Fijne kerst in een geldziek land.

Hier kun je discussieren over Fijne kerst in een geldziek land..
Dat er toch parkeerwachtertjes zijn die in hun uniformen er toch met kerst er op uit trekken om hun geld binnen te halen weten inmiddels genoeg Nederlanders ben ik bang. Ik zal niet de enige zijn.
Maar nu dus ook zelfs op een parkeerterrein recht voor een kerk op een zondag...in het weekend met kerst..geen koopzondag ofzo..tijdens een kerkmis? Daar moeten de mensen dus voor betalen?
Nog niet gesproken over bijvoorbeeld de enorme bedragen die worden opgehaald op o.a de A2 in de gemaakte verwarring op sommige punten over de snelheidslimiet. Of het onnodig weghalen van iedere fiets die maar scheef geparkeerd staat in de hoofdstad en deze doorverkopen.
Het doet mij soms echt aan georganiseerde diefstal denken omdat het simpelweg zo vaak niet nodig is.
Het is dus enkel (zoals iedereen wel weet) om geld binnen te halen..en dat is dus 'ziek' te noemen.
Misschien vandaar dat veel binnensteden wel minder druk bezocht werden met kerst.
Omdat jullie de mensen wegjagen met die onnodige controlewaanzin en achterlijk hoge boetes.

En nee ik had niet door dat ik zelfs op zondag ergens buiten het centrum nog zo moet worden lastig gevallen.
Vandaar dat ik niets in de automaat heb gedaan. Het parkeerterrein was immers ook half leeg. Dom he?
Ik vroeg me af wat Jezus en Maria er van zouden vinden....(kut romeinen! denk ik)
Nu moest ik eerlijk gezegd niet in de kerk zijn. Maar een half uurtje even hallo zeggen ergens kost zo wel erg veel.
Dat is dus voor veel mensen een hele dag werken. Fijne kerst nog!
Jawel het kan, in dit geldbeluste landje waarin betaalde nietsnutten in uniformen rondlopen om de hele dag als een soort van maffia geld op te halen waar het maar kan.


klote auto's

Natuurlijk heel sneu als je net een boete hebt gekregen. Maar verder ben ik het niet met je eens. De beste manier om vervuilende, ongevallen veroorzakende en ruimte opeisende personenautoverkeer een beetje in te dammen, is het duurder maken en beperken van het parkeren. Waarom zou je met je blik zomaar gratis de openbare ruimte in beslag moeten mogen nemen? Er zijn veel slechtere manieren voor overheden om geld binnen te halen om wegen en parkeerplaatsen te kunnen onderhouden. Ik ben uiteindelijk ook voor de ideale samenleving zonder overheid en parkeerwachters, maar dan moeten we nog wel even bedenken hoe we de openbare ruimte en verkeer en vervoer netjes en zonder overlast organiseren.

Je punt over controlewaanzin vind ik pas opgaan bij de milieuzones in Utrecht en Rotterdam. Daar worden alle binnenkomende auto's geregistreerd om de vieze, oude diesels eruit te pikken. Op zich natuurlijk goed dat die smerige auto's de steden niet meer in mogen, maar hier heb je wel een groot conflict tussen twee kwaden: inbreuk op privacy enerzijds en het vergiftigen van bewoners door vuile auto's anderzijds.

En voor zover ik weet reisde Maria niet met een auto, maar op een ezel. Jezus was een autoloze hangjongere.

GA TOCH FIETSEN, stakkert.

GA TOCH FIETSEN, stakkert.

Parkeerwachters

Stakkers zijn uniformen en burgers die de onzin regels omarmen.

Ga toch stemmen (:

I think your a law man (Motorhead)

Weg met de bigbro politiestaat

Ik heb nog meer op met Justin Bieber dan met welke burgermoraliteit dan ook.

yes! - steek elke auto in de

yes! - steek elke auto in de fik! weg met die symbolen van de burgermannetjes.

Auto's

Het is niet de auto op zich maar het feit dat de grote oliejongens o.a. het proces van een schone wagen tegen houd waar ik van baal. (en velen meer)
Natuurlijk ga ik ook liever fietsen maar alles met de fiets doen is jammer genoeg voor veel mensen erg moeilijk, om op hun werk te komen etc.
Het openbaar vervoer is nogal 'grote broer' geworden en mijd ik tegenwoordig daarom.

Auto's in de fik is geen revolutie. Het zal het kapitalisme en het onrecht niet stoppen.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech