Heks Krijtje Grote Kerk Dordrecht uit geknikkerd

Hier kun je discussieren over Heks Krijtje Grote Kerk Dordrecht uit geknikkerd.
Een regenboogkapsel, een heksenhoed en een papier met "hun god is NIET mijn baas" was blijkbaar teveel voor de schijnheilige christenen van de Grote Kerk in Dordrecht, die wilden promoten dat iedereen welkom is in hun kerk. De titel van het congres was: "hoe gastvrij ben jij?" Hun gastvrijheid ging zo ver dat ze een van de dominees die de haatverklaring Nashville ondertekende liefdevol in hun gelederen opnamen. Het COC, omroep MAX en andere organisaties vonden dat geen belemmering om het congres te ondersteunen.

Maar ik werd er dus meteen uitgezet. Er bleef mij niets anders over dan buiten te roepen:"SGP COLLABORATEURS! WEG MET NASHVILLE, FUCK DE SGP!" Ook van Engelshoven en de burgemeester vonden het normaal dat ik er als LHTBer niet in mocht en dominee Kieviet wel. Conclusie : Organisaties als het COC en ook regeringsleiders hebben de SGP weer in het hart gesloten. De ophef over Nashville is voorbij, en het is absoluut geen reden om echt solidair te zijn met lhtbers.


iedereen is welkom, als je

iedereen is welkom, als je maar hun mind control agenda koopt.

of het nou de bijbel is,

of de onzin "om vrede in je lichaam te vinden zal je met een mannelijk lijf, en vrouwelijke geest, je moeten laten operereren"

of 40 uur per week slaafje voor de elite spelen,

of man of vrouw spelen in een dualistisch spel.

en liefst alle van de genoemde.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. Waarvan akte.

aan nmikkie en 1e reaktie

boevenste reactie discussie: mooi gezegd.Goed te zien dat mensen inhoudelijk reageren, want het is wel degelijk kwalijk dat er in gay kringen een trend ontstaat: je moet van iedereen houden, ook van de extremisten die de Nashville verklaring hebben getekend. Die dominee Kieviet zat daar doodleuk te beweren dat hij een afgevaardigde van god op aarde was, die als een herder zijn schaapjes moest waarschuwen om niet hun homoseksuele geaardheid uit te leven. En daar probeer ik wat tegen te doen.
@nmikkie: goed dat je het voor me opneemt, want al zou ik in mijn blote bovenlijf actie voeren, dan moet ik dat nog steeds zelf weten. Maar dat was in deze situatie niet zo. Heb t ooit wel gedaan, en waarom niet?

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech