Pegida wil gaan fokken bij We Are Here

Nieuws, gepost door: nn op 12/04/2018 04:11:49

Wanneer: 12/04/2018 - 22:11

Volgens de zender AT5 wil Pegida gaan lopen fokken bij de nieuwe onderkomens van We Are Here in Watergraafsmeer in Amsterdam

Er is een hele hetze bezig waar media graag aan meedoen, eerder was dat kreng Nanninga al bezig en nu zoekt die sneue varkenskop van Pegida aandacht, maar wel goed om alert te zijn:
http://www.at5.nl/artikelen/180747/pegida-wil-naar-krakende-uitgeprocede...Wie: 
AFA-Amsterdam

Ter aanvulling en informatie hier nogmaals het laatste deel van ons statement hierover:

'AFA-Amsterdam is al geruime tijd op de hoogte van de activiteiten, provocaties en bedreigingen vanuit extreemrechts aan het adres van We Are Here en de Rudolf Dieselstraat. Wij weten wie er verantwoordelijk is voor het in brand steken van de banner in de nacht na het buurtfeest en we monitoren de informatie omtrent de demonstraties en ‘bezoekjes’ die nu door verschillende groeperingen worden aangekondigd. We beseffen ons echter ook dat extreemrechts provoceert in de hoop nog meer onrust te veroorzaken, terwijl We Are Here en de rest van de buurt juist gebaat zijn bij rust. Wij laten ons niet voor het karretje spannen van extreemrechts en we respecteren in deze de wens vanuit de buurt. Tegelijkertijd zijn we onverminderd solidair en waakzaam, en blijven we natuurlijk nauwgezet volgen wat er gebeurd.

We vinden de stemmingsmakerij, de bedreigingen en het racisme waar de mensen van We Are Here nu wederom mee te maken krijgen verontrustend en misselijkmakend en we hopen dat de buurt zich blijft verenigen in solidariteit met deze groep. Daarnaast hopen we – al is het met de moed der wanhoop – dat ook de gemeente en politie een duidelijk antiracistisch en antifascistisch standpunt zullen innemen en dat zij zich niet meer tolerant of onverschillig zullen opstellen tegenover fascistische activiteit, haat en brandstichting in deze wijk.

We roepen iedereen op om net als wij de wensen van de buurt te respecteren, maar ook alert en solidair te zijn. Laat angst niet heersen!'Wie: 
nn

Pegida wil toch niet meer gaan fokken "omdat er onruststokers zouden willen meedoen. M.a.w. ze willen niet met hun nazi-vriendjes worden geassocieerd.

http://www.at5.nl/artikelen/180783/pegida-stelt-bezoek-aan-rudolf-diesel...

Tekst van het artikel:
[De rechtse anti-islamgroep Pegida gaat vanavond toch niet naar de We Are Here-groep in de Rudolf Dieselstraat, omdat er signalen zijn dat er 'onruststokers' mee gaan doen. Dat meldt aanvoerder Edwin Wagensveld aan AT5.
'Ons is ter ore gekomen dat mensen vanavond wilden aansluiten die andere plannen hadden, namelijk rotzooi trappen', vertelt Wagensveld. Om die reden is besloten om sowieso vanavond niet naar de Rudolf Dieselstraat in Watergraafsmeer af te reizen. 'Zodat ze (de media - red.) het niet aan ons kunnen toeschrijven.'
Volgens Wagensveld gaat het om 'nationaal-socialisten' waar 'Pegida niks te maken mee wil hebben. We kiezen liever nu voor een ander moment.'

'Een kijkje nemen'
Gisteren werd bekend dat Pegida van plan is om een bezoekje te brengen aan de gekraakte woningen in de stad. Volgens Wagensveld was dat om de 'ware aard' te tonen van de krakers. Hij beweert dat er simpelweg een kijkje wordt genomen. 'We gaan er rondlopen', is zijn antwoord op de vraag wat dat bezoek precies inhoudt.
Over de andere groeperingen wil Wagensveld niets kwijt: 'Dat zeggen we nooit. Laten we zeggen dat er genoeg mensen zijn die dit soort praktijken willen stoppen'. Van uitlokking was volgens de Pegida-voorman geen sprake.
Naar verwachting wordt vandaag bekend of Pegida en andere rechtse groeperingen morgen of overmorgen naar Oost gaan. Dat wordt echter niet openbaar bekend gemaakt. De politie en gemeente lieten gisteren al weten niks te weten van een eventuele actie.]Wie: 
nn

Vandaag Voorpost.

Foto: 


Wie: 
nn

Vandaag was het de beurt aan het Identitair Verzet. Nadat ze hun foto gemaakt hadden gingen de lafbekken er als een haas vandoor.

Foto: 


Wie: 
nn

Vanmiddag dus Pegida.

Foto: 

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech