Arrestatie Team oefent op krakers

Hier kun je discussieren over Arrestatie Team oefent op krakers.
Ineens kwamen er gister zeven zwarte Volkswagens het terrein op. Er stapte grote mannen uit, allemaal in het zwart gekleed met wapenstokken. Één van de mannen liet zijn badge zien en zei dat ze van het Arrestatie Team (AT) van de politie waren, en dat ze hier kwamen om te trainen met toestemming van de eigenaar. We legden ze uit dat het pand nu in gebruik is en dat de officier daarvan op de hoogte is. Als ze naar binnen wilden, zouden ze eerst op de uitspraak van een rechter moeten wachten. Daarop kregen we alleen maar korte, dreigende, antwoorden als ‘je woont hier niet, betaal je er dan voor?’ en ‘we gaan hier trainen vandaag, met of zonder jullie toestemming, we komen er wel in’. Er werden ID’s gevorderd, ookal legden we ze uit dat deze mensen hier wonen en er sprake is van huisvrede.

Inmiddels had het AT contact met de reguliere politie, die twee arrestanten mee kwamen nemen die zich niet wilden identificeren. Toen een van de aanwezigen begon te filmen escaleerde de boel. Hij werd ruw weggetrokken door de leden van het Arrestatie Team en de camera werd half verbrijzeld. Ook werd er een ruit ingeslagen door een van de AT’ers om een deur te openen. Tot zijn teleurstelling kwam deze man er achter dat deze deur goed gebariccadeerd was.

De reguliere agenten reden weg met twee arrestanten. Toen een andere persoon begon te filmen werd deze ook met ruwe kracht vastgepakt en heen en weer gesmeten, waardoor hij bijna in een grote vuurschaal belande, wat zeker gebeurd zou zijn als er geen andere omstanders hadden ingegrepen. Daarop reageerde het AT team met flink geweld. Er werden mensen op hun hoofd geslagen, met grof geweld op de grond gesmeten en iemand werd aan zijn haren mee getrokken. “Op de grond blijven kankermongool, anders ik sla je tanden uit je bek”, en soortgelijke uitingen werden meerdere keren door de AT’ers geroepen.

Toen iemand zich tegen zijn eigen mishandeling verzette, werd er vol op zijn hand getrapt en werd hij mee achter de grijze Volkswagen bus getrokken, waar hij nog een paar klappen in het gezicht kreeg.

Eindelijk begreep het AT team dat ze toch niet naar binnen konden en dat het einde ‘oefening’ was. Daarmee zeiden ze dat hun training ‘een beetje in het water was gelopen’, maar dat ze ‘ons volgende week weer zouden zien’.


Ik vraag me af of het wat uit

Ik vraag me af of het wat uit maakt als je het filmt wat betreft Justitie. Als je ziet wat er met klachten tegen politie gebeurd. Als je toch wilt filmen dan kan je een spy cam overwegen zo 'n miniatuur ding. Openlijk met een telefoon is niet mogelijk blijkbaar maar met een handcam met goede zoom van uit het kraakpand " veilig " achter een barricade zou wel kunnen en dan meteen online zetten dan heeft kapot trappen cam door politie geen zin als het daar mee wil voorkomen dat er word gefilmd. Je kan ook meerdere cams verbergen en dan filmen kan je ook op afstand doen via internet ip cam of zo real time as it happens. Richt microfoon maar dan zo 'n spy versie ook mogelijk. Kijk maar eens anoniem op de websites met dat spul . Ja kost allemaal wat. Goedkope alternatief is een onafhankelijke waarnemer waar van de observaties niet door Justitie in twijfel kunnen worden Jezus of zo. O nee die bestaat niet. Gewoon wat ideetjes als je verder brainstormt dan kom je nog op meer. We zijn geen filmschool zeg je dan mogelijk. O.k dan de Opper Swami contacten zo van wij zijn tegen geweld opper Swami en kijk nou toch. U heeft de vijanden van de Budha te weten de politie toestemming gegeven in uw percelen rond te spoken en arme jongeren te mishandelen.

Het is toch wat met die

Het is toch wat met die krakers tegenwoordig komen aanzetten op zandalen met lang haar waar ze zo lekker aan vastgepakt kunnen worden. En nee geen oude leren jas met een jaargang kranten er onder tegen de slagen met den stok nee hoor. Het is toch geen kinderspel lijkt mij dat kraken van zo 'n groot pand. Een oude brommer helm of zo ook handig om op te hebben in zo 'n omgeving met zulk bezoek. Oei schop in het kruis kraker kijk toch uit als je nog kindertjes wilt maken. In de karate winkel hebben ze daar wel wat voor heet een " tok " geloof ik zo 'n plastic kruisbeschermer. Of nee toch maar deescaleren. Hoe moet dat ? Bloemen uitdelen ?

'training'

Wtf! Een 'oefening'? Daar moeten toch beide partijen mee instemmen? Je kan als agent toch ook niet op straat wildvreemden gaan taseren omdat je je apparaat wilt testen. Politie=criminele knokploeg.

Re: Arrestatie Team oefent op krakers

Dit lijkt wel n film! Eigenaar gebruikt at om pand te ontruimen. Dit is zwaar tegen alle regels en eigenrichting van justitie! Ik neem aan dat dit een staartje krijgt. Dit is ver over de schreef.

Klaag ze aan.

Ik denk dat jullie sterk staan in een zaak tegen deze gasten. Zet er een goede advocaat op. Dit soort zaken van illegaal politiegeweld worden ook bij justitie trouwens niet gewaardeerd. Best kans dat ze wegmoeten bij t AT omdat ze misbruik maakten van hun AT schap. Plus mishandeling en poging tot inbraak. Zware feiten. Ook zijn mensen vrij om te filmen en mag je niet zomaar iedereen om ID vragen..Jullie krakers hebben je echt dapper verzet tegen die zwarte junta. Maak er n zaak van. Ze mogen hier niet mee wegkomen.

Wat ernstig te horen dat dit

Wat ernstig te horen dat dit gebeurd is.
Hoewel jullie natuurlijk zo ver mogelijk uit de buurt van politie willen blijven lijkt het met toch verstandig aangifte te doen.
Jullie hebben als het goed is de naam/id van een van de badges.
Anders kan het kenteken ook nog helpen bij het voeren van een zaak.
Dit gaat namelijk over intimidatie en geweldpleging (op een plek waar je huisvrede hebt...)
‘je woont hier niet, betaal je er dan voor?’ in de openbare ruimte mag een AT-er je ook niet op de bek slaan alszijnde 'oefening'

Ik hoop dat jullie wat zijn bijgekomen van de ellende en het hier niet bij laten zitten.
sterkte!!!

https://www.kentekencheck.nl/kenteken?i=VK-568-V

Hulp nodig?

Bizar verhaal, veel sterkte. Jullie verhaal laat misbruik van bevoegdheid en buitenproportioneel politiegeweld zien. Hopelijk staat een advocaat jullie bij. Is het gelukt om wat beeld op te nemen? We zouden graag even contact hebben om te kijken hoe we jullie kunnen helpen en om meer info over dit gewelddadige voorval te krijgen. Contact opnemen kan via onze site.

Bedankt voor jullie reactie!

Bedankt voor jullie reactie! Gelukkig hebben wij een aantal video's die de situatie goed weergeven. Helaas kan ik in jullie opmerking geen website vinden. Hoe kunnen we jullie contacteren?

Website staat in html

Website staat in html verstopt in de 'nn' van de reactie.
https://www.controlealtdelete.nl/

Suxes

Raadsvragen in de gemeenteraad van Zeist.

Fracties van GroenLinls en de SP in de gemeenteraad van Zeist hierop aanspreken.

Heel vaak lees je zo een

Heel vaak lees je zo een bericht en vervolgens hoor je er nix meer van. Willen jullie ons lezers op de hoogte houden..Welke stappen Ijn gezet ivm de tokkie actie van AT. Wat is de reaxie van justitie geweest. Zijn ATers buiten funktie geplaatst. Komt er een rechtzaak nav deze militaire eigenrichting..Informeer ons.

houd er even rekening mee dat

houd er even rekening mee dat de nederlandse burocratie nogal traag is, zeker als hun eigen 'mensen' buiten het boekje gaan. Ik verwacht dat als dit tot een proces komt dit jaren kan duren en justitie er alles aan zal doen hun eigen doorgesnoven hooligans uit de rechtbankt te houden en/of dit gedrag goed te praten. Waarschijnlijk seponering van de zaak. Gezichtsverlies mag de nederlandse staat niet hebben.

..

Kutwouten.

Krakers cultureel centrum Zeist geven strijd nog niet op

De krakers in het voormalige cultureel centrum SGI Nederland aan het Laantje Zonder Eind in Zeist stappen naar de rechter. Ze willen voorkomen dat ze het pand in de loop van maart moeten verlaten.
https://www.ad.nl/utrecht/krakers-cultureel-centrum-zeist-geven-strijd-n...

regio utrecht enigzins off topic

Wijkagenten Oog in Al.
@pol_ooginal
@PolitieUtrecht @Politie Wij kregen al de vraag wanneer het pand aan de Ravellaan volgt. Als het aan ons ligt maken wij zo snel als mogelijk een einde aan deze overlastgevende roversholen, een ander woord heb ik er niet voor. We kunnen dit niet alleen.
https://twitter.com/pol_ooginal/status/1096415438207102976

politiestaat nu

De lokale cryptofascistjes popelen om de politie carte blanche te geven

@TessMeerding
Replying to @pol_ooginal @PolitieUtrecht @Politie
Welke hulp zouden jullie nodig hebben? Meer ondersteuning/inzet vanuit de gemeente?
https://twitter.com/TessMeerding/status/1096699243606233090

Sjors Nagtegaal PVV

Pak die stinkende krakers aan! @GemeenteUtrecht
https://twitter.com/Sjors_Nagtegaal/status/1096732072159383552

Ja maak ze dood! Want ik weet

Ja maak ze dood! Want ik weet zeker dat ze stinken! Allemaal! En dan hadden ze naar in een land geboren moeten worden waar geen woningnood is!!! Terug naar je eigen... Eh.. Ik heb veel leegstaande panden om met belastinggeld te kunnen sjoemelen. Ik ben bang dat krakers dieven zijn die mijn panden in hun jaszak gaan stoppen.

[spam deleted]

[spam deleted]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech