Happy ACAB DAY in Ede

Nieuws, gepost door: nn op 13/12/2016 12:09:26

Wanneer: 13/12/2016 - 10:06

Het station Ede-Wageningen, waar meer dan 17.000 reizigers per dag gebruik van maken, is vannacht beplakt met posters. Het gaat om de poster 'Fuck the police' en de eerste editie van de Anarchistische Muurkrant. Ook de tekst 'ACAB' verscheen op verschillende plekken.
Politierepressie en -geweld nemen alarmerend toe in Nederland. Michael Koomen, Rishi en Mitch Henriquez zijn zeker niet de enigen die werden omgebracht door de politie. Per jaar zijn er gemiddeld twintig slachtoffers door politiekogels (doden en gewonden) en dan zijn de slachtoffers van andere vormen van politiegeweld niet eens meegeteld. Er is ook een toename van het aantal keren dat de politie schiet zonder zelf bedreigd te worden: tot de jaren '80 werd er in 75% van de gevallen uit 'noodweer' geschoten, tegenwoordig gaat het in bijna 70% van de gevallen om 'aanhoudingsvuur'. Toch wordt maar een fractie van dit geweld onderzocht door de Rijksrecherche en is het tot nu toe maar één keer tot een veroordeling gekomen (één maand onvoorwaardelijk voor een agent die iemand een dwarslaesie schoot).

De politie veelvuldig gebruik van etnisch profileren bij het machtsmisbruik, hoezeer ze ook proberen om de cijfers en feiten die dat bewijzen te manipuleren of onder de tafel te houden.

In deze fascistische politiestaat zijn anarchisten en anti-racisten steevast het mikpunt. Alleen al dit najaar werden er in een week in totaal 364 mensen opgepakt bij de massa-arrestaties in Rotterdam en Den Haag. De politie censureert alles wat de Staat niet welgevallig is: van het afpakken van protestborden in Geleen tot de belachelijke veroordeling wegens 'smaadschrift' van activisten die protesteren tegen de bouw van gezinsgevangenis Kamp Zeist door bouwbedrijf De Vries en Verburg.

Beide posters die op station Ede-Wageningen verschenen, vallen volgens Justitie in de categorie 'opruiing' en hebben geleid tot arrestaties en aanklachten. Reden des temeer om het station voor de gelegenheid van 13 december, ACAB day, te versieren met juist deze posters. Want laat het duidelijk zijn: het verzet tegen de smeris wordt alleen maar groter en we trekken ons geen fuck aan van wat jullie strafbaar vinden of niet.

ACAB!Wie: 
nn

Om een wat completer beeld te krijgen van de dagelijkse werkelijkheid lijkt het mij goed om ONAFHANKELIJK nieuws te lezen. Indy verondersteld onafhankelijk maar als ik Indymedia.nl lees dan lees ik nieuws berichten die door amateurs worden geschreven wat niet per se slecht hoeft te zijn als het een aanvulling is op nieuws gebracht door proffessionele journalisten. Maar Indymedia.nl schept een beeld dat ALLES de schuld is van " fascisten ", " neo liberalen " en " racisten ". Een site als doorbraak.eu heeft niet de pretentie onafhankelijk te zijn er worden bijdragen geselecteerd en gecensureerd van uit een rigide beperkt wereldbeeld dat er van uit gaat dat ALLES de schuld is van de al eerder genoemde " fascisten " neo liberalen en racisten. In dergelijke kring is zelfkritiek al snel reden om tot nestbevuiler te worden bestempeld. Wat is het verschil tussen Indymedia.nl en andere links radicale sites ? In het bericht Happy Acab day worden cijfers genoemd en percentages in combinatie met dat Nederland een fascistische politie staat is. Hoe betrouwbaar zijn die cijfers dan nog want Nederland is toch echt geen fascistische politie staat hoe graag bepaalde mensen die zich ACAB noemen dat ook zouden willen. Inhoeverre het bericht van " ACAB " fake nieuws is ? Het bericht is propagande zo veel is duidelijk. Ik trek graag zelf mijn conclusies en laat me niks voorschrijven in dat verband. Voorbeeld : de reguliere media brengen vandaag het bericht dat het coke gebruik in Utrecht met 100 % is toegenomen sinds laatste onderzoek van riool water . Hoe dat komt word in het midden gelaten. Dan denk ik aan de berichten over de Rotterdamse haven met name de tekort schietende controle door Douane daar. Mijn conclusie er is meer aanbod de prijs daald en daar door meer consumptie. Gelukkig zijn er nog proffessionele journalisten maar hoe lang nog gezien het verdwijenen van kranten enzv.Wie: 
nn

Dat ACAB DAY in Ede door meerdere groepen met plezier gevierd wordt, bleek ook uit het feit dat elders in Ede verschillende spandoeken verschenen.

Foto: 


Wie: 
nn

HAPPY ACAB DAY

Foto: 


Wie: 
nn

HAPPY ACAB DAY

Foto: 


Wie: 
nn
No video? Get the Director Plugin
Foto: 


Wie: 
nn

Door onze staat fascistisch te noemen ontkracht je de term fascisme..Nederland is geen
fascistische staat.Ik vind bijvoorbeeld de fillipijnen met duterte en fascistische staat..Waar mensen op straat zonder
proces op straat worden geliquideerd door smeris en straatcomandos..Hoe noem je zo n staat dan?
Er gaan in Nederland veel dingen mis met politie maar..mensen doe niet zo dom...fascistisch.....
Wie: 
black and red cop killerz

Ha ha nog net op 13-12, beste nieuws vandaag
http://nos.nl/artikel/2148231-twee-leden-arrestatieteam-gewond-bij-explo...

Bij een explosie in Spaarndam bij Haarlem zijn twee politiemensen gewond geraakt. Een van hen is er zeer slecht aan toe.

De agenten maakten deel uit van een arrestatieteam, dat in de Inlaagpolder in Spaarndam was. Volgens een politiewoordvoerder hebben arrestatieteams meestal explosieven bij zich. "Kennelijk is daar iets fout gegaan", aldus de woordvoerder.

De explosie zou om 18.30 uur in de auto van de agenten zijn geweest. Wat het arrestatieteam in de polder deed, wil de politie niet zeggen. De omgeving is afgezet voor forensisch onderzoek.Wie: 
nn

Je bent een rund als je met vuurwerk stunt.Wie: 
nn

Deze actie komt me heel puberaal en slecht onderbouwt over.

Het zou best weleens een aivd provokatie kunnen zijn, om de boel op te stoken en
legitimatie te hebben tot inzetten informanten en dergelijke.
Mensen geloof niet alles wat je leest!Wie: 
nn

Deze actie komt me heel puberaal en slecht onderbouwt over.

Het zou best weleens een aivd provokatie kunnen zijn, om de boel op te stoken en
legitimatie te hebben tot inzetten informanten en dergelijke.
Mensen geloof niet alles wat je leest!Wie: 
nn

Het is met anti popo als met anti-fa het zijn eigenlijk zelf de grootste fascisten. antifa is hoogstwaarschijnlijk ook opgezet door de politie en nazi's. Door zichzelf dus. Denk toch is na, que Bono. Overigens fascisten verdienen respect het zijn ook maar slachtoffers van de bu het systeem.Wie: 
de fluitende taxichauffeur
Foto: 

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech