Uitzendkrachten in actie tegen Otto

Hier kun je discussieren over Uitzendkrachten in actie tegen Otto.
FNV Bondgenoten was ook bij de actie aanwezig, en spreekt van vreselijke uitbuiting door Otto. Ook zouden de leefomstandigheden in bijvoorbeeld vakantieparken erbarmelijk zijn en zouden leidinggevenden altijd toegang hebben tot de vertrekken. Intimidatie zou ook veelvuldig worden toegepast.

Otto verklaard het welbekende; ''we zullen zoeken zo snel mogelijk een oplossing voor de onvrede''

Solidariteit met de actievoerders; kom in verzet!


Kun je een bron noemen ajb?

Ik kan het nergens terug vinden.

lees over eerdere misstanden bij OTTO

dit is niet de bron van bovengemeld bericht, maar dat er bij OTTO veel mis is zijn wij in 2011 ook achter gekomen toen een aantal kamaraden die via OTTO aan het werk waren ons op grove misstanden wezen en wij samen met hen en de Vrije Bond in actie zijn gekomen tegen OTTO. Op onze site is veel te lezen over de acties van toen. oa http://www.agamsterdam.org/de-strijd-tegen-otto-workforce-is-begonnen/
via zoekactie OTTO kom je nog meer artikelen tegen. Ook in DA 24 is een lang artikel te lezen: http://www.agamsterdam.org/directe-actie/
scroll en klik op nr 24.

http://www.l1.nl/nieuws/22054

wauw, respect voor de

wauw, respect voor de actievoerders. Is er verder nog een persbericht of foto's van de actie? Ik kan zo snel niet iets vinden op het net.

We leven en werken allemaal

We leven en werken allemaal onder het zelfde systeem in Nederland een systeem gebasserd op uitbuiting. Er zijn er in de pyramide zie Nederland als een pyramide met kleine top en brede basis die het nog slechter hebben. Als die het een beetje beter krijgen - tijdelijk - door aktie voeren is er in wezen niks veranderd aan die pyramide volgens mij. Verzet is geboden zeker en solidariteit. Wat is dat solidariteit ? Velen weten dat eenvoudig niet. Over de vorm van dat verzet lopen dus de meningen uit een. Zo als geschreven iets betere woonomstandigheden - tijdelijk - een iets betere beloning - tijdelijk - door FNV bond is dat een overwinning ? Ik denk het niet alleen een overwinning uiteindelijk voor de uitbuiters. Verzet moet permanent ik vind het recente boek WORK van crimethinc een inspiratie daar bij. Het gaat om fundamentele veranderingen niet om een reparatie hier en daar waar bij er alleen maar bewerkstelligd word dat de pyramide blijft bestaan in al de gruwelijke ellende.
Zelf denk ik er over om permanent offline te gaan. Ik heb genoeg al heel lang van de manipulaties via Internet van criminelen en overheden. Cracken spioneren enzv. Al weer een fout linkje en al weer foute data gedownload. Permanent offline ik zie dat steeds meer als een vorm van verzet maar heb de beslissing nog niet genomen.

OTTO

Hierbij geef ik aan dat er voor Otto geen plek meer is in Utrecht.
Verkassen en snel.

Otto

Wat doet die politiek hiermee !
Kunnen ze hun uitzendvergunning niet intrekken !
We kunnen dat natuurlijk ook zelf doen als het moet want het moet deze regering maar eens duidelijk worden dat de slavernij is afgeschaft.
Het nieuwe Europa wat ze ons bieden mogen ze zelf hebben.
Dus,Otto vestig je maar in Brussel want ik ben het met bovenstaande reactie helemaal eens.
Optiefen uit Utrecht.

[spam deleted]

[spam deleted]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech