Zoals Indymedia censureert, daar kan dictator Erdogan een puntje aan zuigen


Lekker onderbouwd man! En ja

Lekker onderbouwd man! En ja joh, wat indymedia doet (of je t er nou mee eens bent of niet) is tzelfde als iemand die tienduizenden heeft opgesloten.

Fijn, ga lekker ergens anders

Fijn, ga lekker ergens anders heen met je onzinnig commentaar.

Laat de mods lekker naar

Laat de mods lekker naar Noord-Korea verhuizen.

Waanzin

Deze betichting slaat kant nog wal. In een scene waar mensen te bescheten zijn om infra te onderhouden, zoals indymedia.nl of een degelijk kamp te runnen moet je mensen, zoals diegene achter indymedia op handen dragen.

braaf

Het is wel zo dat als iemand even iets roept, de modjes daar weer graag gevolg aan geven. Anders was die Friese vertaling wel blijven staan waar die stond.
Ook Indymedia ziet een beetje Fries op de site blijkbaar als "vervuiling".

uitleg over de censuur

Op de oorspronkelijke post hoef ik niet te reageren. Er wordt niet aangegeven wat het probleem is en de reactie is niet erg opbouwend geformuleerd. Maar op de reactie over de Friese vertaling wil ik best reageren. Er was een stuk in het Nederlands geplaatst en dat leverde heel wat reacties op. Prima. Dat mensen de moeite nemen die tekst te vertalen is ook fijn. Maar dat kan er als aanvulling onder, dat gebeurt wel vaker bij posts. Nu werden je echter als aparte post op de site gezet. Die beide vertalingen zijn verplaatst en staan nu als aanvulling onder de oorspronkelijke tekst. En het commentaar onder die vertalingen is verplaatst naar de discussie bij die eerste tekst.

De 'discussie' over de PL en de camping schiet al alle kanten op. En dan wordt het ook nog eens uitgespreid over diverse posts. Daar schiet niemand wat mee op. Dat was een extra reden om die drie pagina's samen te voegen.

En ja, het klopt dat iemand ons had gevraagd dit te doen. Regelmatig zijn er lezers sneller dan de moderators. En soms komen ze ook met best zinvolle suggesties en doen we er iets mee. Veel vaker negeren we suggesties, verzoekjes, eisen en dreigementen van gebruikers van de site.

Dat die tekst in het Fries is verplaatst heeft er niets met de taal te maken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het in eerste instantie leuk vond dat er een bijdrage over Appelscha in het Fries was geplaatst. En met een beetje moeite is het ook voor een niet-Fries best te lezen. Maar al snel ontdekte ik dat het om dezelfde tekst ging. Teleurstelling. Maar ik ben voor meer Friese teksten op de site. Kom maar op, maar dan wel iets nieuws, en liefst natuurlijk een verslag van een goede actie.

Randstad überalles!!!

Randstad überalles!!!

Respect voor de moderators!

Respect voor de moderators! Dank jullie wel.

Duidelijke en positieve

Duidelijke en positieve verklaring namens de moderators.
Ben hier dik tevreden mee en hoop als Friese aktivist er mede voor te zorgen dat er in de Friese taal verslagen op
Indy worden geplaatst van aktie`s en evenementen.

Nogmaals bedankt !!!

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech