Niets moet maar velen hebben daar schijt aan in het uitgaansleven.

Hier kun je discussieren over Niets moet maar velen hebben daar schijt aan in het uitgaansleven..
Een aankondiging in Het Parool :
https://www.parool.nl/stadsgids/naked-area-op-milkshake-festival~a4561437/
Voor en door voyeuristen en exhibitionisten blijkbaar met een knipoog. Lachuhhh blijkbaar. De zelfde dag een item over dat de helft van de vrouwelijke bezoekers van festivals is lastig gevallen :
https://eenvandaag.avrotros.nl/panels/opiniepanel/alle-uitslagen/item/he...
Ook vele mannen stellen sexueel te zijn lastig gevalen tijdens festivals.
Zelf ben ik man ook sexueel aangevallen in Het Patronaat in Haarlem tijdens dansavond.
Door een jongeman medewerker van Het Patronaat die zo als in uitzending van Een vandaag snel naar de kant van de vloer ging en net deed of er niks was gebeurd. Dat voorval is jaren geleden gebeurd. Milkshake festival is een festival dat de nadruk legt op niks moet alles mag. Dat zou als een goede zaak kunnen worden gezien maar er word niet aangegeven ook niet in op de website van het festival dat er word gehandhaafd op niks moet op sexueel aangevallen worden.
http://www.milkshakefestival.com/news/ Daar bij is er een sterke nadruk op homosexualiteit zie de regenboog vlag op de website van het festival. Leven er bij de organisatie van verschillende festivals en de bezoekers er van verschillende normen over wat lastig vallen is en wat sexueel aanvallen is ? Het lijk er sterk op dat als je naar Milkshake gaat je er niet alleen naar toe gaat voor de muziek. Ik noem specifiek Milkshake festival omdat veiligheid er bestaat uit vrijheid volgens de site. Daar mee bedoeld of onbedoeld een aanzet gevend aan discussie in het kader van https://saynothnks.nl/ Zie ook 15:27 https://www.npostart.nl/eenvandaag/19-06-2018/AT_2089722


Als je achter af klaagt kan

Als je achter af klaagt kan het heel goed dat je geen antwoord krijgt van de organisatie. Of dat er word geschreven dat had je direct moeten melden. Zelf heb ik bij Paradiso in Amsterdam de ervaring dat ik echt vasthoudend moest zijn bij een klacht via email over homofoob gedrag van bezoekers. Uiteindelijk kreeg ik wel antwoord en mocht ik gratis naar een concert naar eigen keuze . Ik werd ontvangen door een portier voorafgaand aan concert en werd meegenomen naar een medewerker van Paradiso die me ook nog wat plastic muntjes gaf om wat te drinken te kopen op kosten Paradiso. Maar dat is geen regel Het Patronaat gaf jaren geleden herhaald geen reactie op email met klacht. Opbellen werkte ook niet afgesnauwd. Het zou kunnen dat degene waar je over klaagd de email afhandeld. Mannen zullen niet snel klagen over sexueel lastig gevallen bij organisatie omdat het taboe is. Het is immers niet stoer niet " mannelijk "om slachtoffer te zijn van zo iets. Dan ben je toch al snel een " homo " volgens bepaalde norm wat dan gelijk staat aan zwak en belachelijk ook weer volgens bepaalde norm die niet de mijne is. Mannen stellen zich niet zo snel kwetsbaar op . Daarom is er denk ik in het onderzoek van Een vandaag sprake van een in vergelijiking met vrouwen klein aantal mannen dat melding maakt.

Een aanvulling op mijn opinie

Een aanvulling op mijn opinie post : ik was op kosten van Paradiso naar :
https://www.youtube.com/watch?v=pnCLiNDx1qU La Roux. Ik stond na twee nummers al weer buiten.
Aanvankelijk stond ik voor aan want ik was onder de indruk van het uiterlijk van la Roux terwijl ze niet aan het cliche uiterlijk van de vrouw beantwoord het uiterlijk van La roux is bepaald androgyn wat tot mijn verbazing door heel wat mannen lelijk word gevonden. De muziek vond ik ook leuk. Waaom dan toch weg ? Er werd heel vuil naar me gekeken door bezoekers toen ik me in de overvolle zaal naar de uitgang naar de uitgang zaal begaf. Ik voelde me niet op mijn gemak. Blijkbaar kan ik niet ( meer ) genieten van zo 'n fijn concert. Het zal dan wel allemaal mijn eigen schuld zijn ? Nee . De meiden van https://saynothnks.nl/ zouden ook wat jongens moeten inzetten om met name de tiener bezoekers jongens die wat ambivalent zijn en niet beantwoorden aan de stoere jongen en niet assertief zijn wat ik herken van toen ik tiener was uit te nodigen te reageren bij de organisatie als ze lastig worden gevallen geslagen worden gepest. Maar bied zo 'n festival de veiligheid om te praten ? Nee . Het gaat niet lukken vrees ik meiden. Ik heb er nog steeds veel last van als volwassene van mijn tiener isolement dat zich heel gruwelijk heeft voorgezet in mijn volwassenheid.
Veel succes https://saynothnks.nl/

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech