FNV eet van twee walletjes

Hier kun je discussieren over FNV eet van twee walletjes.
Waarom zegt FNV het een en doet het ander? Waarom staat zij toe dat zoveel van haar achterban Baudet en in mindere mate Wilders stemt? Gaat het dan alleen om de centen en salarissen van het hoge kader? Of maakt FNV een vuist en royeert nazi's ??


Sorry, maar ik zie niet het

Sorry, maar ik zie niet het verband tussen lid mogen zijn van een vakbond en stemgedrag. Het is ook behoorlijk ondemocratisch om te stellen dat een vakbond zich dient te bemoeien met wat er in het stemhokje gebeurt.

Die nn van " FNV eet van twee

Die nn van " FNV eet van twee walletjes " is typisch zo'n " gekkie " waar ze bij PowNed dol op zijn die ze graag voor hun camera krijgen. Een provocateur die overal " nazis " zegt te zien . Vaak claimen dergelijke ook nog het enige ware radicaal Links te zijn en de wijsheid in pacht te hebben en het tribunaal zijn die de " nazis " aanwijst. .
nooit ook maar een moment van twijfel bij dergelijke figuren. Zo 'n fanatieke griezel is goed op zn plaats bij Doorbraak mogelijk heet die nn Erik of Harry Westerink . Autoritaire dictators in het klein die graag iedereen hun wil opleggen. Als je velen van je natuurlijke achterban zo liederlijk van je vervreemd doe je alleen maar politiek Rechts een plezier. Ik vrees een Heksenjacht als je als FNV lid door die nn als "nazi " bent aangewezen wat volgt er dan je huis beklad ? Of erger ? Kan je dan nog een weerwoord krijgen ? Nee natuurlijk. Indymedia moet dergelijke schoften geen podium bieden. Hoe kan iemand als Piet van der Lende lid zijn van dat Doorbraak ? Piet ken ik toch niet als fanatieke griezel.

Piet van der Lende is

Piet van der Lende is verkeerd bezig hij zou afstand moeten nemen van de fanatici van Doorbraak want nu schrikt hij mensen die hij zegt te willen helpen Bijstanders met dringende vragen over hun uitkering af voor zo ver ze het weten dat hij actief is binnen Doorbraak. Bijstanders die toch al zwak staan en ook om andere redenen niet in verband willen worden gebracht met Doorbraak. Bijstanders jullie hoeven niet naar de Bijstandsbond Amsterdam te gaan als je ernstige problemen hebt dan kan je het ook proberen bij een Juridisch Loket en of direct bij de sociale advocatuur.

he raymond, ga je nu weer

he raymond, ga je nu weer zeiken op doorbraak en Eric, terwijl je weet dat eric nooit zon domme en kort door de bocht digi scheet op indy plaatst? doorbraak publiceert bijna nooit op indymedia en ik denk dat dat komt omdat zij ook schijt ziek zijn van dit soort domme comments op indy en wat zou het een fantastische dag wezen als het indy collektief ooit besluit de hele functie van comments afschaft, en alleen nog aanvulling plaats van de persoon of groep die een goed (nieuws) artikel plaats. nu worden mensen alleen maar weggejaagd naar facebook, instagram en andere multinationale ondernemingen die data verkopen en ook nog aan de smeris geven. denk niet dat dat ooooit de bedoeling was van het concept indymedia. nu weer naar de ruis.........

FNV veroordeelt

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech