De kop van de Slang in Gijzeling

Hier kun je discussieren over De kop van de Slang in Gijzeling.
Als de ex-gebruikers van de Slang Hun hoofd in 1 stuk terug willen zien Dan dienen zij binnen 7 dagen Hun Distantieringsverklaring tov onze kameraden, die zich verzet hebben gedurende de ontruiming van de Tabaksblokken, te rectificeren. Gebeurd dat niet Dan zullen wij onszelf er gedurende deze laatste koude dagen aan warmen.

Een groepje relschoppers (A)


hahah, helden! Goede actie

hahah, helden! Goede actie voordat het Amsterdam's Museum ermee gaat pronken. Misschien anders maar ondersteboven in de Vrankrijk plaatsen ergens.

gezeik over auteursrecht

Gejammer over auteursrecht in de media. O boehoe. Eigendom = diefstal. Tentoonstelling in museum = elitair.

hehehe toffe aktie :-)

hehehe toffe aktie :-)

Kop van de Slang in gijzeling

Toont aan dat deze groep aanstichters van de rellen voorafgaande aan de ontruiming van de Tabakspanden zich van dubieuze en sektarische praktijken bedienen. Gijzeling van een kunstwerk als instrument om de vrijheid van meningsuiting te beperken. Deze groep heeft geen enkele band en geschiedenis met de Slang of de Tabakspanden. Waarschijnlijk was het overgrote merendeel van deze groep teneinde van de kraak van de Slang nog niet eens geboren. Op schandelijke wijze zijn de bewoners van de Slang de zaterdag voorafgaande aan de ontruiming van de Tabakspanden te verstaan gegeven dat de situatie niet meer in de hand te houden zou zijn. Zij zijn in alle haast de zondag voorafgaande aan de ontruiming om 23:00 s'avonds naar hun advocaat gegaan om de sleutels van het pand te overhandigen. Dit onder dreiging dat hun veiligheid na 24:00 niet meer gegarandeerd zou kunnen worden. Het zou heftig moeten worden in de Spuistraat en daar past geweldloosheid kennelijk niet bij. Uiteindelijk was de ontruiming van de Tabakspanden een slecht stuk straattheater waaraan alleen Peter Klashorst een Theo d'Or nominatie zou kunnen overhouden. Echt, dit zijn niet de helden van de Tabakspanden. De helden van de Tabakspanden zijn zij die jarenlang zich voor behoud van de Tabakspanden gestreden hebben. De personen die zich schuldig hebben gemaakt aan de gijzeling van het kunstwerk bedienen zich in mijn ogen van sektarisch gedrag en doen daarmee niet onder voor ISIS.

' Op schandelijke wijze zijn

' Op schandelijke wijze zijn de bewoners van de Slang de zaterdag voorafgaande aan de ontruiming van de Tabakspanden te verstaan gegeven dat de situatie niet meer in de hand te houden zou zijn. '

verklaar je nader? wat is er gezegd dan? en waarom is dat zo schandelijk? Of probeer je nu met vage beweringen je eigen punt te versterken? En wie zou in hemelsnaam wiens veiligheid moeten garanderen? hoe toont dat dat deze groep geen band had met (de slang - wat ook nergens geclaimd wordt) of de tabakspanden? of volg je gemakshalve maar de woorden van van der laan, omdat dat tenminste een autoriteit is?

en hoewel het in jouw beeld niet lijkt te passen; deze gijzeling is op het eerste gezicht niet het werk van degenenen die zich bij de ontruiming verzet hebben, maar van anderen die zich solidair verklaren met dat verzet. Dat is misschien lastig, want dat betekent dat het moeilijker is om mensen weg te zetten als klein groepje relschoppers, er zijn immers ook nog anderen die hun standpunt delen, of in ieder geval zich verbonden voelen. Ja, de realiteit is vaak ook wat weersbarstiger dan dat at5 je wil doen geloven

Kan iemand uitleggen wat voor

Kan iemand uitleggen wat voor een nut het rectificeren van de distantiëringsverklaring voor de gijzelnemers hebben?

net zoveel als afstand doen

net zoveel als afstand doen van de herkraak, omdat je tevergeefse hoop hebt dat je een alternatieve locatie toegewezen krijgt van het stadsdeel, nadat je al bent ontruimd.

Bitches

Echt een schaamteloze actie door de parasieten van de wereld! Eerst naaien jullie de bewoners die nog in afwachting van rechtzaken waren, slopen jullie alles, en nu dit... Walgelijk. Ik hoop dat jullie zullen boeten voor jullie daden en dat als de slang brandt jullie niet meer veilig zijn in Amsterdam

ijhnb

"Echt een schaamteloze actie door de parasieten van de wereld! Eerst naaien jullie de bewoners die nog in afwachting van rechtzaken waren, slopen jullie alles, en nu dit... "

Hoe naaien ze de bewoners precies? Die zijn niet door de relschoppers eruit gejaagd, sukkel.
Alles slopen? Wat een onzin. 2 ton voor wat stenen uit de straat, dat is pas schande!

Zijn zaken als censuur, het

Zijn zaken als censuur, het gewelddadig willen onderdrukken van andermans mening en de naieve notie dat "wanneer alle andere meningen zwijgen, wij vanzelf gelijk hebben" niet de kenmerken bij uitstek van het fascisme??

Jullie doen en zijn alles waartegen je zegt op te treden. Op zijn zachtst gesteld: enorm hypocriet....

"Op schandelijke wijze zijn

"Op schandelijke wijze zijn de bewoners van de Slang de zaterdag voorafgaande aan de ontruiming van de Tabakspanden te verstaan gegeven dat de situatie niet meer in de hand te houden zou zijn. Zij zijn in alle haast de zondag voorafgaande aan de ontruiming om 23:00 s'avonds naar hun advocaat gegaan om de sleutels van het pand te overhandigen. Dit onder dreiging dat hun veiligheid na 24:00 niet meer gegarandeerd zou kunnen worden."

Kan hier bevestiging over gegeven worden?

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Re: De kop van de Slang in Gijzeling

kanker fucking cunts.

you and the artists and all your fucking spectators.

Re: De kop van de Slang in Gijzeling

Ik hoop dat jullie zullen boeten voor jullie daden, stelletje gekken!

Re: De kop van de Slang in Gijzeling

Nu lachen ze zich rot die krakers en voelen ze zich waarschijnlijk heel machtig met deze leuke actie. PR technisch is het de zoveelste doodsteek voor zichzelf.

Eisen toegelicht op tv?

Hallo heren en/of dames,

mochten jullie de eisen ivm de kop van het Slangenpand op tv willen toelichten, dat kan...

bel dan even met: 020-5551155

Mvgr,

Re: De kop van de Slang in Gijzeling

WAT EEN ACTIE...!!!
ik kraak nu al 8 jaar in amsterdam en zit ook op dit moment nog in een gekraakt pand.
een aantal jaren al ben ik er niet meer eens mee wat er uit richting oost allemaal gebeurt in onze stad.
ook al keur ik de een of andere actie goed, maar sinds de ontruiming van de tabakspanden moet ik nogmaals verduidelijken dat ik afstand neem van zulk domme asociale praktijken.
nu na melding dat de slang is gegijzeld en de ex-bewoners gedwongen worden om hun verklaring te rectificeren, mijn boodschap na de pijp;
SODEMIETER OP ALLEMAAL...SCHAAM JE ROT...VAL DOOD GEWOON OF DOE EENS IETS BEDACHTS VOOR DE KRAAKWERELD IN PLAATS VAN BAATZUCHTIGE ACTIES.
EN VOOR AL KOM EENS ZELF IN ACTIE EN VERSTOP JE NIET ALTIJD ACHTER BUITENLANDS TUIG.
s t o p ! geen sprake van rasicme hoor.
want ik ben zelf ook geen nederlander maar snap er geen reet van wat er allemaal spanjaarden, portugezen, polen en wat nog allemaal altijd de boel verpesten.
waar zijn de amsterdammer krakers gebleven? ze zijn er niet meer. de idealen zijn er niet meer. het gaat al jaren alleen maar nog om slopen uitwonen en rellen schoppen. en voornamelijk door activisten uit heel europa. laten we ze nietsnuttig noemen want ze doen helemaal niks voor de samenleving of kraakscene. alleen maar gehandicapte ondernemingen voor de kraakgroep oost.
schaam je, schaam je helemaal verrot en durf zelf eens een goeie actie aan.
ik zal ook in toekomst verder gaan kraken en heb ook verder schjit aan de overheid want kraken gaat door...maar
ik schaam me zelf en zou me voortaan ook geen kraker meer noemen om te voorkomen geassocieerd te worden met wat er nu gaande is.
ik schaam me omdat de idealen de nek zijn omgedraaid.

schaam jij je ook en geef de slang terug stelletje randdebielen...!!!

p.s.
voor een engelse vertaling zorg je maar zelf want wij zijn hier in nederland en het gaat om amsterdam.
tjongejongejonge

Los van je helaas toch wel

Los van je helaas toch wel neigende racistische opmerkingen:

De Amsterdamse krakers (import incl.) waar jij op doelt hebben het schip verlaten. Het heeft plaats gemaakt voor mensen met sektarische behoeften. Wat vooral jammer is, is dat deze krakers schijnbaar denken een monopolie te hebben hoe buitenparlementaire actie gevoerd dient te worden en als ware Stalinisten proberen ze de rest te verstikken met intimidatie en laster. Als die bedreigingen waar zijn, zoals hier boven beschreven dan is het ernstiger dan vermoed werd.

Wat zij echter niet realiseren is dat ze niet meer de politieke macht,kracht en numerieke getallen hebben. Het is waar; af en toe een relletje, dat zit er nog wel in (Wie likkebaard er niet bij een dikke rel), maar strategisch denken, gevoel met de buurt, contacten met huurteams of buurtcentra, dat is allemaal verloren. De laatst sympathie naar deze krakers is nu snel aan het aftakelen. Waar ik wel medelijden mee heb, is de nieuwe generatie die het oprecht meent en nu in deze poel des verderf wordt gestort en nu zonder gezonde infrastructuur moeten kraken. Het zal niet makkelijk zijn anno 2015 en wat mij betreft verdien je alle support en solidariteit.

Re: De kop van de Slang in Gijzeling

geachte at5 redactie,

bij deze verzoek ik jullie om mijn onderstaande statement als artikel te plaatsen.
deze text is al geplaatst als reactie op het artikel over de gegijzelde slang.
ook geplaatst op indymedia.nl maar vanzelfsprekend verwijderd en naar het forum verplaatst.
juist omdat indymedia.nl door de kk oost wordt beheerd.
hier mijn stelling;
WAT EEN ACTIE...!!!
ik kraak nu al 8 jaar in amsterdam en zit ook op dit moment nog in een gekraakt pand.
een aantal jaren al ben ik er niet meer eens mee wat er uit richting oost allemaal gebeurt in onze stad.
ook al keur ik de een of andere actie goed, maar sinds de ontruiming van de tabakspanden moet ik nogmaals verduidelijken dat ik afstand neem van zulk domme asociale praktijken.
nu na melding dat de slang is gegijzeld en de ex-bewoners gedwongen worden om hun verklaring te rectificeren, mijn boodschap na de pijp;
SODEMIETER OP ALLEMAAL...SCHAAM JE ROT...VAL DOOD GEWOON OF DOE EENS IETS BEDACHTS VOOR DE KRAAKWERELD IN PLAATS VAN BAATZUCHTIGE ACTIES.
EN VOOR AL KOM EENS ZELF IN ACTIE EN VERSTOP JE NIET ALTIJD ACHTER BUITENLANDS TUIG.
s t o p ! geen sprake van rasicme hoor.
want ik ben zelf ook geen nederlander maar snap er geen reet van wat er allemaal spanjaarden, portugezen, polen en wat nog allemaal altijd de boel verpesten.
waar zijn de amsterdammer krakers gebleven? ze zijn er niet meer. de idealen zijn er niet meer. het gaat al jaren alleen maar nog om slopen uitwonen en rellen schoppen. en voornamelijk door activisten uit heel europa. laten we ze nietsnuttig noemen want ze doen helemaal niks voor de samenleving of kraakscene. alleen maar gehandicapte ondernemingen voor de kraakgroep oost.
schaam je, schaam je helemaal verrot en durf zelf eens een goeie actie aan.
ik zal ook in toekomst verder gaan kraken en heb ook verder schjit aan de overheid want kraken gaat door...maar
ik schaam me zelf en zou me voortaan ook geen kraker meer noemen om te voorkomen geassocieerd te worden met wat er nu gaande is.
ik schaam me omdat de idealen de nek zijn omgedraaid.

schaam jij je ook en geef de slang terug stelletje randdebielen...!!!

p.s.
voor een engelse vertaling zorg je maar zelf want wij zijn hier in nederland en het gaat om amsterdam.
tjongejongejonge

Re: De kop van de Slang in Gijzeling

Wat een warhoofdig verhaal. Miisschien minder blowen?

Hey! De spruitjeslucht walmt uit je afstandsverklaring

Veel plezier met je 'statement'. Actievoerders uit A'dam zitten ook vast op jouw goedkeuring te wachten.

wo man Bücher verbrennt, verbrennt man auch am Ende Menschen

Ik kom niet uit de krakersscene dus kan het bericht amper duiden. Uit idealistische overtuiging kunst vernielen of dreigen kunst te verbranden, is per definitie verwerpelijk. Dit is misschien een beetje moelijk te bevatten voor de personen die zo overtuigd zijn van hun gelijk dat ze denken dat het deze keer wél verantwoord is. Voor hun het advies: ga eens na in de laatste 100 jaar van de geschiedenis welke regimes hiertoe zijn overgegaan, en schaam jezelf de ogen uit je kop. Helaas kregen ooit Heinrich Heines woorden profetische waarde:

"wo man Bücher verbrennt, verbrennt man auch am Ende Menschen"

Schandalig

Een uitgelezen kans om de kop van de Slang financieel uit te buiten is hiermee verloren gegaan *grijns*

financieel uit buiten

leg eens uit?

Voor tonnen schade

Voor tonnen schade aanrichten. Dingen slopen. Ik walg van de hele krakerbeweging, als je nog kunt spreken van een beweging. Ik zou eerder spreken van een stel profiteurs van de maatschappij. Vroeger stonden krakers ergens voor. Brachten ze maatschappelijke problemen in de spotlight zodat ze besproken konden worden. Nu komen krakers uit het buitenland in amsterdam wonen waar de woningnood al hoog is en verwachten dan onderdak tegen lage kosten te krijgen. En als we onze zin niet krijgen dan slopen we boel en jagen de gemeeschap op kosten. Leuk, zo'n niet conformistische houding tegen autoriteit. Draagt ook echt bij aan een productieve wereld. Maar ondertussen wel je hand ophouden voor dezelfde wereld waar je tegen schopt. Ik hoop dat ze alle krakers de kop indrukken. Zielig zooitje.d

internationale strijd

Verzet en solidariteit zijn een kwestie van internationaliteit, anti-nationaliteit/isme. Schaam je ogen uit je kop wie hier loopt te leuren met Wilderiaanse ideeën over Amsterdamse (dus Nederlandse) krakers vs. 'buitenlandse' krakers (polen etc.). Dat is Telegraaf-taal en hetze. We zijn allemaal mensen in de verdrukking, aan de onderkant van de samenleving, tegen het kapitalisme, het graaien, tegen de commercie, het te gelde maken van idealen, van kunst, van allerlei uitingsvormen. Als de slang brandt, maakt de maakster net zo makkelijk een nieuwe: foto's genoeg die de gemeente Amsterdam gebruikt om de stad aan toeristen te verkopen. En tenslotte ontstaat uit het branden van de Slang ook weer nieuwe kunst. Eenmalige kunst. Waarom moet kunst voor altijd blijven bestaan zodat mensen er geld aan kunnen verdienen? Burning Man is een festival in de woestijn van Nevada waar kunst gemaakt wordt en aan het einde collectief verbrand. Zo valt het niet ten prooi aan commercie. Was je erbij, dan heb je ervan kunnen genieten. Was je er niet bij, dan heb je wat gemist. Het beeld van de slang heeft lang genoeg reclame gemaakt voor Amsterdam, het Amsterdam dat vluchtelingen op straat zet en stadsnomaden verdrijft, zwervers en zogenaamde 'illegalen' opjaagt. Wat is er nu belangrijker? Een houten plaat met een schildering of mensen op straat?

Ik vind het wel gaaf om te

Ik vind het wel gaaf om te zien hoe jullie domme linkse lowlifes het elkaar zo moeilijk maakt, self destructive fools!

:D

Toffe actie, haha.
En jammer dan voor de dame in kwestie die zo loopt te jammeren over auteursrecht en ter meerdere glorie van zichzelf zo graag met de Key en het museum in gesprek wil. Ik hoop dat ze de slangenkop nooit meer in handen krijgt, dat krijg je als je ego voor principes laat gaan!

:-(

Ja, het zou een toffe actie zijn geweest als er niet zo'n ontzettend trieste verklaring achteraan was gekomen. Nu lijkt het er toch meer op alsof een groep die het geweld niet schuwt de groep geweldlozen in het gareel wil dwingen. Wellicht is dat nooit de bedoeling geweest, maar zo lees ik het wel.

mening gekanteld

Door deze axie is mijn mening gekanteld naar sympathie voor de slangenbewoners.

Gaan jullie jezelf maar lekker aftrekken op jullie buitgemaakte slangetje, kraakpubers!

ok Inge! succes! doei

ok Inge! succes! doei

wat is er toch aan de hand in

wat is er toch aan de hand in de beweging? Communiceren jullie niet meer?

>Op schandelijke wijze zijn

>Op schandelijke wijze zijn de bewoners van de Slang de zaterdag voorafgaande aan de ontruiming van de Tabakspanden te verstaan gegeven dat de situatie niet meer in de hand te houden zou zijn. Zij zijn in alle haast de zondag voorafgaande aan de ontruiming om 23:00 s'avonds naar hun advocaat gegaan om de sleutels van het pand te overhandigen. Dit onder dreiging dat hun veiligheid na 24:00 niet meer gegarandeerd zou kunnen worden.<

Voor de diverse lieden hierboven die hieruit lijken op te maken dat de bewoners zouden zijn bedreigd door andere activisten: Wat ik hierin lees, áls dit al zo gegaan is, is dat de gemeente de bewoners te verstaan heeft gegeven dat ze 'actie' verwachtten, en de bewoners hun 'veiligheid' niet meer kon garanderen. Waarop men dan zou zijn vertrokken.

Voor de rest, wel geslaagde ludieke actie, toch. Er is ook niets meer nodig om mensen op de kast te krijgen. Maar ja, aangezien je tegenwoordig alweer voor 'baldadigheid' kan worden aangehouden (alleen al de laatste weken meerdere keren gebeurd)... Leve de fifties. Iemand nog krenten op zak?

Wat een sukkels

Het is lachwekkend hoe de domste acties gerechtvaardigd worden door heel grote woorden.

Dit is een uiting van stuitende domheid. Hetzelfde soort anti gedrag als IS in Syrië. Tegen alles wat waarde heeft. Kijk altijd uit voor mensen zonder compassie, zonder respect voor eigendom, zonder respect voor mensen met andere ideeën.

Wie zin jullie dat jullie denken de waarheid in pacht te hebben. Ik heb respect voor de oude kraakbeweging.
Maar dit heeft hier niets mee te maken.

de nieuwe godwin is blijkbaar IS

favo reactie van de dag!! lmfao

grote woorden?

Vergelijkingen trekken met de IS... dát zijn pas grote woorden. Get real.

Fascisme of stalinisme is

Fascisme of stalinisme is beter op zijn plaats.

wat een konservatief gezeur

wat een konservatief gezeur zeg.. het weghalen van de slangenkop is ludiek.. de slangenkop is eigendom van de key en die wil het sowieso weghebben van de gevel.. de maker van die slang had alle kans gehad het paneel weg te halen.. pas nadat een museum interesse toonde kwam ze ineens de slangenkop opeisen.. dat wekt niet de indruk dat ze voordien veel waarde hechtte aan het paneel anders had ze het wel veilig gesteld voordat het ontruimd werd

Re: De kop van de Slang in Gijzeling

Zou wel van lafheid getuigen om onder druk van een paar randdebielen de distantiëringsverklaring in te trekken.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Oud bewoners

Het blijft mij een raadsel hoe alleen oude krakers en bewoners/gebruikers van de tabakspanden, of in dit geval louter de Slang, als homogene groep van deugdelijke idealisten hier recht heeft op de verdediging van "hun" slang (met of zonder kop).
Wat een smerige lafbekken die schuilen onder van der Laans grote rok en heulen met woningcorporaties (of andere griezels), en nu opvoeren dat ze nog cadeautjes zouden krijgen van de gemeente als ANDERE KRAKERS (want dat waren jullie zelf ook ooit, schoften! Tot op de dag van de ontruiming zelfs, al is het jullie niet aan te zien met je gedweep) geen roet in jullie polderpapje hadden gemieterd...
En die roet; hoe ze daar 2 ton uit rekenen is een kunstje dat ze altijd flikken. Vuil op straat in de fik steken wordt brandstichting, stenen lospulken vernieling en vuurwerk naar de smeris mishandeling... Ik kan me een andere vieze episode herinneren waar mensen uit de scene plots het gekwaak van de politiek en haar pers klakkeloos overnamen, en zelfs aandrongen op dat mensen zichzelf zouden moeten aangeven... Wat een krokodillen tranen en heilige Maria's deze dagen weer.
Hoe het ook zij, ik heb van mijn beslissing ooit te verhuizen uit de Slang nooit spijt gehad, en nu meer dan ooit zou ik die beslissing opnieuw maken. Ik ben oud bewoner van de Slang, en daar wordt opeens zoveel waarde aan toegekend, waren deze mensen de Madonna's van de kraakscene; ahum, ze staan er, zeker met die walgelijke distantie (als zielepieten graag vergelijkingen trekken met ISIS, zou je hier klassiek de NSB deur kunnen intrappen) verre van. Al jaren. Met hun sektarische arti-farty kliek.
De rel die het ongenoegen van krakers en sympathisanten in het gezicht van de gemeente smeet was niet voor of tegen de bewoners van die panden (maak jezelf alsjeblieft niet groter dan je bent, dikzak), maar "zum kotzen sat" met woningcorporaties, speculanten, hotels, yuppen, gemeente, smeris en iedereen die ermee heult.

Oud bewoners solidair met relschoppers!
Slangenkop in de fik! Alles in de fik!

troll

Natuurlijk erg geloofwaardig een anonieme solidariteitsverklaring namens ex-bewoners.

Haha! Troll jezelf... Je weet

Haha! Troll jezelf... Je weet niet half...

NN

In de afgelopen 20 jaar dat ik in deze scene rondloop zijn t louter smerissen, rechters, officieren van justitieel misschien of wat journalisten geweest die mik vroegen naar en groot belang en betrouwbaarheid toedichtten aan mijn burgerlijke identiteit.

ongeloofwaardig

aldus 'troll' ʌʌ

?

Zeg troll; sinds wanneer hebben mensen alleen spreekrecht en zijn ze betrouwbaar op basis van het verstrekken van hun identiteit? Vluchtelingen, axievoerders, jijzelf...?
Bij welke andere verklaringen werd men om hun naam gevraagd om de echtheid ervan te controleren? En kun jij die controle wel aan in je eentje, of heb je daar de sterke arm voor?
Ik denk dat je zelf ook wel weet dat je ernaast zit, omdat dat er weldegelijk (gelukkig) oud bewoners zijn die zich distantieren van de distantie verklaring van andere bewoners, maar jij kent duidelijk niet iedereen die er in al die jaren heeft gewoond; of wel dan, nn troll?

?

ehm.. ik vond ''troll'' juist ongeloofwaardig, niet de reactie van de oud-bewoner

haha

Die oud bewoner heeft nogal stoere praatjes. Zeker in n identiteitsconflict.

Een bedankje!

Beste Indymedia gebruikersters,

Ik wil hierbij even van de gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal te bedanken. Jullie hebben mij het leukste weekend in tijden bezorgd!!

Als bewoner van Vrankrijk (kom maar op met dat commentaar!) heb ik vanuit mijn kamer goed zicht op het slangepand. Toen hier het bericht verscheen over "de gijzeling" dacht ik maar 1 ding: Opvallend dat als mensen 's nachts iets ergens wegschroeven ze het wel mooi afgetimmerd achtergelaten hebben. Met andere woorden, dit moet wel een grap zijn. En wat voor grap, HEERLIJK!

Vooral toen de vergelijkingen met ISIS verschenen deed ik het bijna in m'n broek van het lachen. Wat lopen er op deze aardbodem toch een idioten rond, geweldig!

Mensen bedankt, het was weer smullen!!!

Jasper(tje)

Wat doe je populair joh, oooo

Wat doe je populair joh, oooo wat een leuke grap ik lig dubbel dat de kraakbeweging zichzelf kapotmaakt.

Kop van de Slang

Hmmmmm, wat is het stil nu.

PR technisch is het een faal

PR technisch is het een faal actie.

PR=Mensen zullen voornamelijk herinneren dat een groepje mensen met geweld een mening in de knoet wilde doen
Holle woorden=Oplettende mensen die wat verder keken zullen herinneren dat het een loos dreigement was. Iets met koelkasten op het dak enzo.
Puberaal=Een goede hoax, maar van een nogal bedroevend niveau.

Slot som
Een bedroevend gebeuren met allemaal verliezers.

Dat aftimmeren had ook de Key

Dat aftimmeren had ook de Key kunnen doen de ochtend erna; als je er niet tegenover woont kan je allicht niet weten dat het al afgetimmerd was? Had dat ff direct gemeld dan. Aan de andere kant, dan had jij je leukste weekend in tijden gemist ;) (en graag gedaan). Blijft een goeie hoax.

haha goeie hoax! iedereen

haha goeie hoax! iedereen (mezelf incluis) is er in getrapt..

Zelfs de nieuwste beweging

Zelfs de nieuwste beweging gooit de herkrakers op de geschiedenis hoop:
http://www.at5.nl/artikelen/141930/%5BVideo%5D%20UvA:%20Rek%20is%20er%20...

"Wat het Maagdenhuis betreft, denk ik niet dat we hier een Slangenpand-achtige situatie gaan zien.' Het onlangs ontruimde Slangenpand in Amsterdam was meer dan dertig jaar gekraakt.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech