60 vluchtelingen slapen op de dam

Hier kun je discussieren over 60 vluchtelingen slapen op de dam.
uit het persbericht:

Een groeiende groep van 60 vluchtelingen uit de Vluchtflat zijn gaan slapen op de Dam in Amsterdam. Zij eisen goede opvang. De Vluchtflat heeft geen douches en ze mogen daar geen keuken maken van de gemeente en de eigenaar. De vluchtelingen hebben dus een hongerige maand achter de rug. De Vluchtflat voldoet niet aan basale menselijke behoeften. Dus zijn deze mensen gisteravond op de dam gaan zitten. En toen werd het nog slecht weer.

De vluchtelingen zijn in afwachting van een oordeel van Vluchtelingenwerk Nederland over hun dossier en hebben in ieder geval zo lang goede opvang nodig.

Ahmed el Mouthena
Mohammed Ali


Re: 60 vluchtelingen slapen op de dam

lekker laten zitten daar.
er zijn vast wel krakers die wel blij zijn met een dak boven hun hoofd.

misschien is het iets voor de

misschien is het iets voor de ontruimde krakers van de bellamystraat,nieuw slot erop,en klaar.

pummel

wat een gemene opmerking!

troll alert

Weer de troll die debiele reacties plaats, en omdat niemand reageert, zelf weer een reactie op z'n eigen comment plaatsts.

Kortom, blijf alert en 'don't feed the troll'. Dank!

wat lul je nou?

Hoe kun je nu weten of de 2 berichten van eenzelfde persoon zijn? Misschien zijn bovenstaande 3 berichten wel van eendezelfde persoon. Er is maar 1 manier om hier een eind aan te maken, maar ja als je zelf ook kiest voor 'nn', schiet dat natuurlijk niet op.

nn

waarom reageer je steeds zelf? iedereen hier weet heus wel dat jezelf de troll bent!

mohammed ali

o oud boxer mohammed ali is ook weer van de partij cool!

pleepot

mja,het zou wat zijn als we in het westen iedere eerstgeborene zoon jezus zouden noemen,maar ieder zn ding.

door deze axi wordt de geloofwaardigheid van deze groep compleet onderuit gehaald,gevlucht voor je leven en hier gaan miepen over een luxe probleem? dat gaat er bij mij niet in.

deze lui kunnen zich toch behelpen door zich te wassen onder de kraan,beter dan te moeten douchen onder een bommenregen toch?
kraken is vaak behelpen,schroef een pleepot los en hang er een stuk tuinslang neer,of is het dan:we eisen warm water?

wees eens blij dat er mensen zijn die een gebouw regelen,inplaats van dat gedram en geeis.

persbericht

dan is het hier boven staande persbericht dus ook gewoon een leugen en zou dus naar de ruis kunnen.
het is hier steeds vluchtelingen voor en vluchtelingen na,maar gebeurt er zo iets wat toch vrij heftig is,dan moeten we dat via een linkje van andere media lezen.dan krijg je toch wel het gevoel dat er steeds maar een kant van het verhaal vertelt wordt.
en het is vast uit den boze om het hier te zeggen,maar;het is toch weer een bewijs dat verschillende culturen niet samen gaan.
eerst de somali"s en de iraki"s die elkaar de tent uitvechten en nu dit gedoe weer,wil ik mijn kinderen in de toekomst met dit soort praktijken opzadellen? sorrie,maar neen!
misschien wordt het eens tijd dat we de feiten onder ogen durven te zien,en dat is dat het hele multiculturele gebeuren voor het grootste gedeelte een grote flop is.
we hebben het geprobeerd maar het werkt gewoon niet,voor "ons"niet en voor "hun"ook niet.(ons en hun tussen aanhalingstekens te lezen).
en laat het nazi gebrul maar weer losbarsten.

doe niet zo rechts en conservatief aub

Multiculti doet eigenlijk niet zo ter zake vind ik persoonlijk, dat is pas 'stap 2'. Het gaat hier om 'stap1', mensen/vluchtelingen opvangen die anders op straat zouden staan. Puur vanuit menselijk oogpunt, vanuit je diepste binnen, dan heb je als welvarend land gewoon een goed functioneerde voorziening voor vluchtelingen. Het hoort er gewoon bij, staat trouwens ook ergens in de wet meen ik. De wijze waarop het nu in Nederland gaat is diep en diep triest, inhumaan zelfs en soms crimineel, dit moet toch anders kunnen.

Ik kan het moeilijk verkroppen dat ons land 'overspoelt' wordt door toch vooral Polen en andere oosteuropeanen, terwijl men deze types gewoon moet weren en meer ruimte zou moeten en kunnen geven aan vluchtelingen. Dit moet toch te faciliteren zijn. En dan heb je regels en wetten nodig die dit mogelijk maken. Op dit moment zijn die er praktisch niet, iets wat vooral liberalen, libertariers en zelfs anarchisten 'prettig' vinden.

Persoonlijk zou ik 't niet verkeerd als we niet die Polen hier naartoe meer halen maar juist die werkgevers naar Polen sturen. Houdoe en bedankt! Zo komen er gelijk allerlei boerderijen vrij waar nieuwe boeren biologische landbouw kunnen bedrijven. Ook de vrijgekomen bedrijfsruimten kunnen dan benut worden voor nieuwe vooral innotieve, verstandige en duurzame producten.

Meer concreet: Bij mij in de straat staat zo'n Polenhuis, en ook een fabriek waar ze dagelijks naar toe gaan. Heel anoniem allemaal. Elk half jaar ook weer anderen. Spookhuis ! Spookfabriek ! Opbokken met die gasten allemaal.

@ nn-db: jij hebt het

@ nn-db:
jij hebt het misschien niet door, maar je bent weer de indymedia huistroll aan het voeden. Die zielepoot heeft zich als levensdoel gesteld om de discussie gedeelte van Indymedia kapot te maken, door overal steeds van die provocerende anti-moslim onzin te roepen, en als de moderators dat weghalen, roepen dat hij heel erg wordt gecensureerd. Klassieke trollerij, niets mee en niets minder. In dit geval met een nare bijsmaak, want in de achterliggende reden om dit te doen schuilt duidelijk een extreem-rechtse agenda, terwijl de moderatie-team van Indymedia om principiele reden juist weigert om IPs te loggen en dus geen mogelijkheid heeft om die persoon consequent te bannen. Daarom is het juist van belang van mensen die hier vaak in de comments posten deze troll in zijn eigen sop gaar laten koken, in plaats van telkens toch weer in de pen klimmen. Zeg toch zelf, zijn comment is duidelijk off-topic, je hoeft er dus verder echt niet op in te gaan. En als hij geen aandacht krijgt en zichzelf gaat overschreeuwen met racistische onzin, dan wordt het in de regel alsnog weggehaald door de mods - je hoeft dus ook niet te balen dat er onbeantwoorde racistische teksten blijven staan.

"terwijl de moderatie-team

"terwijl de moderatie-team van Indymedia om principiele reden juist weigert om IPs te loggen en dus geen mogelijkheid heeft om die persoon consequent te bannen."

jaja... een soort van 'laisser-faire' dus. Niet mijn politiek , maar ok.

Het zou het indyteam sieren als zij zich minder anoniem, als een schim in de nacht, zou manifesteren. Zou goed zijn voor de site in het algemeen denk ik. Maar ja dat zal om 'principiele redenen' wel niet de bedoeling zijn. Het kan echter ook een 'tactisch' probleem zijn. Dat zou betekenen dat men simpelweg de zaak niet kan veranderen omdat men niet weet hoe...

Ach ja wat ik hier op de site zie gebeuren of eerder wat ik niet zie gebeuren is inherent aan de ingeslagen (politieke) koers van de 'bepalers' hier op de site. Daar is men danwel weer consequent in. :) :)

rechts en conservatief

Zegt de ene rechts-conservatief tegen de andere rechts-conservatief: Als we nu die Polen eens plaats laten maken voor die vluchtelingen, wat jij.

& Leve de vooruitgang.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. Ketellinkie snapt het beter dan jij. Blaf?

links en dromer

zegt de ene linkse dromer tegen de andere linkse dromer;laten we de grenzen en staten vernietigen,dan leven we allen in vrede en voorspoed,en daarbij is het erg haalbaar,en dan zullen er noooooit meer machtsverhoudingen onder de mensen bestaan,mits men maar naar ons luistert.

& leve het dromen,zzz.

troll

troll niet voeden a.u.b

volgens mij voeden die

volgens mij voeden die trollen zichzelf wel hier.

tsja. Volgende!

tsja. Volgende!

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech