alarm kraakpand plantage middelaan amsterdam


misschien is het ook wel dom

misschien is het ook wel dom om hulp te vragen via een nieuwssite en dan geen informatie achteraf te geven.

misschien is het ook wel dom

misschien is het ook wel dom dat je je zelf niet genoeg in kan leven in iemand anders positie die blijkbaar met een gewelddadige dreiging te maken heeft gehad...

die ofwel gewoon niet is toegekomen aan hier even updaten voor de zeikende haters onder jullie, omdat ze bezig zijn met fucking belangrijkere sjit.

ofwel gewoon strategische keuze....

jezus zeg, jullie lijken wel een stelletje verwende kinderen hier, die te pas en te onpas verongelijkt gaan zitten doen als mensen die daadwerkelijk ergens mee bezig zijn jullie niet snel genoeg van info voorzien....

Betweter Joop

Het is gewoon niet zo slim om een blijkbaar vaag gerucht op Indymedia te zetten zonder te weten wat er werkelijk aan de hand is.

oh, nu is het ineens een vaag

oh, nu is het ineens een vaag gerucht?

het was geen gerucht het was een alarm. het was een vaag alarm, maar het is niet de eerste keer dat iemand in de stress van een alarm vergeet door te geven waar het over gaat.

wanneer een vriend jou belt terwijl hij een dreiging buiten zijn pand heft en roept dat er alarm is, is dat dus geen vaag gerucht, dat is een alarm.

hoogsten een alarm waar weinig info over bekend is. nog altijd geen vaag gerucht.

moet jij nadenken of jij vrienden/kameraden gaat helpen (of oproept te helpen) omdat je niet precies weet wie ze aanvallen? of ga je gewoon helpen?

stelletje beroeps azijnpissers hier

nog steeds geen update.

nog steeds geen update.

hou me op de hoogte

Graag voortaan meer duidelijkheid. Geen alarm slaan en vervolgens
nix van je later horen. Ik wist nu niet of ik moest komen helpen.

lees de axioma s der communicatie eens!

spuit 11 geeft weer modder

Het wordt steeds gekker, eigenlijk zeg je dus dat je (als je leest dat er een alarm is) je eerst

- koffie gaat zetten
- weer terug bij je pc de achtergrond reacties door gaat lezen
- bij "onduidelijkheden" nog even een berichtje post (en wacht op reactie)

En dan als alles over is eventueel langs gaat om nog eventjes te gaan klepzeiken bij de bewoners omdat ze niet snel genoeg op je hersenspinsels hebben gereageerd (misschien bezig met het alarm?).

Eigenlijk denk ik dat je zowieso niet had gekomen.......

leef rustig verder in je droom

alarm

Je hoort via via iets vaags over een alarm. Je gaat koffie zetten en uur later zet je ook je pc aan en omdat je toch niks te doen hebt besluit je om het vage gerucht maar op Indymedia te posten.

Dit krijg je nu als je niet

Dit krijg je nu als je niet de alarmlijsten onderhoudt. Vrij moeilijk natuurlijk in plaats daarvan ga je als Amsterdammer maar heel Nederland lastig van met je lokale alarm.

re:

Mijn god, wat een gezeik.

-- Mij lijkt niet dat wie *op dat moment* gaat zeuren over online updates, ook maar van plan is daadwerkelijk te komen helpen. Negeren dan maar.

-- Dat neemt niet weg dat het geen kwaad kan *achteraf* en zo gauw mogelijk, je achterban te updaten over hoe e.e.a. er voor staat. Is het alarm nog van kracht, afgeblazen, enz.? Daar hoeven geen ongewenste details aan te pas te komen.

Dit om ervoor te zorgen dat er ook een volgende keer hopelijk weer goed gevolg aan wordt gegeven.

Het alarm ging over platte

Het alarm ging over platte petten die het in hun bolle kop hadden gehaald dat ze de cowboy uit konden hangen en wel ff de deur in gingen beuken.
Bij aankomst op de lokatie waren er al veel krakers voor het pand en was de politie niet meer bezig de deur in te beuken.

Later zijn ze, smeris, afgedropen.

Alarm heeft goed gewerkt dus!

re:

Kijk, dat noem ik nou een update :)

Thx, en zet 'r op en zo.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech