Waar is artikel ADM gebleven?

Hier kun je discussieren over Waar is artikel ADM gebleven?.
Er stond zeer recentelijk een artikel op deze site over het ADM en de akties die daar hebben plaatsgevonden omtrent bouwvakkers die een strook grond langs de ADM klaar gemaakt hebben voor eventueel toekomstig bouw/werkverkeer. Hierbij is illegaal door het bouwteam een groenstrook met hogere ecologische waarden gerooid en omgeploegd.

Bij dit artikel had ik ook een opmerking geplaatst. Waar is dit artikel (opgesteld in de engelse taal) heen? Ik kan het niet meer vinden.... Ik heb ook nog even in 'ruis' gekeken , maar ook daar niets.

Wat is hier aan de hand?

Het artikel bevatte nieuws, was redelijk goed opgesteld en bevatte heldere informatie ondanks dat het in engels getypt was. Ik heb speciaal nog even op moeten zoeken wat een 'Natterjack' is, wat dus een zogenaamde 'Rugstreeppad' is...

Heb ik iets gemist ofzo? (dat zou kunnen...)
Of zijn hier andere zaken aan de hand?
Het zomaar weghalen van informatie kan niet zomaar de bedoeling zijn lijkt me, een rectificatie oid zou op zijn minst gepast zijn denk ik. Want voordat je het weet gaan er weer mensen 'censuur!' enzo roepen, waaronder ik bijvoorbeeld.

grt nn-db


Voordat je censuur! gaat

Voordat je censuur! gaat roepen moet je jezelf mischien eerst eens informeren. Een open posting platform lijkt me daarvoor niet het geschikte medium. Er zou wel eens een hele goede reden kunnen zijn waarom dat stuk is weggehaald, en misschien kan die reden beter ook niet hier voor jan en alleman te lezen zijn.

Verder moet je je maar eens afvragen of het aan jou is om informatie te verspreiden uit een stuk wat mogelijk bewust is weggehaald.

fuck adm and fuck indymedia

fuck adm and fuck indymedia

and above all: GO fuck

and above all: GO fuck yourself.

Reactie

Geachte nn, ik probeer mijzelf te informeren door met regelmaat de informatie die het Vrije Media Centrum Nederland genaamd Indymedia mij biedt tot mij te nemen. :-) En eventueel van commentaar te voorzien.

Ik houdt niet van de instelling "Gaat u rustig slapen er is hier niets aan de hand!", terwijl dat niet zo is en er juist wel gedoe is. blijkbaar....

Maar mocht Indymedia danwel ADM het nodig vinden deze treat te moeten verwijderen moeten ze dat vooral doen. Maar opzich ook respect dat deze treat er op dit moment nog gewoon bijstaat, en niet verwijderd is of naar ruis.

Immers ik had het originele persbericht uitvoerig gelezen en van commentaar voorzien. Mijn commentaar is ook verwijderd. Kijk het maakt misschien allemaal niet zoveel uit, maar als je deze 'kwestie' zou ontleden is het allemaal berevaag en een onafhankelijk perscentrum onwaardig.
Eigenlijk is dit een bere interessante kwestie: ADM aan de ene kant , die koste wat kost haar informatievoorziening en publicaties aan een strakke(re) leidraad heeft lopen of INDYMEDIA die een onafhankelijke en vrij mediacentrum probeert te zijn.
Indymedia heeft echter nog meer functies maar dat bewaren 'we' maar weer voor een volgende keer.

Ik heb geen spelbreker willen zijn ofzo, ik wens ADM veel succes met haar strijd en ik ben solidair.
grt nn-db

Ja, vrijheid is mooi. Maar ik

Ja, vrijheid is mooi. Maar ik denk niet dat ADM "vrij" is, nu het aan alle kanten bedreigd wordt. Dan is het beter om wijsheid te hebben en daarmee tactisch te denken.

-

Kan im even uitleggen wat er precies mis is met dat puike opiniestukje "Waar is dat feestje" dat ik gisteren plaatste. Maakt dat met enige aanpassing kans. Anders doe ik verder geen moeite.

in de ruis

Ga niet alle eer naar je toetrekken gast! Ik heb dat stuk geschreven en het staat nu in de ruis. Maar een antwoord op jouw vraag, graag.

sorry ik zal het niet meer

sorry ik zal het niet meer doen

Gaat over dit

Gaat over dit stukje:
https://www.indymedia.nl/node/29125

Uitleg wordt netjes, albeit wat kortaf, in de commentaar gegeven:
https://www.indymedia.nl/node/29127#comment-17610
"Strooien met namen, oplichting door RoerOm suggereren zonder details... --> Ruis."

Duidelijke zaak.

[en oh wat zou de wereld mooier zijn, om te beginnen met Indymedia, als die verschoond zou blijven van de oninteressante, onnavolgbare, nietszeggende, minkukkelige reacties van lieden als Molotof, Hugo, nn-db... Echt.]

ja laten we een discussie

ja laten we een discussie beginnen hoe we het een en ander beter aanpakken kunnen hier. Is al vaker gedaan maar waarom niet nog een keer? Misschien komen er dan enkele gezamelijke punten uit die we dan vervolgens aan bieden kunnen aan het indymediacollectief.

-

Inderdaad. Verander de wereld, begin bij indymedia. Graag gedaan hoor!

Het zal mij niets verbazen

Het zal mij niets verbazen als deze trollen eigenlijk 1 persoon zijn met een dissociatieve persoonlijkheidsstoornis. Het komt in golven, als of er iemand met weekendverlof is.

wie bedoel je zijn dan

wie bedoel je zijn dan trollen

-

Kan im even uitleggen waarom mijn antwoord in de discussie van "Waar is dat feestje" is verwijderd. Ik mag niet eens meer gewoon reageren op iemands opmerking? Dat iets wat in de ruis staat zoveel aandacht heeft van jullie zeg. Het staat toch al in de ruis omdat jullie het niks vinden? Stel je voor dat de mensen nog beter geinformeerd worden hè.
Jullie zijn een lachertje, echt.

-

Ga maar even uitleggen im. Zeker geen gezever, maar harde feiten. Die im liever wegcensureert.

-

"Waar is dat feestje" is wel degelijk een opiniestuk. Iemand staat met bagage ergens voor niks te wachten. Als dat geen oplichting is, hoe noem je dat dan. De argumentatie voor verplaatsing deugt niet.
Er blijft op deze site allerlei onzin staan. Maar als "Waar is dat feestje" eenmaal in de ruis staat, gaat het snoeiwerk door, im blijft mijn reacties verwijderen. Er komt zelfs een slot op dit puike artikel. Iemand tot zwijgen brengen is waar het over gaat.
"Zielig en ziek. Uiteraard." en "gezever" is de kletskoek waarmee im de censuur iets legitiems probeert te geven.
"Uitleg wordt netjes, albeit wat kortaf gegeven." Ja hoor, jullie zijn een net en chic volk.
Waarom zou het gedrag van enkele losers hier niet ter sprake mogen komen. Het staat voor im blijkbaar ergens geschreven.
Wat zegt het over im, dat ze het opnemen voor het schorem.
De vriendjespolitiek die ik in Duitsland tegenkwam geldt ook hier.
Het kleinere broertje van de Grote.

Duidelijk.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech