Oproep: Forum voor Democratie lezing verstoren, 25 mei (Amsterdam)

Hier kun je discussieren over Oproep: Forum voor Democratie lezing verstoren, 25 mei (Amsterdam).
Het Renaissance Instituut is het recent opgerichte ‘Wetenschappelijk Bureau’ van Forum voor Democratie. Onder deze noemer wil FvD niet alleen zomer- en winterscholen, conferenties en lezingen organiseren, maar ook jonge onderzoekers, documentairemakers en journalisten subsidiëren. Fascisten proberen – zo staat te lezen in de geschiedenisboeken – ‘hun doel te bereiken door middel van indoctrinatie via pers, radio, film, onderwijs en jeugdorganisatie; intimidatie en terreur; geheime politie; concentratiekampen; knokploegen en partijdige rechtspraak.’ Gezien het gedachtegoed van FvD is het gerechtvaardigd om door deze lens naar hun Renaissance Instituut kijken.

Forum voor Democratie brengt jongeren namelijk gericht bij elkaar op fancy locaties en leert hen vervolgens onder het genot van een drankje dat witte mensen en culturen superieur zijn, dat Nederland ontdaan moet worden van ‘kwaadwillende, agressieve elementen’ en dat vrouwen als hoeksteen van het gezin achter het aanrecht horen. Dit alles in een sausje van ‘beschaving’ en ‘wetenschap.’ We moeten niet lijdzaam afwachten om te zien hoe dit zich verder zal ontwikkelen. Fascisme moet je smoren voordat het de kans heeft tot volle bloei te komen. Onder andere door het zo ontoegankelijk mogelijk te maken.

Het is dan ook niet goed te praten dat de Rode Hoed ervoor kiest willens en wetens, ondanks vele bezorgde e-mails en telefoontjes, haar ruimte te verhuren aan de fascisten van Forum voor Democratie. Iedereen die ervoor kiest deze groep een podium te geven – of dit nu uit ideologische, onverschillige of commerciële overweging is – draagt bij aan de verspreiding en normalisering van fascisme en maakt zo van zichzelf een doelwit.

Mocht de Rode Hoed vastbesloten blijven dit evenement te laten doorgaan dan zien wij ons genoodzaakt om met een gepaste reactie te komen en de lezing te verstoren. Jij ook? Sluit je dan spontaan aan bij de noisedemo of een van de andere tegenacties die vrijdagavond aan de Keizersgracht 102 gaan plaatsvinden, of ga ook over tot autonome actie! FCK FVD.


Oproep

sterkte ermeee.

Wat een facistische actie.

Wat een facistische actie. Gelukkig strijd FVD voor liefde en democratie. Dat is blijkbaar wel nodig.

Gerard Reve, Brieven aan Simon Carmiggelt

Het antisemitisme is weer erg in de mode. Dat heet nu heel zedig 'anti-zionisme'. Weet je wat Professor Jacques Presser vier en twintig jaar geleden tegen me zei: ‘Het nieuwe fascisme zal zichzelf “anti-fascisme” noemen.’ God behoede Israël!

Mjah, die lui die de koran

Mjah, die lui die de koran een fascistisch boek en de islam een fascistische religie noemen, en strijden tegen 'de islamisering van het avondland', dat zijn inderdaad de nieuwe fascisten.

De islam is niet frisser dan

De islam is niet frisser dan antifascisten die claimen anti-fascist te zijn. Diegene die roepen antifascist te zijn hanteren methoden die fascistisch zijn.

De ketel die de pot zwart noemt.

Hoepel toch op, rechtse

Hoepel toch op, rechtse trol.
1. Er zit een wezenlijk verschil tussen anti-semitisme en anti-zionisme. Bovendien komt het overgrote merendeel van anti-semitische incidenten uit de koker van extreem rechts.
2. Dat citaat wordt aan alle kanten uit z'n oorspronkelijke verband getrokken, omdat het jullie goed uitkomt. Met 'anti-fascisten' werd destijds gedoeld op patriottische amerikanen die tegen de nazi's waren, maar toen óók al lieten zien dat ze allerminst frisse jongens waren en wel eens heel erg goed tot de nieuwe fascisten zouden kunnen uitgroeien. En daarmee heeft de auteur van het citaat laten zien dat het een visionair was.
3. No gods, no masters en als het ff kan: no israel. Of iig niet het koloniale en gewelddadige israel van nu.

don't feed the troll

don't
feed
the
troll

In English:

Call out: Interruption lecture of 'Forum voor Democratie', 25 May (Amsterdam)

The 'Renaissance Instituut' is the recently founded 'scientific institute' of the Forum voor Democratie. This institute will not only organize summer and winter schools, conferences and lectures, but will also fund young researchers, documentary makers and journalists. Fascists try - as the history books tell us - 'to reach their goal by indoctrinating through press, radio, film, education and youth organization; intimidation and terror; undercover police; concentration camps; thugs teams and biased case law.' The ideas the FvD has considered, it is justified to regard the 'Renaissance Instituut' as an indoctrination tool.

Forum voor Democratie happens to bring young people together at fancy locations and teaches them, while having a drink and a laugh, that white people and white culture are superior, that 'hostile, agressive elements' should be eliminated from the Netherlands, and that the only thing women are good for, is being stay-at-home moms. They cover these ideas up with a layer of 'civilization' and 'science'. We cannot wait and see how this is going t evolve. Fascism has to be stopped before it fully flowers. One way to do this, is by making it as inaccessible as possible.

Therefore, there is no acceptable argument for the venue De Rode Hoed to host this lecture of the fascists of Forum voor Democratie, even while they have received lots of e-mails and phone calls of worried people. Everyone who chooses to give FvD a stage - out of ideological, indifferent, or commercial considerations - contributes to the spreading and normalization of fascism, and makes themselves a target.

If De Rode Hoed does not cancel this event, we feel urged to respond in fitting way, by interrupting the lecture. Will you also come? You can join the noise demo (at 7.30pm), or join in on one of the other counter actions that will take place friday night at Keizersgracht 120 friday, or you can organize an autonomous action! FCK FVD

Hmm

"Fascists try - as the history books tell us - to reach their goal by indoctrinating through press, radio, film, education and youth organization; intimidation and terror; undercover police; concentration camps; thugs teams and biased case law."

Laten we die dingen eens van dichtbij bekijken.

"Through press, radio, film, education and youth organization"

https://www.parool.nl/opinie/-focus-op-ras-door-forum-voor-democratie-is...
https://joop.bnnvara.nl/nieuws/minister-ollongren-baudet-is-groter-gevaa...
https://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2018/03/coc-fvd-moet-afstan...
https://www.youtube.com/watch?v=Lod_P4iQ2po

"Through intimidation and terror"

https://images.gscdn.nl/image/57683f145c_IMG-20170907-WA0000.jpg?mark=%2...
https://www.rtlboulevard.nl/sites/default/files/styles/liggend/public/co...
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/doodsbedreiging-geert-wilders-d...
https://www.limburger.nl/cnt/dmf20170921_00046723/cel-en-tbs-geeist-voor...
Uw post: "If De Rode Hoed does not cancel this event, we feel urged to respond in fitting way, by interrupting the lecture."

Er is geen element van uw beschrijving van de gewelddadige methodes van het fascisme dat in Nederland niet méér op de tegenstanders van FvD van toepassing is dan op de voorstanders van FvD. Ik ga niet schermen met neppe Churchill-quotes, maar naar uw eigen definitie bent u fascistischer dan Baudet.

Re: Oproep: Forum voor Democratie lezing verstoren, 25 mei (Amst

De nazi's en communisten verstoorden ook lezingen van andersdenkenden. Kijk eens in de spiegel...

DFTT

nn heeft een punt. Thierry speelt een spelletje. Hij zou niets liever willen dan dat wij daar elk gesprek onmogelijk maken en met poep of erger gaan gooien. "Zie je wel! Links is de vijand van de vrije meningsuiting, en ik ben een martelaar". Betere reclame kan ie zich niet wensen.

Protesteren (zonder je energie te verspillen aan schreeuwen) is niet verkeerd, maar Thierry's argumenten fileren [bijvoorbeeld door uit te leggen hoe chromosomen doorgegeven worden zodat mensen snappen dat "ras" onzin is, of door er op te wijzen dat amerikanisering de grootste bedreiging van nederlandse culturen is) is beter.

Ben ik naief als ik denk dat een gedeelte van de FVD-stemmers voor rede vatbaar is? Misschien, maar met "guilty by association" retoriek a la "Thierry praat met een racist "dus" alle FvD-stemmers zijn fasho's waar niet mee te praten valt" kom je volgens mij niet ver.

De spelletjes van Thierry etc

Thierry is natuurlijk wel wat slimmer dan dat. Hij probeert waar mogelijk, net als elke slimme politicus (maar ook actiegroep) voor zichzelf een win-win scenario te creëeren. Simpel uitgelegd in dit geval: is er tegenstand "zie je wel! links is de vijand van de vrije meningsuiting, en ik ben een martelaar!" Maar ook: is er geen tegenstand "zie je wel, iedereen staat achter mij, de renaissance/reconquista staat voor de deur!" Op beide manieren probeert ie het grootste politieke gewin uit zijn situatie te halen.

Dit soort win-win situaties kan je ook zelf (proberen) te creëeren, maar dan moet je wel initiatief nemen. Dat is het probleem van de huidige situatie, dat (radicaal/extreem-)rechts het initiatief heeft en daarmee zijn eigen win-win situaties creëert. En wij, als het ware, schaak zijn gezet en gedwongen worden op zo'n manier te reageren dat Thierry etc daar voordeel bij heeft.

Tegelijkertijd betekent dat nadrukkelijk niet dat je niet moet reageren, maar dat je moet kijken welke reactie(s) het handigst zijn en je ofwel op dit gebied in staat stellen het initiatief te nemen, of (waarschijnlijker) dat (eerst) op een ander gebied te doen.

Thierry's argumenten fileren is ten slotte natuurlijk prima, een deel van het antwoord. Maar niet het gehele antwoord. Sowieso zijn de dingen die jij zegt al lang aangetoond en beargumenteerd. We hebben hier niet te maken met nieuwe ideeën die onderuit gehaald moeten worden, maar met oude ideeën die al gesloopt zijn. Maar dat iets rationeel niet blijkt te kloppen, betekent nog niet dat mensen het ophouden aan te hangen. Er zit een emotioneel component, dat misschien nog wel belangrijker is. Een deel van de FvD-stemmers zal ook zeker voor rede vatbaar zijn, al betekent dat niet dat ze dan meteen ophouden met FvD stemmen. Ook Schindler bleek uiteindelijk voor rede vatbaar, maar was tot midden jaren '40 toch echt actief lid van de NSDAP.

Wie het AFA handboek van Bray

Wie het AFA handboek van Bray heeft gelezen weet dat alleen de manier zoals in Engeland rond 1936 werkt om het fascisme tegen te houden.
Met 100.000 den mensen gewoon erop af stormen ook al worden ze door de Politie beschermd.
Dat moet elke keer met zo veel mensen tot ze opgerot zijn.
In Duitsland in de jaren 20 en begin 30 was Links veel te verdeeld om het fascisme tegen te houden net als nu in Nederland!
Dus dat domme gelul heeft geen enkele zin dan is het zo te laat.

OMG. En jij noemt je zezelf

OMG. En jij noemt je zezelf geen fascist.

AFA handboek van Bray

afa handboek van bray ,die kende ik nog niet. zal is kijken wat ie kost.
en als je nog een blik met 100.000 mensen ergens heb liggen dat opengetrokken kan worden dan hoor ik dat graag. was de rode hoed trouwens vroeger niet 1 of ander communistich gedrocht gebouw?

een beetje off-topic maar wat moet je nu met italie? lega(vroeger lega-nord)met de vijfsterren bew van de clown beppe..?
las laatst iets over paaien van links door rechts extreem,alt-right (https://globalinfo.nl/Achtergrond/hoe-alt-fascism-acceptabel-wordt-gemaa...) lijkt dat dat in italy tijdelijk een succes is. gelukkig zitten ze daar niet zo lang(regeringen ugg) maar toch. dit terwijl de kranten recentelijk nog de overwinning uitbliepten mbt het niet verder oprukken van het populisme aka popi jopi politiek. en nog niet zo lang geleden zaten we bijna met een pvv en vvd kabinet.. tel uit je winst.gelukkig klapte dat op naar we dachten iets met de zorg. afijn ik ga effe poepen,en een beetje genieten en bezinnen on the beach. enne mr globalinfo eigelijk moet ik je niet meer zo sinds de bluf ...het debacle in hamburg, de overwinning van de zad..?en de camping...maar dat wist je al toch.

en er is al gehandeld bij de rode hoed zie ik net.

Fascisten proberen...

Fascisten proberen – zo staat te lezen in de geschiedenisboeken – ‘hun doel te bereiken door middel van indoctrinatie via pers, radio, film, onderwijs en jeugdorganisatie; intimidatie en terreur; ... knokploegen en partijdige rechtspraak.’

En kijk nu eens heel goed in de spiegel, stelletje verblinden

Ik ben verbaasd te zien

Ik ben verbaasd te zien hoeveel leugens je in zo'n klein oproepje kunt stoppen. IS dit hoe jullie aanhang verwerven? Door gewoon keihard te liegen? Ga eens luisteren in de Rode Hoed ipv aalleen maar op te roepen tot geweld. Los van dat dit strafbaar is help je er niemand mee. Ga gewoon in gesprek ipv alleen nananana roepend je vingers in je oren te stoppen en aggressief te worden.

FvD leert niet dat witte mensen superieur zijn. IS een leugen. FvD beweert niet dat vrouwen achter het aanrecht horen. Is een leugen. Het ontdoen van 'kwaadwillende, aggressieve lemeneten, wil iedereen, daar hebben we politie voor.

Wat jullie doen is precies datgene waar je FvD van beticht. oproepen tot geweld en terreur. Wie lijkt er hier nu het meest op fascisten?

Wat mij betreft zou FvD jullie aan kunnen en mogen klagen voor verspreiden van smaad en laster.

bezorgde amsterdammers

Lees Internationaal Socialisten!

Wat is het toch jammer dat ik

Wat is het toch jammer dat ik een uithoek van het land woon waar geen AFA honk te vinden is. Ik zou er een wekelijkse gewoonte van maken om net zo democratisch als jullie te 'protesteren' tegen jullie aanwezigheid. In mijn ogen zijn ogen zijn de enige echte engerds jullie.

Dat gaat niet werken

Je lijkt het anarchocommunistische wereldbeeld niet te begrijpen. Dit zijn mensen die, net als geloofsfanaten binnen het christendom, het jodendom of de islam, geloven dat ze op de weg naar het paradijs marcheren, en wie ze daarbij in de weg staat is dus niet alleen een tegenstander, maar een gevaar voor de vooruitgang en een blokkade op de weg naar het paradijs, en moet dus koste wat kost uit de weg worden geruimd. Ze hebben de intolerantie van mensen die geloven dat ze de absolute, door de mens kenbare waarheid aan hun kant hebben en dus nooit hoeven te twijfelen of luisteren wat anderen zeggen.

Ga je vreedzaam bij hun "honk" protesteren, dan slaan ze je aan gort. En de politie? Zoals van de week bleek uit een WODC-onderzoeksrapport, zullen de politie en het OM je niet beschermen en je aanvallers niet vervolgen (deels uit sympathie voor de idealen van je aanvallers, en deels omdat de Nederlandse politie technologisch achterloopt en nooit in staat lijkt te zijn om te identificeren wie er achter maskers zit, zelfs al kan 4chan dat binnen een dag).

Goed bezig!

Andersdenkenden betichten van fascisme en vervolgens helemaal Kristallnacht gaan op de Rode Hoed. Goed bezig!

Dit is op z'n minst dubieus

Dit is op z'n minst dubieus te noemen en op z'n sterkst als ronduit facsistisch te betitelen. Geweld gebruiken tegen anders denkenden, knokploegen en intimidatie, dit begint wel heel erg hard te lijken op iets waar we toch echt liever niet naar toe terug willen.

Tenenkromend

Tenenkrommend om te lezen in wat voor een waan jullie leven. Hoop dat jullie je snel ontwikkelen tot een niveau van waaruit dit zichtbaar wordt. Dit komt over als het werk van een eerstejaars student die denkt direct alles te weten vanuit zijn eenzijdige visie.

1. Gebeurtenissen in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, naast het feit dat de vergelijkingen kant nog wal raken
2. Men zou moeten winnen met empirisch bewijs, niet met kinderachtig (fascistisch) gedrag

Verdiep je eens in iets anders, de wetenschap bijvoorbeeld. Dan zal snel duidelijk worden dat hoe meer je weet, hoe meer het besef gaat ontstaan dat je nog niets weet. De 'werkelijkheid' is zoveel malen groter dan jullie beseffen... En dat is zonde.

Re: Oproep: Forum voor Democratie lezing verstoren, 25 mei (Amst

En wederom bewijzen de "anti-fascisten" de nieuwe fascisten te zijn.

Re: Oproep: Forum voor Democratie lezing verstoren, 25 mei (Amst

Ik vind het niet kunnen dat het wordt verstoord.

Als je iets wilt veranderen dan dien je met elkaar in discussie te gaan.

Nu ik hier toch ben: ik wil graag dat er kritisch naar de Islam wordt gekeken. Alle bevolkingsgroepen zijn onveilig voor de Islam.

YOU KNOW IT!!

Re: Oproep: Forum voor Democratie lezing verstoren, 25 mei (Amst

De ramen ingooien van een debatcentrum!? Wat is de volgende stap? Boeken verbranden?? Idioten!!

Re: Oproep: Forum voor Democratie lezing verstoren, 25 mei (Amst

UVRM Artikel 20
Een ieder heeft recht op vrijheid van vreedzame vereniging en vergadering.
Niemand mag worden gedwongen om tot een vereniging te behoren.

Zie https://www.mensenrechten.nl/wat-zijn-mensenrechten/mensenrechten-op-een...

Kut, hè, mensen met een

Kut, hè, mensen met een andere mening?

‘Het is dan ook niet goed te

‘Het is dan ook niet goed te praten dat de Rode Hoed ervoor kiest willens en wetens, ondanks vele bezorgde e-mails en telefoontjes, haar ruimte te verhuren aan de fascisten van Forum voor Democratie. ‘

Waarom niet? Omdat ze een verkeerde mening hebben?

‘Mocht de Rode Hoed vastbesloten blijven dit evenement te laten doorgaan dan zien wij ons genoodzaakt om met een gepaste reactie te komen en de lezing te verstoren.’

Zoals stenen gooien? En daarmee ook de werknemers van de rode hoed intimideren, dat is wel goed te praten?

‘Fascisme moet je smoren voordat het de kans heeft tot volle bloei te komen.’

Mee eens. Gaan jullie nu reflecteren op jullie methodes?

Re: Oproep: Forum voor Democratie lezing verstoren, 25 mei (Amst

Zoals mijn oude leraar Nederlands al zei; extreem links en extreem rechts liggen heel dicht bij elkaar.

Re: Oproep: Forum voor Democratie lezing verstoren, 25 mei (Amst

Vroegâh was ik "links", maar je moet bijkans zwakzinnig zijn om je nog als links te presenteren. Het is ook altijd hetzelfde volk, van die hypocriete losers, de Van Jole's van deze wereld die hun mond vol hebben in bijvoorbeeld de "me too" discussie maar dan zelf een smerige aanrander blijken te zijn. Dat kan gebeuren maar neem dan je verantwoordelijkheid. Of die linkse partij in Spanje die hun mond vol had dat andere politici huizen van 6 ton kochten en wanneer ze zelf wat hebben te vertellen ook plots een huis van 6 ton kopen. Marianne Thieme idem dito... we mogen niet vliegen maar wel zelf voor ieder kutfeestje/bijeenkomstje het vliegtuig pakt en dus nooit in de 2e kamer aanwezig zijn. Die laffe AFA "activisten" die alles slopen en jatten onder het mom van "gelijkheid" en wanneer ze dan worden gepakt en er wat achtergrond informatie beschikbaar blijkt vooral uit kansloze "ik ben zo moe" werkelozen blijken te bestaan. Ik stem inmiddels vol overtuiging FVD en daar is ook zeker wat op aan te merken maar -in tegenstelling tot al die linkse rakkers van GL tot aan AFA- komen ze uit voor hun standpunten- en zie ik nergens bedreigingen, bekladdingen van anonieme activisten. Daarnaast verdienen ze tenminste zelf hun centen ipv aan het subsidie infuus te hangen!

Re: Oproep: Forum voor Democratie lezing verstoren, 25 mei (Amst

Ik zie dat er weer iets beklad is. Ik word daar zo moe van. Extreem links verneukt het nu inmiddels al twintig jaar voor gematigd links. Mag zeggen dat ik genoeg heb rondgelopen in de wereld van de krakers, de AFA en de goedbedoelenden antikapitalisten - maar onder de streep bleek het elke keer een cynische bende van 20% van die mensen die voornamelijk een middelvinger naar de wereld opstaken en het interne debat bij zulk soort groepen domineerden. Humorloos, geen gevoel voor nuance en het label 'FASCIST' op zo'n beetje alles plakken dat niet de socialistische heilstaat voorstond.

De blinden laten zien is nauwelijks mogelijk. Ik kan niks anders vragen dan of mensen nu ALSJEBLIEFT eens constructief aan de slag willen gaan. Geen lawaaidemo's, geen bekladdingen, geen bedreigingen of taarten: maar debatclubjes, lezingen, humor en mooie kunst. Dát is waar mensen zich achter scharen, niet naieve schreeuwers die vastzitten in hun eigen gelijk.

Re: Oproep: Forum voor Democratie lezing verstoren, 25 mei (Amst

Wellicht dat het zinnig is om de definitie van fascisme er nog eens op na te slaan:
"Het verheerlijken van geweld" Wie gooit er ruiten in? Wie intimideert? Wie terroriseert? Niet FvD maar AFA.
"De idealen van de Staat zijn boven het individu gesteld" Bij FvD zijn individuele kwaliteiten leidend. Terwijl AFA alle FvD'ers over één fascisische kam scheert. Bij AFA moeten staatsrechtelijke principes wijken voor de eigen idealen. Het individu mag lijden onder het ideaal.
"Gecentreerd rondom een sterke leider". Als men lavendelprofeet Baudet als sterke leider wil omschrijven, dan is daar toch wel een hoop fantasie bij nodig. Hij is een democratisch verkozen volksvertegenwoordiger, that's all.

AFA is dus fascistischer dan FvD, ironisch...tijd om jezelf op te heffen.

Re: Oproep: Forum voor Democratie lezing verstoren, 25 mei (Amst

Dit gaat toch nergens over.

Gun een ander zijn spreektijd, zijn MENSENRECHT op communicatie, het hebben van ideeen en deze te debatteren.

Geweld, intimidatie, vernielingen, gedachtenpolitie, andersdenkenden de mond snoeren, desnoods met fysiek geweld, totalitair sociaal marxisme
Onder de vlag van anti fascisme je gedragen als een onbeschofte bruinhemd en jezelf denken te permitteren dat je dan 'goed' doet.
Want je agressieve vriendjes fluisteren je dat in??

Door te vernielen? Door agressie? Je gehoord willen voelen in de maatschappij maar eenieder die met je in gesprek wil gaan bij voorbaat al in zijn/haar gezicht schreeuwen dat hij/zij een racist is ?

Iedere vorm van een ander mens het zwijgen op willen leggen vanwege het hebben van andere ideeen is censuur, met intimidatie, geweld en demonisering praktiseer je precies dat waar je pretendeert tegen te zijn.

Echter, dat is het devies van uw praktijken!

Moeilijk he ? Zelfreflectie...
Hypocriet?

Stelletje linkse fascisten, JULLIE zijn het nieuwe fascisme
Door woord EN daad!

Tijd voor anti antifa als deze tendens zo doorgaat

Ik ben benieuwd hoe lang deze post hier ongecesureerd blijft staan - wss wordt ook mij de mond gesnoerd voor het plaatsen van een weerwoord en word ik gebanned voor het hebben van een eigen mening die niet strookt met Indymedia
Maar dat is slechts mijn aanname daar ik liever hoop dat het vrije woord preveleert , in tegenstelling tot de overtuiging die u hier al lijkt te hebben over al die fascisten in nederland die u persoonlijk niet kent noch wilt horen maar wel bij voorbaat weet te bestempelen.

Zijn jullie werkelijk onvermogend te zien wat je aanricht? En hoe je je eigen ramen ingooit door andermans ramen in te gooien.

Educate yourselves... seriously

Re: Oproep: Forum voor Democratie lezing verstoren, 25 mei (Amst

Tis te makkelijk om zoiets te lezen en het er direct ermee eens te zijn zonder je hersenen te gebruiken.
Als je de politieke geschiedenis induikt en de politiek al een tijd onbevooroordeeld volgt dan kan je niet anders tot conclusie komen dat juist de linkse partijen liegen en manipuleren en al decennia gebruik maken van indoctrinatie juist via de reguliere media en dat juist de linkse partijen er zijn voor de multinationals.
Tis ook merkwaardig dat er dingen geroepen worden over terreur, intimidatie en knokploegen terwijl de meerderheid van de FVD aanhangers zelfstandige en weldenkende mensen zijn en dat jullie oproepen zoals deze juist voor onenigheid zullen zorgen en dus eigenlijk zelf op een fascistische manier bezig zijn met zulke haatzaaiende oproepen.
Uiterst merkwaardig...

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech