Een pot haat: de fascist Erdogan, de racist Umar, en de EU vluchtelingenjagers Samsom, Rutte, Dijkhoff e.v.a.

Opinie, gepost door: Joke Kaviaar op 26/04/2016 04:03:08

De racistische vluchtelingenhaatster Umar en de fascist en massamoordenaar Erdogan verdienen elkaar. En ook: De fascist Erdogan en de vluchtelingenhaters Rutte, Samsom, Dijkhoff en alle andere EU-leiders verdienen elkaar. Ik nodig hen allen uit aangifte te doen als ze zich door mij beledigd voelen, gewoon omdat het kan. Vrijheid van meningsuiting is in Neederland ook selectief, dus doe je best.


Terwijl miss Ebru Umar driftig 'Fuck Erdogan' roepend (wow, wat een inhoudelijk statement overigens – NOT!) een rechts-populistische martelaarstatus ambieert en in één moeite door alle in Neederland wonende uit Turkije afkomstige burgers als Erdogan-aanhang over één kam scheert, wordt in de Tweede Kamer vandaag gesproken over het opschorten van de gesprekken met Turkije over het toetreden tot de EU. Moedig hoor allemaal. Wat worden er toch weer een principiele standpunten ingenomen. Kuch.

Intussen heeft niemand, maar dan ook niemand, het in het publieke debat over de misdadige deal die de EU zelf op voorstel van Samsom heeft gesloten met de Koerden uitmoordende fascist Erdogan om 'ons' tegen betaling van 6 miljard euro van het 'vluchtelingenprobleem' af te helpen. Sterker nog: miss Umar twitterde over diezelfde vluchtelingen die vanuit Turkije op zee naar Griekenland verdrinken nog recentelijk: "Nul medelijden". Volgens mij zijn Ebru en Erdogan het stiekem eigenlijk wel eens over het EU beleid dat vluchtelingen met hulp van Turkije de dood in jaagt. Erdogan, terrorist pur sang en bepaald niet beter dan de IS, jaagt vluchtelingen persoonlijk zelf over de kling door hen naar IS grondgebied in Syrie te deporteren of terug te laten schieten. Zo rapporteerde ook onlangs nog Amnesty International.
Turkse grenswachten schieten bij herhaling uit naam van de Turkse staat en de EU op vluchtelingen aan de grens met Syrie en vallen bootjes aan van vluchtelingen. Umar heeft dus eigenlijk een soort haat-liefde verhouding met Erdogan maar ja, het is een blijft een 'Geitenneuker', synoniem voor: 'Turk'.

Intussen worden massaal vanuit de EU Afghanen gedeporteerd, want net als Turkije is Afghanistan een vrij en veilig land als het de EU zo uitkomt. Kan er met een dictator worden samengewerkt en in wapens gehandeld, dan graag. Maar laten we het er vooral niet over hebben als één van 'onze' mensen er in het nauw komt. Dan doen we aan symptoombestreiding uit eigenbelang.

Voor miss Umar nog dit: niet alle Turken, al dan niet woonachtig in 'Neederland', zijn Erdogan-aanhang en Grijze Wolven en verdienen het door haatzaaiend uitschot als jou te worden uitgemaakt voor 'geitenneukers' en wat al niet meer. De in Neederland wonende Turken hebben zelfs last van de terreur van Erdogan, die het verzet tegen zijn regime ook hier wil smoren. Erdogan wordt daarin zelfs bijgestaan door de Neederlandse staat: toen in oktober 2014 de gezinsgevangenis voor vluchtelingen op Kamp Zeist in gebruik werd genomen was de familie Karabulut als eerste slachtoffer van Teevens nieuwe deportatiebajes voor kinderen en hun gezin. De van oorsprong Turkse ouders van het gezin hadden de martelingen en de cellen van Erdogans Turkije van wel heel dichtbij jarenlang meegemaakt maar kregen hier toch geen asiel. Turkije is een veilig land, weet u wel, en dit is dus wat Neederland doet met de oppositie van Erdogan die hier asiel komt vragen. Maar goed, volgens Umar bestaat er niet zoiets als oppositie tegen Erdogan, behalve jouw eigen heldhaftige kruistocht op internet, en zijn alle Turken 'Nederturken met NSB gedrag'. Ga je mond wassen, racist!

De grote bek die nu politiek wordt opgezet over Umars zelfverkozen 'lot' dat niets anders dan het haatzaaien weer eens dient, is hypocriet en nationalistisch, want slechts de 'eigen' persmuskieten genieten de bescherming van Neederland, niet de in Turkije of in Neederland in het nauw komende oppositie van onder andere academici, noch de Koerden, noch de vluchtelingen in Turkije. De burgers die oppositie voeren tegen al die haatzaaierij en fascistische terreur worden door vuilbekken als Umar op de grote hoop gegooid uit naam van de heilige vrijheid van meningsuiting. Tegen Ebru heb ik nog een laatste ding te zeggen: Ebru, veel succes met je status van racistische martelaar, want jij bent het middelpunt van het universum en jouw leven en veiligheid gaan boven dat van ieder ander, vluchtelingen incluis. Moge je huis instorten en dat van Erdogan ook.

Joke Kaviaar, 26 april 2016


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech