A presentation & discussion with CrimethInc. Ex-Workers' Collective

Hier kun je discussieren over A presentation & discussion with CrimethInc. Ex-Workers' Collective.
Participants have crisscrossed the continent for countless tours and actions; produced
books, magazines, and other literature, including 650,000 copies of the
primer Fighting for Our Lives; and reported from the front lines of summit
protests, riots, anti-repression campaigns, and other adventurous
experiments. Always controversial, CrimethInc. has earned the ire of
leftists and government agencies while challenging the general public.

In this presentation, longtime participants will reflect on these
experiences, presenting material from different eras of CrimethInc.
activity and discussing how the context has shifted in the United States.
Examining why US anarchists have followed a trajectory from subcultural
rebellion towards generalized insurrection, we will conclude
with hypotheses about what the future holds.

Please join us for a lively conversation!

7 pm: Soup & starters
8 pm: Presentation
10 pm: Bar open

more info on http://crimethinc.com/


Wat is dit?

Om de zoveel tijd een nieuwsbrief van deze groep. Blijkbaar is dergelijke anarcho propaganda goedgekeurt hier. Je kunt denk ik ook andere nieuwsbrieven instellen hier, zouden die ook door de keuring komen? Deze 'toelie' komt altijd via de 'automatische emailpiloot'. Als ze echt iets te melden hebben komen ze er maar weer in.

Je kunt natuurlijk ook drupal leren zodat deze club (en ook andere!) op deze site een betere exposure krijgt, en waarom ook niet?, maar daarvoor moet je wel Drupal beter kennen, dan zou je zoiets kunnen instellen. Op deze manier komt het mij allemaal te lauw over. Schrappen dus.

Stelletje digitale primitivisten hier...

omfg... Je snapt er werkelijk

omfg... Je snapt er werkelijk echt geen snars van, huh?
Goed, probeer nu het volgende goed tussen je oren te knopen:
1. Niet alle nn-ers zijn trollen, en de Indymedia moderators proberen echt zoveel moeglijk te laten staan. Alleen bij hardnekkige destructied gedrag wordt ingegrepen (bijv. als iemand telkens hier digitaal loopt te zieg-heilen). Dat was de laatste tijd welgeteld dus één persoon, bijna al zijn bijdragen worden consequent gewist, meestal nog voordat ze zichtbaar zijn. Indymedia is er niet om racistische shit te faciliteren, punt. Voor de rest kunnen de nn-db's en ketellinkies van deze wereld heus wel prima met elkaar hier een beetje soebateren over de linkse actualiteit.
2. Behalve dus een of twee trollen in de zoveel tijd, heef Indymedia met enige regelmaat last van geautomatiseerde spam. In de email via de 'contact' form, in de nieuws, in de comments... Ook dit wordt regelmatig schoongemaakt. Sommige spambots komen niet door de captcha heen, anderen komen telkens via dezelfde link binnen. Vandaar dat het af en toe lijkt alsof de item waarop je nu reageert onderwerp is van recente discussie: op de forum overzicht komt ie voor, maar er zijn geen comments. Dat CrimeThink posting stamt welgeteld uit 2012, en nu heb je dus een spam-honeypot ontdekt, bravo.
3. Dit heeft allemaal weinig met Drupal te maken. Of met Indymedia, eigenlijk. En nu niet gelijk gaan bleren dat je je afgezeken voelt door een stel arrogante Indymedia nerds, maar gewoon vaker je mond cq je toetsenbord inhouden. En echt, ik hoop van harte dat je daarmee ook gelijk gemotiveerd raakt om minder op het internet te hangen en juist dingen in het echt te gaan doen, en ik bedoel niet naar de kroeg gaan. Succes.

omfg....

"je snapt er werkelijk echt geen snars van, huh?" Gast... kom op ...

Volgens mij is het net kraakforum hiero... ook 10 modderaars op 4 gebruikers... Niet dat het echt ergens over gaat dus, maar dit onbenullige feitje laten we maar even achterwege, lijkt me beter.

1. nn=trol
2. Nou ja blijkbaar heb ik nog iets ontdekt ook.... spam honeypot, lachuh. Haal ff weg dan.
3. Eigenlijk zeg je dat ik op moet rotten hier van indy... het staat genoteerd. Wie ben jij omdat zo te kunnen zeggen? Het klopt ook niet. Ikzelf denk dat 't wel iets met Drupal te maken heeft, onder andere. "een stel arrogante indymedia nerds"... Waar zijn die dan?, ik zie ze niet... lol En vanwaar de 'meervoudsvorm'? Spreek jij namens meerdere personen? De enige arrogante mensen hier zijn vooral Jij, in mindere mate ik, en verder nog wat verdwaasde trollen....

Veel succes nog vandaag met 't uiterst belangrijke werk wat je, als ik het goed begrijp, hoogstwaarschijnlijk, op dit moment aan het verrichten bent. ... en doe ze de groeten nog van mij daar bij TempoTeam...

Vooruit, laat ik maar weer

Vooruit, laat ik maar weer een beetje van mijn tijd spenderen:

1. Volgens mij is het net kraakforum hiero... ook 10 modderaars op 4 gebruikers...
Het kraak-forum is bedoeld als een forum, een plek die bestaat om te discussieren. Indymedia.nl is bedoeld als een open-publishing platform, een plek die bestaat om nieuws over acties e.d. te publiceren. Dat je bij Indymedia de mogelijkheid hebt om je mening te geven over acties, maakt Indymedia nog lang geen forum.
2. nn=troll
Onduidelijk wat je met deze one-liner bedoelt, maar als je hiermee wilt aangeven dat je graag zou hebben dat de reactie-mogelijkheid op Indymedia niet meer anoniem zou zijn, dan denk ik dat je nog lang kan wachten. Indymedia.nl heeft de anonimiteit van haar gebruikers hoog in het vaandeel. Anoniem posten heeft voor- en nadelen, maar voorlopig zie ik niet hoe de nadelen zo zwaarwegend zijn dat de anonimiteit alhier afgeschaft zou moeten worden. Maar als je alleen bedoelde dat je voortaan niet meer in zal gaan op reacties waar mensen niet de moeite hebben genomen om de standard 'nn' te vervangen door een of ander nick, dat staat je natuurlijk geheel vrij.
3. Eigenlijk zeg je dat ik op moet rotten hier van indy... het staat genoteerd. Wie ben jij omdat zo te kunnen zeggen? Het klopt ook niet. Ikzelf denk dat 't wel iets met Drupal te maken heeft, onder andere.
Het is mijn bescheiden mening dat bijna alle bijdragen die onder de naam nn-db worden gepost oninteressant, off-topic, of regelrecht stom zijn - maar nee ik heb uiteraard niet de macht om je hiervan te weerhouden, daarom zeg ik het ook gewoon, dan kan je zelf de eer aan jezelf houden. En waarom je de hele tijd het onvolprezen stuk software Drupal erbij haalt ontgaat mij enigszins.
4. "een stel arrogante indymedia nerds"... Waar zijn die dan?, ik zie ze niet... lol En vanwaar de 'meervoudsvorm'? Spreek jij namens meerdere personen? De enige arrogante mensen hier zijn vooral Jij, in mindere mate ik, en verder nog wat verdwaasde trollen....
Ik spreek namens mezelf, maar verder heb ik in het gewone echte leven regelmatig conversaties met een of meer personen die betrokken zijn of zijn geweest bij Indymedia.nl. Dat ze zelf graag enigszins anoniem blijven, net als ze die mogelijkheid bieden voor de gebruikers van Indymedia.nl, kan ik best begrijpen. Maar ik had dus goed ingeschat dat jij dit een 'arrogante' standpunt ging vinden. Soit. (En nee, ook dit heeft echt niets met Drupal te maken, echt niet).
5. Veel succes nog vandaag met 't uiterst belangrijke werk wat je, als ik het goed begrijp, hoogstwaarschijnlijk, op dit moment aan het verrichten bent. ... en doe ze de groeten nog van mij daar bij TempoTeam...
Deze laatste zin begrijp ik eerlijk gezegd niet. Of ik af en toe mijn arme lijf voor te weinig geld aan de bloedzuigers van TempoTeam moet verkopen of niet, gaat je niets aan.

6. Zullen we gewoon constateren dat we elkaar niet aardig vinden en verder het zwijgen toe doen?

Punt 6. om te beginnen

@Lee en ander geinteresseerden,

#6
Eerst mij schriftelijk 3-dubbel door de stront draaien, en dan zeggen dat 'we' het beste kunnen zwijgen... Nee man, eerst nog even reageren op je punten. Ik heb namelijk begrip voor het feit dat jij jou kostbare tijd besteed hebt aan het reageren op mij en dit topic, het minste wat ik kan doen is daar nogmaals een reactie op geven.
#5
Sorry als ik ongelijk heb of had, ik wilde je niet beledigen (lol) in die zin, maar jij beweerde ook dat ik niet zoveel in de kroeg zou moeten hangen, terwijl jij niet weet of dat zo is. Daarom begon ik ook maar een beetje op de suggestieve toer zogezegd. Ik kan mij best voorstellen dat jij denkt dat ik 'te vaak in de kroeg' zit, net als dat jij je zou moeten kunnen voorstellen dat ik wellicht denk dat jij via TempoTeam zou werken... of het zo is is een tweede. Ik bedoel: misschien ben jij wel een snelle beurshandelaar op de AEX en ben ik de burgemeester van Nunspeet... Wie zal het zeggen? Maar ok... Ik ga dus niet vaak naar de kroeg.
#4
Ik denk dat het 'indymediateam' zich wel iets meer zouden mogen profileren. Maar aangezien dat niet gebeurt naar mijn mening en ik denk dat dat wel nodig is (om niet als kf ergens in het niets te eindigen) Amsterdams anarchistische arrogantie? hmmm zou kunnen... Licht mij en de rest even in hier, dank je wel.... :)
#3
"de eer aan mijzelf houden", hoezo? Ik ben mij hier aan het belachelijk maken? Nu heb ik inderdaad gedacht om hier als anonieme trol een beetje te gaan trol-lollen want dan pas ik wat meer in de groep of zoiets... Mijn bek houden zou ook kunnen. Inderdaad dat is een optie. Maar er staan hier op Indy soms wel interessante dingen dus ja, die wil ik toch graag even lezen als het kan. Misschien een idee dat ik de positieve zaken voor mij hier op Indy ook meer becommentarieer ipv vooral op zaken die mij in negatieve zin raken te reageren. Zo raakt het meer in balans wellicht? Wat vind jij Lee? ;)
#2
Doordat jij jezelf Lee en ik mijzelf nn-db noem kunnen wij dit gesprekje voeren. Vind ik zelf wel prettig.
ik vind op deze manier het nn-gedoe een beetje te ver doorgeschoten. Het werkt niet, er wordt danig en continue misbruik van gemaakt. Als de software die gebruikt beter beheerst zou worden zou je denk ik wel enkele invoegingen kunnen plaatsen waardoor het een en ander niet meer kan. Ik noem bijvoorbeeld: je moet bijvoorbeeld echt kiezen voor nn als je een bericht opstelt, niet automatisch maar ergens aanvinken in een hoekje of wat je zou kunnen doen is dat bij reacties geen nn mogelijk is en alleen bij eerste / of originele berichten. Ik noem maar wat, kan denk ik niet echt heel moeilijk zijn...
#1
Volgens mij is het KF geen forum, althans dat is het niet meer. Verschillende functies zijn daar in een verleden weggehaalt. Ik denk zelf dat jij wel ongeveer weet waarover ik het heb... Eigenlijk heeft KF meer de functie van een krakersspreekuur online, en is niet zoveer een plek waar gediscussieert, gepubliceert en gereageerd kan worden over bepaalde zaken, dat zijn dingen die eigenlijk wel bij een 'forum' thuishoren. En waarom is er hier bij Indymedia bij elk bericht een mogelijkheid tot discussie?? Leg me dat dan uit?

Bedankt voor het lezen... Groetjes nn-db

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech