waar je ook maar kan..
Wikipedia : " Bakunin argued that "the idea of God implies the abdication of human reason and justice; it is the most decisive negation of human liberty, and necessarily ends in the enslavement of mankind, in theory and practice." Consequently, Bakunin reversed Voltaire's famous aphorism that if God did not exist, it would be necessary to invent Him, writing instead that "if God really existed, it would be necessary to abolish Him." Die hoofdletters in het citaat vind ik onzin. Ik schrijf altijd god niet met een hoofdletter dus. Ik ben het wel eens met de inhoud van het citaat.

Het zal nog wel even duren voor dat de buurt moskee in een supermarkt of fietsen stalling is veranderd. Zo als dat met kerken is gebeurd. Het is wel een dag waar ik naar uit kijk. Er word weer van alles geroepen als reactie op opnieuw een bericht over agressie van uit een
moslim groep. Ik ben er niet voor die agressie te analyseren naar oorzaken te zoeken. Meteen KEIHARD aanpakken die figuren. Om te beginnen ze die vervloekte onzin die godsdienst is uit het hoofd praten deprogrammeren dus. Verder vind ik " godsdienst vrijheid " moet afgeschaft. Alle uitingen van die waanzin die godsdienst heet moeten uit het straat beeld. Ik vind dus dat er niet gewacht moet worden op een proces van tientallen jaren " ontkerkelijking " zo als je dat met christendom in Nederland zag / ziet.
Anti Islam zijn betekend blijkbaar voor een aantal dat je dan lid bent van de PVV en racist. Om dat te voorkomen moet je dan meteen roepen ook tegen christendom te zijn. Onzin waarom als het onderwerp Islam is.
Belangrijk om te melden vind ik dat je die moslim freaks met name in sociale woningbouw vind. Als je niks anders kan betalen moet je er tussen wonen. Ik vind dat je dat moet kunnen weigeren. Als je geen moslims als buren wilt dan moet dat een legitieme reden zijn om een woning te weigeren en een andere aangeboden te krijgen. Lopen slijmen en uit angst groeten je zelf constant geweld aan doen terwijl je een pest hekel aan moslims hebt. Dat is gewoon slecht voor je gezondheid. Ook al zijn het " gematigde " moslims. Is dat gematigd geloven en dan ook nog in een god ? Nee het is heel extreem. Ik vind geloven rijp voor de inrichting. Zou ik dat een moslim in het gezicht zeggen ? Dat ligt aan de omstandigheden en aan hoe gek die moslim is. Dat laatste is niet altijd even makkelijk in te schatten.


islam bashen

Eigenlijk is jouw stuk een anti-islam stuk, anti-moslim. Toevallig is het wel zo dat Nederland zwaar inzet op zijn zogenaamde joods-christelijke signatuur. Waarom heb je het daar niet over? Godsdienst wordt door meer mensen bedreven dan alleen moslims.

flauwekul

ik vind spruitjes vies,ja maar je vind sla toch lekker?waarom heb je het daar dan niet over?
nee,dan heet het weer meteen islam bashen.
heb niet het idee dat je in nederland vaak iets leest of hoort over christenen of joden of wat dan ook voor gelovigen die anderen bedreigen en hun tegen het fascisme aanhangende ideologie willen op dringen.
dit lijkt toch echt iets van de islam te zijn,ja maar eeuwen geleden,ja we hebben het hier dus over nederland in het hier en nu,islam? het is verdomme 2013!
als nu de linkse rose knuffelbrildragers ook eindelijk eens gaan inzien met wat voor een middeleeuwse "cultuur"we hier te maken hebben zou dat een enorme stap in de goede richting zijn en dat is dus niet richting mekka.

Ach, daar heb je die

Ach, daar heb je die ordinaire cryptoracist weer. Zucht. Nee, je kan niet kiezen naast wie je woont in een sociale huur omgeving - maar ik kan me heel goed voorstellen dat er veel mensen zijn die zo'n kortzichtige egotripper niet graag als buurman zouden willen hebben.

ies rasiesme

weer een nnertje die niet weet wat racisme inhoud,je blijft lachen hier.
ben benieuwd hoe bijvoorbeeld iemand als anton constandse in een dergelijke discussie gestaan had.
grote kans dat de "anarchistjes"van vandaag de dag hem in de hoek van racist zouden wegzetten.

er worden trouwens speciale woningen gebouwd voor de moslim medemens,woningen waar ik als niet moslim geen aanspraak op kan maken,nnertje hoe noem je zoiets dan? of is dat te lastig voor je?

het zoveelste van fascisme doorvlochten stuk op indy!

ook jij moet integreren in onze multicultie maatschapij ! net zoals alle anderen dat moetten dus loop niet te zeiken over je woningbouw huisje !
snap trouwens niet waarom dit nog niet geruist is tussen de regels door ruik je het fascisme kom op moderator ruizen die handel!

mag dit weg?

Mag dit pleidooi voor apartheid en onderdrukking van de godsdienstvrijheid weg?
please?
Als dit blijft staan kijk ik Indymedia er op aan.
Maar dat hoop ik echt niet!

.

.

Hey mijn reacties zijn weg.

Hey mijn reacties zijn weg. De val waar links Nederland steeds in trapt is redelijk te willen zijn tegenover, objectief vast te stellen, onredelijke mensen. In de politiek ook wel "antwoord op Wilders" genoemd. Let's contemplate.

Maar beste auteur,

Je maakt op mij de indruk direct te vallen voor goedkope indoctrinatie. Verdeel en heers. Het oudste trucje uit het boek.
Er is, statistische en feitelijk, geen moslimterreur. De problematiek waarnaar nog wel eens overspannen naar verwezen is, is getto-attitude. Zo profileren zich achtergestelde groepen van iedere achtergrond. Vooral zijn het, nog kleiner, puberend jongeren. Echt iets om wereldbeeld aan op te hangen.

Kom eens gezellig een rondje

Kom eens gezellig een rondje fietsen door de mooie dorpjes in Zeeland, dan wordt je tenminste oldschool lastiggevallen door christenen..

blieb

appelsap van appelsientje is lekker,die andere merken vind ik niets.
mods;sluit de discussie maar gewoon,er is hier toch niemand waar mee te praten valt laat staan een discussie mee te voeren.
kansloos gelul.

@bewust onaangepaste gek De

@bewust onaangepaste gek
De meeste indymedia gebruikers kijken niet verder dan hun gelegaliseerde pandje in de Amsterdamse grachten gordel. Denk niet dat er ooit een moslim familie waarvan de vrouwen nooit buiten mogen komen in Vrankrijk zal worden aangenomen.
Links liep overigens in de jaren zestig,zeventig en tachtig vooraan met het het bashen van christenen en gelovigen. Denk aan het pausbezoek in de jaren tachtig toen aan de gevel van Vrankrijk een spandoek hing net de tekst "Schiet de Paap voor zijn raap". Als ze consequent zouden zijn hing er nu een spandoek met de tekst "Mohammed is een pedo".

de concertzaal wordt

de concertzaal wordt gebedsruimte en in de kroeg wordt alleen nog thee geschonken.

eindelijk een hondenverbod

eindelijk een hondenverbod want honden zijn haram.

.

.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech