kraken in sassenheim

Hier kun je discussieren over kraken in sassenheim.
In Sassenheim is deze week het pand van de voormalige Campoworld aan de Teijlingerlaan gekraakt. Vijf krakers hebben er hun intrek ingenomen en zijn druk bezig de boel aan kant te maken.

Om te beginnen willen we het gebouw weer in oude staat terugbrengen, zodat het beter bewoonbaar is. Gelukkig zijn we handige jongens, dus dat komt wel goed”, aldus een van de krakers.

Krakers

Ze wonen in caravans en tentjes in het pand. Het is erg vervallen en het was een grote puinhoop toen ze er binnenkwamen. Nu eenmaal de bezem erdoorheen gehaald is, ziet het er al een stuk beter uit. De stroom is inmiddels helemaal afgesloten, volgens de krakers een zegen. Een zoemende meterkast met losse kabels her en der is levensgevaarlijk. Zij hebben geen Nuts-voorzieningen nodig, met zonnepanelen, accu’s en jerrycans voor water komen ze een heel eind.

Campoworld

Het gebouw aan de Teijlingerlaan staat al zo’n 10 jaar leeg, in 2007 was het ook al even gekraakt. De wijk eromheen is inmiddels helemaal vernieuwd, maar dit gebouw bleef door een onenigheid tussen eigenaar en projectontwikkelaar staan en ging langzaam op in de natuur.

Speelterrein

http://teylingen.nieuws.nl/nieuws/2424/oude-campoworld-gekraakt/
Hangjeugd en kinderen uit de buurt gebruikten het dikwijls om er te spelen of om kattenkwaad uit te halen, zoals het proberen van brandjes stichten en het maken van rookbommen. Vaak werd het pand weer dichtgetimmerd en binnen de kortste keren weer opengetrokken. Dat zal nu niet meer zomaar gaan, laat een van de krakers weten. De buurtkinderen zijn wel al langs geweest om nieuwsgierig een kijkje te nemen.

Politie en eigenaar

De politie is, vergezeld met een woordvoerder van de eigenaar, al een kijkje komen nemen. De krakers zijn goed vertegenwoordigd door hun advocaat en hebben op basis van art. 8 van het Europese Verdrag van de Rechten van de Mens, net als ieder ander, het recht op huisvrede. Alleen een rechter mag hierover beslissen, daar kan de politie niks tegen doen. De eigenaar hield het bij een beleefde ‘goedendag’ volgens de krakers.


goed werk en wordt vooral

goed werk en wordt vooral niet zenuwachtig maar sassenheim had vroeger een stevig neo-nazi probleem (rondom brigade m/tim mudde), hou een oogje open voor kale meneren dus en bij problemen neem contact op met afa/kafka...

Ze hebben nu een hippie

Ze hebben nu een hippie probleem in Sassenheim.

Sassenheim en de Bollenstreek

Sassenheim en de Bollenstreek zijn dorps en platteland dus behoudend rechts simpel verwacht daar geen soli demo integendeel . Als er een stelletje jongeren langs komt die homo en pedo roepen dan is groot allarm wegens " Nazi ' s " niet op z 'n plaats dat is daar in die kringen " normaal " . Het is amusement onder een aantal van die jongeren om van vrijdag op zaterdag buurtgenoten uit de slaap te schreeuwen met bedreigingen en beledigingen. De politie heeft daar niet zo 'n boodschap aan. De volwassenen kijken de andere kant op en voor de politie en gemeente is het ons kent ons en vriendjes politiek. In Lisse staat / stond ook het een en ander leeg ik heb de indruk dat het deels door Oost Europeanen werd gebruikt die daar geen toestemming voor hebben.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech