Nazi-demonstratie op komst in Den Haag, ‘locoburgemeester wil nog geen verbod’

Hier kun je discussieren over Nazi-demonstratie op komst in Den Haag, ‘locoburgemeester wil nog geen verbod’.
De Racial Volunteer Force is een uit Groot-Brittannië afkomstige neonazistische splintergroepering. Vanwege haar gewelddadige reputatie willen andere extreemrechtse groeperingen niet met de RVF in verband worden gebracht. Volgens de AIVD wil de AVF een ‘Arisch Vierde Rijk’ oprichten, waar Nederland ook deel van zou moeten uitmaken.

Op de aankondiging op Facebook maakt de RVF gebruik van antisemitische symboliek. Er is een Joodse man te zien, die met een briefje van duizend dollar zijn sigaar aansteekt. De boodschap is dat de Joden de werkelijke macht hebben in de wereld.In november vorig jaar wilde RVF demonstreren in Nijmegen, maar besloot uiteindelijk om dit toch niet te doen.

De RVF is erg actief in Nederland. Zo organiseert de groep op 7 september een ‘Kameraadschapsavond’ in Zeeland. Het thema is ‘Unter Froide’ (onder vrienden) en op de flyer is een man te zien met een t-shirt waarop ‘Kraft durch Froide’ staat, een verwijzing naar de nazi-recreatieorganisatie Kraft durch Freude.


verbieden?

Ik ben het eens met die loco-burgemeester. Met verbieden schieten we niks op, en als je er aan begint wordt het ook zo tegen linkse demo's gebruikt. Verbieden zal ook niemand duidelijk maken dat het geen moer uitmaakt of je door een joodse, christelijke of boedhistische grootkapitalist wordt uitgebuit.

Dus we moeten de openbare

Dus we moeten de openbare ruimte maar aan de fascisten laten, zodat ze moslims, joden, homo's en andere minderheden kunnen terroriseren?

"dus we moeten"

Nee da's weer het andere uiterste. Als er een tegendemo wordt georganiseerd wil ik daar best aan meedoen. Als (!!) ze voor rede vatbaar zijn is discussie ook mogelijk. Wie weet kunnen we ze zelfs genoeg genetica bijbrengen om te snappen *waarom* mensen in rassen indelen klinkklare onzin is.

Een paar honderd mensen die hun afkeer laten zien is gewoon ook overtuigender dan een peloton ME dat ook maar uit te voeren heeft wat een (aldanniet welwillende) burgemeester zegt.

Ronaldo krijgt een pluim

ik ben het eens met Ronaldo

verboden, hier iets te verbieden, zeiden ze in 68, tijdens de Sartriaanse revolutie. Ik ben een bloemenkind, van de 60's

Nee, maar, wat heeft het voor zin om zoiets te verbieden. Men zal alleen maar ondergronds gaan en gevaarlijker worden.

Vergeet ook niet, de staat zal dit keer extreem rechts verbieden. Maar voor de staat, betekend dat ruimte, om veel meer te gaan verbieden. Voor hen zijn krakers en skinheads, zogenaamd 'even erg'.

Anarchisme 'verbiedt' fascisme niet. Het bevecht het. Je mag wel skinhead zijn en een Surinamer uitschelden, als
je er eentje tegenkomt. Zoiets is niet in de wet 'verboden'. Kijk er dan alleen niet vanop, dat deze Surinamer in kwestie, jou tegen de vlakte schopt

Ik mág portretten van Adolf in me huis hangen. Men zal mij alleen vermijden als de pest en Joodse en linkse activisten, zullen stenen door mijn ruit gooien.

Daarnaast, extreem rechts, zoals men dat in de 90's kende, bestaat niet meer zo. Het is nu meer een internet rechts geworden. Een FVD rechts. De altright. Veel gevaarlijker, dan die zes skinhead losers, met hun vlaggetjes en hun bomberjacks.

Grappig is dat er alt-right

Grappig is dat er alt-right gekkies in de VS zijn die opkomen voor de vvmu van Joke Kaviaar. Zij zou volgens hen een slachtoffer zijn van de EU dictatuur.

oes

Het punt met veel altright is

Die mensen zijn vaak een beetje in de war. Ze weten in dit geval nog niet, dat Joke
in hun theorie eigenlijk de vijand is. Daar gaan ze ooit achter komen en dan zijn ze ineens
tégen Joke

Altright bevind zich op glad ijs.Het zijn allemaal dubieuze meningen bij elkaar en dan roeren maar, maak
er een brij van. Mannen recht, racisme, libertarisme, machismo, fascisme, nationalisme en wat conspiracy
accentjes hier en daar

het is verwarring

ik denk dat het in de 90's minder verward was. Meer omlijnd

En waar zijn al die linkse

En waar zijn al die linkse activisten nu dan? Extreem rechts manifesteert zich meer dan ooit op de straten en in de krochten van de samenleving.

Te druk om tegen donkere

Te druk om tegen donkere kindervrienden en foute straatnamen te strijden. Maar de echte fascisten laten ze vrolijk hun antisemitisme spuien.

empowering

Je had zo'n straat : witte de wit

Die heet nu :witte de with, omdat vele omstanders ( in theorie ) keihard getriggerd werden, door die naam.

Wat heeft links in de 21ste eeuw gewonnen ? regenboog zebrapaden ! Nieuwe naamborden, roetpieten !! Dragqueens, die peuters op schoot nemen en voorlezen !!!! zestien nieuwe genders !!!! Cursussen, over hoe Facebook te gebruiken !!!!

Ja, nu jij weer. Met je stoffige klassenstrijd en materiële analyse, geformuleerd door WITTE mannen.

Met je witte tranen.

Blankenstraat

De Blankenstraat in Amsterdam moeten ze ook maar gauw van naam veranderen.

blank is ook een kleur

Blank, dat woord lijkt best wel op het woord 'bank'

Dat is ook wel problematisch, want we weten hoe slecht banken zijn !

Zal ik er een safespace voor inrichten ?

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech