Buurtsuper Kippersluis geeft niet op.

Hier kun je discussieren over Buurtsuper Kippersluis geeft niet op..
De bezetting van buurtsuper Kippersluis is niet zomaar uit de lucht komen vallen.
We hebben het hier over een bedrijf van 2 broers die al vanaf 1976 proberen het ooit door hun ouders opgestarte familiebedrijfje op een ordentelijke wijze voort te zetten waarbij zij hun personeel altijd als zijnde familie omarmt hebben.

En nu,nu hebben zij te maken gekregen met een keiharde onterechte aanval van de fam.van Eerd (Jumbo Supermarkten) en de familie Elzas ( Didi-Steps-Superstar) die hun bedrijf via een louche onderhandse deal toe wil eigenen.
Het kapot procederen van kleine zelfstandigen, waarbij het personeel ingeruild word voor gesubsidieerde medewerkers en onbetaalde stagiaires, is momenteel aan de orde van de dag.

Wij (BPU) hebben i.s.m. met de stichting BURP moeten menen hier voorgoed een einde aan te willen maken, en hebben nu ook de steun gekregen van een aantal zelfstandige ondernemers verenigd onder de naam (Anonymous ondernemers Utrecht) .

Nadat de Hr.M.Kippersluis al eerder 4 rechtszaken tegen Elzas (eigenaar pand) glansrijk had gewonnen, heeft het hof in Arnhem deze zaken in het laatste vonnis vernietigd verklaard en aangegeven dat de Hr.Kippersluis per 15 Augustus het pand moet ontruimen.

De Hr.Kippersluis heeft als laatste poging om zijn bedrijf te redden cassatie aangetekend.
Dit hoger beroep vind helaas pas plaats na de ontruiming.

Het slopen van kleine zelfstandige ondernemers door het grootkapitaal moet in onze ogen keihard gestopt gaan worden en wij hebben besloten het pand ook op 15 Augustus te gaan verdedigen tegen een eventuele ontruiming van de deurwaarder.
Ook is er een mail gestuurd naar de fam.van Eerd waarin wij onomwonden vragen om af te zien van deze louche deal die eerder past bij een criminele organisatie dan bij een familiebedrijf (JUMBO).

Besloten is tot het oproepen van een landelijke boycot van de bedrijven JUMBO,DIDI,STEPS en SUPERSTAR om deze kleine en eerlijke ondernemer bij te staan.
Tevens hebben de Anonieme ondernemers Utrecht hun netwerk beschikbaar gesteld om alle feiten rondom deze case te gaan onderzoeken.
Uiteraard zullen wij niet alles vermelden wat we gaan doen daar betrokkenen dit ook zullen lezen maar laat duidelijk zijn dat ze de hel over zich afgeroepen hebben.

Wij zijn hierbij verheugd dat we de steun hebben van de stichting Burp en het BPU die een verlenging van de ontruiming mogelijk gemaakt hebben waardoor we nu nog even tijd hebben om deze zaak te keren.

En de ontruiming per 15 Augustus........!
Wij gaan wanneer er zich geen nieuwe ontwikkelingen voordien n.a.w. een beroep doen op al diegenen die heel goed weten waar dit soort criminaliteit toe leid.

Dank U (AOU).


boycot Jumbo?

Ik ben blij met deze uitgebreide informatie over deze zaak. Maar Jumbo kan en wil ik niet gaan boycotten... Sorry jongens.
Op metaniveau ( lol ) is Ahold natuurlijk de 'lachende derde' . Kwalijke zaak. Jumbo is de enige die deze opperste graaiers kan stoppen.

albert Heijn zit al dicht in de buurt. nachtegaalslaan en voorstraat, beide ong. 800meter van kippersluis.

Je kunt ook nog naar de Goey

Je kunt ook nog naar de Goey en Koot, zitten op de Nobelstraat. Hebben ook uitstekende groente en fruit trouwens en is een klein familiebedrijf. Of anders naar een van de biologische winkels, als je daar geld voor hebt tenminste. Kleine bakkers zijn er ook genoeg in de binnenstad.

De kippesluis is een erg dure

De kippesluis is een erg dure winkel in vergelijking met de jumbo. Mooi dus dat die er nu eindelijk komt!

En sinds wanneer is kippesluis een kleine zelfstandige ondernemer? Ze zijn aangesloten bij boom/mcd/superunie. Dat is net zo goed grootkapitaal als ahold en jumbo. Super unie zet producenten even hard onder druk op tegen een lage prijs voedsel te leveren. Voorts zijn dat dezelfde producenten als ahold/jumbo zijn waren inkoopt... Ik zie het verschil niet.

Alle mooie praatjes van kippesluis te spijt. Uiteindelijk wil hij gewoon zijn winkel behouden omdat die gevestigd zit op een a locatie. Wittevrouwen is een rijke buurt en wat je ook doet mensen komen toch wel naar je winkel. Mijn inziens gaat het dus om geld. Niet om klanten of personeel. Kortom houd die ontruiming niet tegen en zorg dat we snel goedkoper boodschappen kunnen doen.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. troll.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. troll.

Dank u voor deze opheldering.

Dank u voor deze opheldering.

Kippersluis

De pressie heeft er in ieder geval voor gezorgd dat Kippersluis en Jumbo aan de onderhandelingstafel zitten om de toekomst van het personeel te garanderen.
Wij hebben ondertussen besloten n.a.v deze onvrijwillige overname de dossiers ter beschikking te stellen aan de stichting SOBI (Pieter Lakeman).
Dit internationaal expertise en onderzoeksinstituut (Zie ook DSB bank) zal in eerste instantie gaan uitzoeken of de Jumbo/Elzas geen frauduloze handelingen hebben gepleegd.

.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech