Oproep tot geweldloze verdediging.

Hier kun je discussieren over Oproep tot geweldloze verdediging..
Bash staat op https://www.youtube.com/watch?v=nxKQfTOXpJI maar ik wil niet inloggen bij Google / Youtube.
Vervolgens kijk ik op de voorgestelde website en wat zie ik een gemaskerde figuur met een honkbal knuppel.
Een fascist ? Weerzinwekkend. Laat je niet verlijden tot geweld tegen medemensen. Submedia waar komt dat vandaan ?
Provocateurs ? Ik kende het niet. Dacht ik . Ik heb wel eens een praatje van een CrimethInc. vertegenwoordiger meegemaakt in Het Fort van Sjako. Dus kende ik het wel bij nader inzien. De details weet ik niet meer maar hij maakte - gelukkig - niet de indruk van een met een knuppel zwaaiende hooligan.
Zo als geschreven laat je niet in met geweld tegen personen want dan ben je de vijand. Het is niet goed te praten ook niet in een context als die in de VS. Ik werd tijdens de 1 mei 2017 demo " overvallen " door enkele demonstranten twee of drie die tegen Wilders gingen roepen met een inhoud die niet kan letterlijk weet ik het niet meer maar het kwam er op neer dat hij dood moet volgens die roepers. Helaas heb ik ze daar niet op aan gesproken waar ik spijt van heb achter af. Zo als geschreven het overviel me. Mijn oproep is om aan geweldloze verdediging te doen en daar ook dmv. documentaire aandacht aan te besteden.
Het is een dilemma er staat bijv. iemand tegen over je die jou veel schade wil doen je gezicht kapot staan o.a. Hoe los je dat op ?
Dergelijke vragen hebben bonafide antwoorden nodig en dat is niet nog meer geweld. Zeker geen verheerlijking van geweld .
In dat verband heb ik geprobeerd het kickboks aanbod aan tieners in het plaatselijke jeugdhonk achterstandswijk ter discussie te stellen. Onbegonnen werk ik krijg alleen maar onbegrip nota bene ook van ambtenaren. Realiseer jij je hoe gevaarlijk het is iemand op het hoofd te slaan met een honkbal knuppel ? Je slaat dan die persoon dood. Ik word regelmatig geprovoceerd. Vanmiddag nog gooide een autobestuurder keiharde snoepjes tegen mijn motorhelm bij herhaling het klonk als steentjes . De eerste tik negeerde ik. In de auto drie jonge kerels achter me. Ze waren zeer opgewonden want ik moest doorrijden volgens die drie schreeuwend uit de auto raampjes achter me. ik stond in de file voor het stoplicht ong. Vijf autoos voor me voor links af rechts af baan was helemaal vrij. De auto kwam naast me na agressief gas te hebben gegeven de bestuurder riep uit zijn raampje dat ik door moest rijden en dat hij een baksteen zou gaan gebruiken. Ik ging niet van mijn plaats want ik stond gewoon te wachten. Bedreigende situatie ik kende de drie niet. Ik heb niet gescholden alleen gevraagd aan de bestuurder of hij had gegooid. Gelukkig reden ze door. Wat zou jij hebben gedaan ? Vorige week ben ik bedreigd met fysiek geweld door iemand die naast me woont.De aanleiding ? Futiel. Dagelijks verbaal geweld van af de straat als ik thuis ben. Enz. enz. Ik ga het bijna normaal vinden. Ik raad je aan vooral kalm te blijven bij agressie hoe moeilijk ook. Copycats ? Worden scooter en motor rijders nu met harde snoepjes bekogeld ?
We zullen zien. Ik bedoel maar. Geweld is niet normaal maar een afwijking een stoornis vind ik. Waar bij er verantwoordlijkheid blijft dus niet o het is een gek dus daarom is zijn of haar geweld ok.


Pleur toch eens gauw op,

Pleur toch eens gauw op, "...een gemaskerde figuur met een honkbal knuppel. Een fascist..." te noemen & verder ga ik hier geen worden aan vuil maken.

Zeker is geweldloos verzet de

Zeker is geweldloos verzet de beste keus alleen hebben we dat zelf niet voor het zeggen omdat we te maken hebben met geweld omdat je over belangrijke maatschappelijke kwesties nadenkt of omdat je bijvoorbeeld bij een subcultuur hoort.
Ze willen al je kop inslaan omdat je hebt gedacht of er anders uitziet begrijp me goed.
Natuurlijk ging dat vroeger wat beter door de hippy cultuur die een goede invloed had op bijna iedereen maar ook toen was het bijna altijd misbruik van geweld door gezagsdragers als mensen zich bijvoorbeeld voor een actie verzamelden konden ze al in elkaar worden geslagen door de Politie.
Een baksteen is dan het juiste antwoord.
Dat is en blijft zo.
Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel aan sport gedaan om te kunnen overleven.
Bijvoorbeeld om te kunnen wegrennen moet je niet 20 jaar alleen in de auto hebben gezeten of verslaafd zijn en dan heb ik het nog niet eens over iets terug kunnen doen.
Voor zelfverdediging moet je regelmatig trainen om het te kunnen.
Je weet wat er gebeurt als je nooit je hoofd heb leren dekken bijvoorbeeld tegen een slag op het hoofd van de M.E.
De mensen die op het hoofd werden geslagen met de lange lat zagen we meestal nooit meer terug.
Je moet gewoon je eigen harses kunnen dekken weg kunnen rennen en ook nog wat terug kunnen doen tegen gezagsdragers, rechtse elementen en andere domme mensen.
Dat betekent inderdaad niet dat vechtsportscholen alles zijn natuurlijk niet maar het kan handig zijn om te kunnen alleen worden de meeste gecontroleerd door de Politie en ze geven door wie traint.
Dat is de reden dat je beter een sportleraar kunt zoeken die zijn mond houd want anders ben je nog slechter af en wordt je verraden als je je verzet.
Het belangrijkste aan zulke dingen is dat niemand weet dat je sport.
Kan je niemand vinden probeer dan zelf oefeningen te doen.

Om aan verzet te kunnen doen ben je niet klaar met hopen dat de rechtstaat je beschermt want voor ons is er nauwelijks een rechtstaat doordat je gelijk met klasse justitie te maken krijgt als je je durft te verzetten.
Als je de wereld wil verbeteren krijg je eerst met stront te maken voor er wat veranderd.

Submedia.TV is het beste wat

Submedia.TV is het beste wat er is omdat je gewoon ziet hoe de waarheid in elkaar zit en lof voor de mensen in Amerika en de rest van de wereld die gewoon met verzet de onderdrukking aanpakken.
Hoe meer spektakel hoe leuker het is en dat mag best zo nu en dan met een noodzakelijke flinke rel tegen het onrecht.
Daar moeten we niet moeilijk over doen.
Ieder zijn eigen bijdrage op zijn of haar eigen manier.
Wat ze met onderdrukking flikken is niet te harden en gaat door tot moord.
Ver Z is noodzaak!

Kan die fasio griezel

Kan die fasio griezel commentator opzouten van de webside met zijn poesjes voor Wilders!!!!!!

Cache leegmaken et voilà

Cache leegmaken et voilà

braaf modje braaf

Goh, dat je op deze site nu ook al gecensureerd wordt omdat je iets roept over poesjes. Ik dacht dat het ging over griezels die roepen dat Wilders dood moet. Wat vind jij daar nou van stoere.

of Wilders dood moet?

We hebben met Fortuyn gezien wat er kan gebeuren. Niemand zit te wachten op een herhaling daarvan.

ook zit niemand hier te wachten op off-topic gewauwel over poesjes of over "stoere"

[ik ben geen moderator hier]

We zitten echter wel op een

We zitten echter wel op een volgende Kerwin Duinmeijer te wachten dan? Aah maar nee wacht, enkel fascisten die vermoord worden tellen, dat fascisten moorden en dat fascisme moord is doet toch niet ter zake, wel dan?

Anders gesteld, welke agenda hang jij aan? Die agenda die "huilie huilie" gaat doen dat er een fascist vermoord is? Echt?

Oei, 't is wit en daarom moet

Oei, 't is wit en daarom moet verwacht worden dat "we" er zelfs medelijden gaan hebben. Nee maar, alles wordt uit de kast getrokken om fascisme vooral niet als moord weg te gaan zetten. Om de "schuldvraag" vooral bij het (militante) antifascisme te gaan willen leggen - die nadruk te gaan leggen bijvoorbeeld op de moord op de fascist Pim Fortuyn -. Die fascistische agenda dienend. Want zeg nou zelf, fascisme is toch de mening en het (militant) antifascisme is toch de misdaad?

Daarbij, wat in de Volkskrant staat, klopt toch?

De "Main Stream Media"(heeft deze duidelijk bewezen al in gans de geschiedenis) begeeft zich toch niet op dat glibberige terrein van leugens en bedrog om enkel en alleen maar het witte superieure gedachtegoed mee te normaliseren. Dat ligt (uiteraard dan) allemaal veel "genuanceerder".

Back to the basic. Ga vooral met "geciviliseerde en het zich niet fascistisch noemende" Pegida adepten bijvoorbeeld mee hard roepen "antifa ha ha ha".

man en paard ajb

nn, je insinueert van alles, maar ik heb geen idee waar je het over hebt. "huilie huilie"? "een dooie fascist"? "agenda"? "Kerwin"?

Geweld (tegen materiaal) is (helaas) een effectief middel om (media-)aandacht te krijgen, maar als je je tegenstanders vermoordt denken mensen dat je niet in staat bent jouw mening met geldige argumenten te onderbouwen.
De moord op Fortuyn had tot gevolg dat een bizar aantal mensen op zijn "partij" stemde, en dat had tot gevolg dat diverse personen en partijen probeerden/proberen er met zijn erfenis vandoor te gaan.

Zonder de moord op Fortuyn zouden we nu waarschijnlijk geen PVV hebben, en misschien zelfs geen idioten/demagogen die ons proberen aan te praten dat amerikanisering en kapitalistische globalisering links zijn.

Zonder de moord op Fortuyn

Zonder de moord op Fortuyn hadden ze hem premier gemaakt dat is wat we achteraf weten.
Het was dan wel een beetje naief geweest om te verwachten dat Beatrix dan niet haar handtekening onder dat kabinet had gezet.
Dus moest het gebeuren en van der G. was op dat moment waarschijnlijk de beste politieke socioloog die we hier in Nederland hadden anders had die het niet gedaan.

[spam deleted]

[spam deleted]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech