Kees Stad laat zich geen kolonist noemen

Hier kun je discussieren over Kees Stad laat zich geen kolonist noemen.
Nou Kees Stad, jij laat je geen kolonist noemen? Jammer joh. Weet je nog hoe dat ging met 2dH5 en XminY, of laatst nog met Appelscha? Je podium misbruiken, jezelf het predicaat ‘journalist’ op plakken, onafhankelijkheid claimen, achterbakse roddel en achterklep wereldkundig maken om je hoogdravende politieke idealen te slijten? De verdeel en heers strategie voedden binnen een zelfverklaard anti- kapitalistische, anarchistisch project tot je in een loopgraven oorlog eindigt waarin een dictator met geld bestreden wordt. Een horde schuimbekkende extra autonome in je kielzog achter kruisvaarder Kees Stad aan. Weet je noch Kees Stad, achterbakse kolonisten strategieën.

En nu weer. Lekker mee liften op de islam fobie. Je eigen xenofobe angsten de vrije loop laten. Zelfs Palestina weet jij te misbruiken om je pretentieuze anarchistische rotte vis te slijten. Het idee dat iedere Turk die met een Turkse vlag staat te zwaaien als Turkije wordt bekritiseerd een grijze wolf is, is net zo kortzichtig en destructief als het idee dat iedere kaaskop die staat te schuimbekken als zwarte piet wordt bekritiseerd bij de NVU zou zitten.

Dus Kees Stad, echt een gore kolonist jij!


leg ajb eens uit?

Dus als iemand uitspreekt dat hij blij is dat er tijdens eendemonstratie geen Grijze Wolven waren, dan is hij een kolonialist? En wat nu als hij ergens demonstreert samen met andere witte mensen, waar geen NVU, Pegida, Identitair Verzet, Voorpost, Forum voor Democratie, PVV, etc. is en dan schrijft: Gelukkig geen NVU etc.? Mag dat dan ook niet? Of mag je van jouw alleen dat zeggen en het andere niet? Het lijkt mij namelijk gewoon een kwestie van consequent anti-fascist zijn.

Leg eens uit waarom blij zijn met de afwezigheid van wat voor fascisten dan ook, ongeacht hun afkomst want fascisten heb je nl. overal net als dat je overal anarchisten hebt - ook in Turkije - , waarom dat kolonialistisch zou zijn?

En ga nu niet roepen 'educate yourself' want dat is wel de makkelijkste way out om te kunnen brullen zonder uitleg. Het lijkt me niet meer dan redelijk dat je je mening uitlegt.

ps,. gezien de hetze die jij en een aantal mensen met wie jij samenwerkt op de persoon speelt en verspreidt, doe ik dit anoniem. Zover ben je al gekomen.

Re: Kees Stad laat zich geen kolonist noemen

Dit snapt natuurlijk niemand. En moet weg natuurlijk, want is alleen een poging om iemand met naam en toenaam door de modder te halen. De 'discussie' in de facebookdraad ging trouwens over Palestina-solidariteit. Rogier (die waarschijnlijk overspannen is of erger) plaatste een foto van een half miljoen demonstranten in Turkije die na oproep van Erdogan de straat op waren gegaan voor Palestina. Erdogan melkt dat thema nogal uit om populariteit te winnen en zijn achterban telt nogal wat extreemrechtse nationalistische mannen. Rogier stelde daar de vraag "hoeveel mensen in Nederland hadden gedemonstreerd" en het antwoord was zoals hier boven te zien was: een stuk of duizend, namelijk afgelopen zaterdag. Rogier was daar niet bij waarschijnlijk.

Maar hoe dan ook, er is geen enkele reden waarom dit bij indymedia gepost zou moeten worden, en het kan daarom weg, en nee, het hoeft ook niet in de ruis te blijven staan zoals eerder een 'bericht' over Ron ivm Appelscha, dat wel eens uit dezelfde koker zou kunnen stammen.

Re: Kees Stad laat zich geen kolonist noemen

Dat Rogier en zijn kornuiten so langsamenhand niet overal personsa non grata zijn is schrijnend. Deze mensen zijn een gevaar voor iedereen in hun omgeving, dan wel vanuit hun incompetente omgang qua veiligheid dan wel als gevolg van de middelen die zij in zetten om hun interne geschillen te beslechten met de rest van de beweging.

Wat een hoop laster zeg om je

Wat een hoop laster zeg om je racistische "kameraden" te beschermen. Dat ze niet overal persona non grata zijn komt wellicht doordat ze een punt hebben en niet iedereen door een witte bril kijkt.

Re: Kees Stad laat zich geen kolonist noemen

Ach, dit is niets persoonlijks hoor, persoonlijk mag ik Kees wel. Dit is puur strategie. Het is zo onvoorstelbaar destructief dat als onze alternatieve initiatieven eindigen in intern conflict. En dan kan je wel gaan huilen dat ik het nu eens via internet doe (net als kees met appelscha), maar ik ben al 2 jaar bezig deze shit binnen de beweging aan te kaarten. maar dat wordt genegeerd

Re: Kees Stad laat zich geen kolonist noemen

Je lult uit je nek Rogier. Er is pas een verhaal met het relaas van de kant van de kamperders-betaalweigeraars gekomen NADAT dat bestuur (of eigenlijk die ene wiens naam we uit fatsoen nooit noemen) op indymedia en de vrije was gaan posten dat de PL-dagen waren afgelast. Dat was uit noodzaak omdat anders iedereen alleen dat bestuursverhaal als 'informatie' zou hebben. Maar ga vooral verder met iedereen beschuldigen van verdeel-en-heers, je bent er tenslotte meester in.

Jo Indymedia, kan deze smaad

Jo Indymedia, kan deze smaad en laster alsjeblieft verwijderd worden? Rogier en de rest van de Grauwe Eeuw houden zich helemaal niet bezig met antiracisme of antikolonialisme, maar slechts met het beschadigen van antiracistische organisaties en personen. Fake news verspreiden en trollen zijn wapens van extreemrechts die hier niet thuishoren.

Ik zie elke maand een nieuwe

Ik zie elke maand een nieuwe actie van deze groep en ze zetten continu weer iets op de kaart. Ik persoonlijk ben hartstikke blij met deze actiegroep want wat zij doen is belangrijk werk voor ons, mensen uit de voormalige koloniën. Het is ronduit racistisch dat jij een antiracisme groep durft te besmeuren omdat ze iets aankaarten wat overduidelijk is. Namelijk dat de meeste zelfbenoemde radicale linksen ronduit racistisch zijn. En jij wilt dus mensen die dit racisme aankaarten censureren?
Bah zeg, dat je zelf niet inziet hoe (proxy) racistisch dat is.

Vertel eens wat jij allemaal gedaan hebt voor niet witte mensen? Hoevaak heb jij iets op de kaart gezet? Wanneer jij mensen die vooraan strijden durft te bekritiseren in hun strijd, waar jij geen enkel perspectief op hebt, ze te belasteren zelfs, zul je vast een gigantisch CV hebben dus kom vertel de wereld eens wat jij allemaal doet tegen kolonialisme en racisme. Behalve het hier verdedigen bedoel ik dan.

Wat voor fake news heb je over trouwens, je zult daar vast ook voorbeelden van hebben aangezien je dit zo stellig roept. Ik geloof er geen hol van overigens. Dus kom, enlighten me.

Het is zowel lachwekkend als

Het is zowel lachwekkend als dieptriest wat er in de comments gebeurt. Er zijn er een paar die huilen over laster maar zelf zijn ze niet vies van laster en enkelen doxxen zelfs.

Dat Indymedia de veiligheid van activisten zo in gevaar laat brengen is onacceptabel. Hier wordt ene Rogier (geen4mei Rogier?) zonder enige onderbouwing zomaar gelinkt aan een activistencollectief wat met zware politierepressie te kampen heeft. Dit trouwens te danken heeft aan ongeveer dezelfde lasterlijke Telegraaf leugens als men hier verkoopt. Niet alleen leveren jullie een persoon zo af bij de popo maar jullie zetten zo gelijk de inlichtingendienst op hen spoor terwijl hij waarschijnlijk niets met die groep te maken heeft. Ze laten niet eens witte mensen aan het woord op hun pagina dus dat liijkt me niet aannemelijk.

En dan heb ik het nog niet eens over het hoge racistische gehalte wat die laster met zich meebrengt.

aha

Indymedia brengt niemand in gevaar, dat doen de mensen die onzin posten zelf. Of je moet Indymedia verwijten dat ze mensen in gevaar brengt door ze de vrijheid te geven om zelf te beslissen wat ze wel of niet online zetten - als dat je verwijt is, dan slaat het in dit geval kant nog wal.

Rogier post tegenwoordig van alles onder zijn eigen naam op FB. Hij maakt zich echt weinig zorgen over mogelijke 'repressie door de popo', laat staan 'aandacht door de inilichtingendiensten'. Menigeen denkt zelfs dat hij dit een tikketje provocerend doet, want repressie door de popo vanwege zijn politieke uitlatingen zou zijn stellingen alleen maar bewijzen, en hij is niet bang (en nooit bang geweest) voor die repressie.

Eigenlijk wilden we niet reageren op een of ander minkukkelige comment op een artikel die al in de ruis ligt, maar dat commentaartje hierboven is el exemplarisch voor mensen die hele grote woorden gebruiken om een verder weinig interessant fenomeen aan te duiden, en ook de schuld leggen bij het medium Indymedia, terwijl ze zelf duidelijk onderdeel zijn van de teloorgang van deze, uiteraard zwaar vervuilde en over-misbruikte platform.

Rogier is maar een van de

Rogier is maar een van de mensen die verbonden zijn met de Grauwe Eeuw. Er zijn meer, en ze waren ook in Appelscha met PL. Maar hij is zeker het meest actief en volledige uitverkoop! Het blijkt duidelijk uit zijn pagina.
Ik begrijp dat hij bezig is met het "mappiing" van de linkse beveging. Waarom en voor wie, vraag ik me af..

Do not trust Rogier ,his

Do not trust Rogier ,his hidden agendas.and his use of "rules for radicals" style dirty tricks to disrupt the inner workings of the scene..

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech