occupy de wereld

Ruis, gepost door: occupy de wereld op 20/02/2012 02:04:00

Wanneer: 19/02/2012 - 00:00

DE GEDACHTE GANG VAN DE HUIDIGE NIEUWE WERELD ORDE

DE GEDACHTE GANG VAN DE HUIDIGE NIEUWE WERELD ORDE
1. WET is DWANG in vermomming, GEBRUIK DIE WET. ( Statuut wet, codes, regelgeving )

2. Politieke vrijheid is een IDEE, het is geen FEIT en is slechts een illusie en een afleiding.

3. GEBRUIK “LIBERALISME” om de controle te verkrijgen via “GELIJKHEID” door middel van “ONDERWIJS”. ( OBE )

4. OVERHEDEN moeten worden vernietigd door een EXTERNE ( oorlog ) of door INTERNE ( liberalisme en corruptie ) middelen.

5. We moeten de CONTROLE krijgen over de economie van alle regeringen door beheersing van de GELD hoeveelheid.

6. Het doel heiligt ALTIJD de middelen. “ALTIJD”!

7. GEWELD & MACHT = RECHT, er zijn geen absolute morele of ethische codes. ( Geen Bijbelse wet )

8. Wij hebben het RECHT om ALLE BESTAANDE INSTELLINGEN TE RECONSTRUEREN.

9. WIJ zullen de ALLER HOOGSTE HEREN worden over alle mensen.

10. De macht van het GELD moet verborgen en GEHEIM blijven tot wij in een dergelijke positie van MACHT zijn zo dat niemand ons PLAN kan stoppen. ( Fractionele reserve bank / schuld papieren op basis van valuta )

11. We moeten gebruik maken van ALCOHOL, DRUGS, SEKS, PORNOGRAFIE, GOKKEN, ALLE ONDEUGDEN en MORELE VERDORVENHEID om de JEUGD VAN ALLE NATIES TE VERNIETIGEN.

12. We hebben het RECHT OM ALLE BEZITTINGEN IN TE NEMEN, met alle middelen die daar voor nodig zijn, om ALLE MENSEN ONDER ONZE CONTROLE te brengen.

( Samenvoeging van Maritieme wetgeving en financiële wetgeving, afschaffing van het gewoonte recht, het corrumperen van titel registraties / eigendom s belastingen )

13. We gebruiken de termen “VRIJHEID, GELIJKHEID en BROEDERSCHAP ‘, die een “NIEUWE ARISTOCRATIE” vast zal stellen. ( Franse revolutie )

14. De kwalificaties voor deze ‘ARISTOCRATIE’ zal RIJKDOM zijn, die WIJ ZULLEN CONTROLEREN.

15. OORLOGEN zullen worden UIT GELOKT, GEFINANCIERD en IN STAND GEHOUDEN tot dat we BEIDE ZEIDEN CONTROLEREN, zo dat alle partijen BIJ ONS SCHULD STAAN. (Amerikaanse Revolutie door Desert Storm, Afghanistan en WW III?)

16. Kandidaten voor een OPENBAAR AMBT zullen worden geselecteerd, opgeleid, onderhouden, onderdanig en gehoorzaam.

17. WE ZULLEN DE CONTROLE HEBBEN OVER ALLE GROTE VESTINGEN VAN DE MEDIA en hun INFORMATIE.

18. Geënsceneerde FINANCIËLE PANIEK en GECONTROLEERDE DEPRESSIES zullen leiden tot onze “NIEUWE WERELD ORDE”.

Meyer Amschel Rothschild vermelde tevens in de late 18e eeuw, “ GEEF MIJ DE CONTROLE OVER DE VALUTA VAN NATIES, EN HET ZAL ME EEN WORST WEZEN, WIE DE WETTEN MAAKT ”.

DE ROTHCHILD FAMILIE controleert het grootste deel van DE CENTRALE BANKEN VAN EUROPA, de FEDERAL RESERVE van de VS, en is de bankier voor het overgrote deel van de rijkdommen van het Vaticaan. Zij controleren DE MINERAAL BRONNEN (zie Rio Tinto) op vijf continenten, hebben een imperium van WIJN PRODUCENTEN, BROUWERIJEN & LIKEUR DISTILLEER INSTALLATIES, ze hebben banden met omvangrijke DRUGSMOKKEL & WITWAS Kartels door controle over het BRITSE OOST INDIA COMPANY & DE PARTICULIERE BANKEN VAN ROTHSCHILD in de meeste grote landen. Zie hun officiële website op:

http://www1.nmrothschild.com/navs/introf.htm

Een korte lijst van de meest krachtige en de gevaarlijkste mensen en families in de wereld.

1. De Rothschild familie (eigenlijk Bauer) van Europa, BankIers voor de Kroon van Groot - Brittannië, de kroon Tempel, het Vaticaan, Noord-Amerika en het grootste deel van de ontwikkelde wereld ( zie bovenstaande link )

2. De Rockefeller familie van New York, Arkansas, Virginia W., Argentinië en Australië.Bankieren, energie,olie, onroerend goed, scheepvaart en de inlichtingendiensten.

3. De Edgar Bronfman familie van Canada en de VS ( Seagram’s Likeur distillatie, Film Studio`s, Media )

4. Michael Eisner, media magnaat ( insider ) ( Disney Co, ABC, TV, Film, het maken en de distributie er van.)

5. Bill Gates ( Microsoft Co ) Magna Cum Laude afgestudeerd aan de Rockefeller Business School.

6. George W. Bush ( president van de Verenigde Staten ) Skull and Bones, verrader van de eerste orde.

7. Koningin Elizabeth II ( Windsor Familie van Groot-Brittannië ) Duitse en Griekse overweldigers van de Britse Kroon. East India Co

8. Alan Greenspan ( voorzitter van de Federal Reserve, fractional reserve banking en officiële stroman voor het geld kartel )

9. De Premier van Israël ( opgezet door de Rothchild aan het eind van de Tweede Wereld oorlog ) !

10. George Soros ( Rothchild agent, valuta handelaar ( rover ) en speculant, extraordinaire plunderaar )

11. Minister van Financiën, AKA gouverneur van het IMF, agent van Rockefellers & Rothchild’s.

12. De misdaad familie Bush van Texas en Maine, Financiers van het Derde Rijk, Adolf Hitler, NWO insiders, drugs, olie, het wit wassen van geld, agenten van de marionetten meesters. Oprichter van de Carlisle - groep met de Bin Laden familie.

13. En als laatste de jezuïeten en de Jezuïeten-generaal van het Vaticaan ( het moderne Romeinse Rijk )

Ik weet zeker dat ik een aantal andere belangrijke personen heb gemist, wat ongetwijfeld zal leiden tot klachten van vele kanten, maar vergeet niet, God weet wie ze zijn, en uit eindelijk zullen zij aan hem verantwoording af moeten leggen, aan Hem en Hem alleen.

Originele artikel :

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/government/new_world_order/news....

http://hetuurvandewaarheid.info/?p=20299

We Lopen warm – wat dacht u hier van ?

HAND signalen – “Vrijmetselaars en occulte symbolen geïllustreerd” door dr. Cathy Burns

Spreuk 06:12 vertelt ons: “Een ondeugend persoon, een slecht mens, loopt met verkeerdheid des monds. Hij Wenkt met zijn ogen, hij spreekt met zijn voeten, en leert met zijn vingers. “Het klinkt als of dit vers kan worden toegepast op vrijmetselaars, occultisten, bende leden, en vele andere groepen, omdat ze vaak met hun handen en voeten berichten aan elkaar door geven. Bijvoorbeeld :

de vrijmetselaars hebben hun geheime hand grepen. Ook positioneren ze hun voeten op een bepaalde wijze om een “ Tau kruis” te vormen. Deze positionering kan nuttig zijn als een vrijmetselaar voor een rechter moet verschijnen. Met deze houding, kan de rechter ( als hij ook een Mason is ) heel eenvoudig zien dat de persoon voor zijn bank een collega - lid van het gezelschap is.

Ziet u, de Mason, die de eed voor de 3 graad wordt af genomen, belooft daar mee ALLE MISDADEN DIE DOOR EEN COLLEGA MASON WERDEN GEPLEEGD TE VERDOEZELEN, uitgezonderd die van verraad en moord. ‘Bij de 7 graad van de vrijmetselarij, moet de kandidaat beloven dat hij “een Collega Koninklijke Halve Maan Mason bij zal staan, wanneer hij ziet dat hij in de problemen is geraakt, en zal zijn zaak om armen om hem te bevrijden, OF HIJ DAAR BIJ NU GOED OF FOUT ZAT ”‘.

Voor de 13e graad wordt de eed af genomen waarbij beloofd wordt: ALLE MISDADEN TE VERBERGEN, WAARONDER MOORD EN VERRAAD. Dit betekend natuurlijk, dat als een Mason een moord heeft begaan, en de rechter is ook een Mason, dat de rechter dan VERPLICHT IS door zijn maçonnieke eed om de moordenaar vrij te spreken, zelfs wanneer dit resulteert in het leggen van de schuld op een onschuldige persoon! In feite wordt deze opdracht gegeven in het handboek: Er wordt gezegd dat president Bill Clinton werd vrij gesproken door de inspanningen van vrijmetselaars in de jury.

”JE MOET ALLE MISDADEN VAN EEN MASON BROEDER VERBERGEN / ACHTERHOUDEN … EN MOCHT U OP GEROEPEN WORDEN OM TE GETUIGEN TEGEN EEN MASON BROEDER, ZORG ER DAN STEEDS VOOR, DAT JE HEM DEKT …. HET ZOU MEINEED KUNNEN ZIJN WANNEER U DIT DOET, MAAR U HEEFT ZICH AAN UW VERPLICHTINGEN GEHOUDEN ”.

Gaat er een lampje branden WAAROM er zoveel de doofpot in gaat?

Laten we nog een stapje verder gaan :

Wie onze zaak durft te onthullen zal de sterkte van het ridderlijke staal testen En wanneer de marteling dof blijkt te zijn schrapen we de hersenen uit de schedel plaatsen een lamp in de holte Om zijn ziel te verlichten van hier tot aan de hel

And There You Have It Folks !

Tot Slot :

“Niemand zal de Nieuwe Wereld Orde betreden, tenzij hij of zij een belofte heeft afgelegd om Lucifer te aanbidden. Niemand zal de “Het Nieuwe Tijdperk” binnen gaan, tenzij hij een LUCIFERIAANSE Initiatie aanvaard”.

( David Spangler, directeur van Planetaire Initiatief, Verenigde Naties )

Klinkt dat goed ?


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech