Bevrijd Twitter van fascisten tuig!

Hier kun je discussieren over Bevrijd Twitter van fascisten tuig!.
Racisten en fascisten lijken heer en meester voor Twitter. Mensen rechtser dan Rutte mogen geen mening hebben of een platform die te uiten. Blokkeercen rapporteer ze massaal van Wierd Duk tot Niemoller tot hun trollenlegers. Haal hun mening van het web !


Rechtse trollen waren vroeger

Rechtse trollen waren vroeger een stuk beter.

verboden te verbieden, 1968, Sartre, Parijs etc.

Ik haat wierd duk, met iedere cel van mijn lichaam.

Maar moeten we hem monddood maken....?

Lijkt me niet hé.....

Rechtse mensen, mogen geen mening hebben ? En dan ben jij 'autonoom'. Maar hoe wil je
dan die meningen in de kiem smoren, als je 'autonoom' bent en tegen de STAAT en de rechterlijke macht bent...

Je zal dan zelf een rechterlijke macht moeten opzetten, om de meningen die in jouw ogen verkeerd zijn, te blokkeren....

En dan ben je dus niet autonoom en/of anarchist, maar autoritair en een soort statist....

Verboden te verbieden, je MÁG alles zeggen en iedere mening hebben. Maar sta dan in voor de gevolgen. Wierd duk mag zijn domme shit zeggen, hij maakt zichzelf alleen erg gehaat, bij grote groepen mensen.

Vergeet overigens niet, twitter is gewoon een bedrijf hé. En een meneer Duk is een klant van dat bedrijf. Zij bepalen dus wie ze wel en niet toelaten. Vind je dat niets, dan moet je niet met dat bedrijf in zee gaan....

Daarnaast, mensen moeten twitter en facebook sowieso links laten liggen, vind ik. Facebook, twitter, allemaal controversiële ( mega kapitalistische ) bedrijven en dat zou je moeten weten, als zogenaamde 'autonoom'

Wat heeft het ons gebracht ? Helemaal niets.....

Ik heb geen facebook, of twitter, of andere pubertijd media.

Alleen tindr zou ik houden, als ik jullie was

Waarom zou je Twitter gebruiken?

Iedereen die post op commerciële social media en zichzelf autonoom noemt moet even goed nadenken of het wel zo autonoom is. Je data wordt geïndexeerd door bedrijven die er kunstmatige intelligentie mee voeden. Wie weet wordt met onder andere jouw ingetypte digitale scheet later wel een functionaliteit gebouwd die (tekst)patronen herkent die als 'autonoom' gezien worden om ze vervolgens te negeren, aan te passen of erger: je te traceren. In deze rechtsstaat mag je elkaar online bevechten, in een volgende misschien wel niet. Pol Pot zou gretig gebruik hebben gemaakt van alle informatie in social media accounts.

Het beste is om je accounts op Twitter en de hele rotzooi te verwijderen en hopen dat die bedrijven door de stront zakken, met de hele rechtse beweging erbij.
Er zijn goede open alternatieven zoals https://joinmastodon.org/ Mastodon

autonoom ?

Precies !

Het punt is, het is gratis, zo'n twitter, maar zij verkopen jouw gegevens en daar maken zij weer geld mee. Jij bent dus het product. Eigenlijk prostitueer jij jezelf, al is dat wel heel overdreven.

Ik denk dat libertair/autonoom links het niet zo van sociale media moet hebben. Het past niet zo bij 'onze' soort van politiek.

Libertair links was altijd vrij fysiek. Kraken, staken, blokkeren. Dingen in het publieke domein, niet op twitter. Twitter is niet de échte wereld. Het is een conceptuele wereld, een spookwereld.

Dat ik met een zwart vlaggetje loop te zwaaien op twitter, voegt niet zoveel toe.En als je dan op twitter en youtube zit, dan
denk ik dat je moet proberen, om op een rustige, vriendelijke toon, libertaire theorie uit te leggen. Wij zijn intellectueel
superieur, ten opzichte van rechts. Maak daar dan gebruik van, verlaag je niet tot hun poep. Sommige antifascisten, hebben bijvoorbeeld wel goed een Baudet exposed. Daar dient het dan weer wel voor. kleine steken, hier en daar. Ik denk dat het goed is, om niet meer dan een halfuur per dag, op 'sociale' media te zitten. Want het verzand allemaal, het is drijfzand.

Ook ik heb deze fouten gemaakt, door ruzie te maken, met allerlei rechtse figuren, op het net. Laat een Wierd duk toch lekker blaten. Als wij ons maar organiseren ondertussen.

Als je al denkt dat je op

Als je al denkt dat je op welk vlak dan ook superieur aan iemand anders bent, dan toon je aan dat je het blijkbaar niet zo probleem vindt om andere mensen weg te zetten als 'dom', en ze daarmee diskwalificeert. En je doet precies waar je, in dit geval rechts, van beticht zich beter voelen dan andere mensen. Zo'n comment riekt naar discriminatie.

Je haalt ook nog even de antifascisten aan, die goed werk zouden hebben verricht. Ik vind die antifascisten zich tegenwoordig gedragen als fascisten. Hun mening is blijkbaar de enige die telt. Andere afwijkende meningen, van wie dan ook, worden desnoods met geweld onderdrukt. Als ik alleen al zie dat er in de VS mensen worden belaagd omdat ze een andere mening opvatting hebben, dan 'de moreel verhevenen'. En ga kijken ik in de geschiedenis waar dat eerder is gebeurd, dan kom ik op Duitsland uit in de jaren 20/30. Bruinhemden mepten alles van straat wat in hun ogen niet goed was. Dus als je echt anti fascistisch bent, gebruik dan niet de methodes van fascisten.

Van Links extreem naar rechts extreem is niet zo'n grote stap als menigeen denkt.

Uiteindelijk werkt dialoog veel beter. Langs elkaar heen schreeuwen wat tegenwoordig gebeurt zal links en rechts eerder hun standpunten laten verharden. Dingen eerlijk benoemen en niet politiek correct proberen te zijn, lost problemen eerder op.

Zelf jarenlang erg links geweest, maar door de houding en opinies van de meeste linkse partijen een stuk naar rechts opgeschoven richting midden. Vooral omdat links de boel niet oplost, maar pampert. Enige partijen waar ik nog enige sympathie voor heb, zijn PvdD, SP, PVV en FvD. Deze partijen ageren nog tegen de midden partijen, waartoe ik ook groen links schaar. Die midden partijen hebben zoveel kapot gemaakt in de zorg, onderwijs, politie, nutsbedrijven, etc.

Om nog even 1 ding aan te stippen. De rechtse partijen, en met name PVV en FvD, hebben de naam om rascistisch te zijn. Dat komt vooral door hun standpunten mbt islamisering en de grenzen te willen sluiten. Als we dan eerst eens naar islamisering kijken. Het gaat er niet om dat mensen hun geloof belijden. Het probleem is dat men dingen aan anders- of nietgelovigen op gaat dringen. En denkt dat men dingen kan gaan afdwingen, door er maar veel bij te dreigen. Als je daarbij ook nog hoort dat de islamitische weekendscholen kinderen leert anderen te haten en zelfs zegt dat ze bijv. homo's mogen doden. Dan denk ik dat er best een grens mag worden gesteld. Binnen de islamtische instituties is doorgaans weinig tolerantie te vinden. En dat schuurt natuurlijk enorm met onze normen en waarden hier. En daarom is het denk ik goed om er een punt van de maken, wat deze 2 partijen doen.

Echt de grenzen sluiten willen deze partijen trouwens ook niet. Maar om iedereen maar binnen te laten die wil komen, gaat uiteindelijk ons hele stelsel afbreken, doordat die mensen hier voor het grootste gedeelte niet aan het werk komen en in de bijstand terecht komen. Het is humaner om de echte vluchtelingen die gevlucht zijn voor oorlog en vervolging wel op te vangen, maar niet de gelukszoekers. Om die laatste groep te helpen moet er een keer echte hulp komen voor de landen waar ze wegkomen. En dan wel als die landen dat zelf ook willen. Echte hulp zou zijn om de levensstandaard op te krikken. En ik zou eerst beginnen met schoon drinkwater voor iedereen.

Ik snap dat de meeste mensen die op deze site kijken, mijn verhaal niet leuk vinden. En het zal ook wel weggegooid worden omdat het niet strookt met de ideeen van indymedia zelf. Maar laten we in godsnaam de dialoog zoeken ipv denken dat we superieur aan de andere kant zijn.

reactie op support your locals

Beste Support your locals

Even wat sidenotes

Ik deel je walging voor een groot deel van het antifascisme, dat zich inderdaad, paradoxaal genoeg, vrij fascistisch kan gedragen.

Ware het niet, dat er ook serieuze antifascisten zijn geweest, die met gevaar voor eigen leven, extreem rechts hebben gedocumenteerd en exposed, waar de andere politieke partijen en de politie dat niet deden

Extreem is een relatieve term, hier schreef ik eerder over, op krapuul. Is nog wel te vinden ergens. De VVD is zogenaamd geen 'extreme' partij, terwijl het neoliberalisme in de 80's gezien werd, als een extreme sekte. Extreem is niet per se 'slecht'. Ik vind wat ik vind, of jij dat nou extreem of gematigd noemt, is irrelevant

Niet alles is 'islamofobie', van mij mag je best kritisch zijn over welke religie dan ook. Ware het niet, dat FVD en PVV, diep in de buine ( fascistische ) hardware roeren ( vooral FVD is hier open in ) en ik heb hun aanhangers vaak onverbloemd, dom racisme horen uiten. Zo noemde ze mij : kanker spleetoog. Een donker persoon, noemde ze : kanker aap en we moesten in 'de oven'. Ga mij dus niet vertellen, dat FVD niet fascistisch is....

Bij FVD en PVV, is het méér dan kritiek, snap je wat ik bedoel ? Het is echt haat, bij hen. Zij vinden witte christenen, echt beter dan donkere moslims. Ze beweren dat ze slechts 'bezorgd' zijn, maar als je dieper graaft, zie je dat het echte racisten zijn, met racistische banden, in heel Europa....Wees hier niet naief in. zelfs zijn eigen achterban, zelfs een deel van de FVD achterband, heeft dat nu door en is afgehaakt.

Ik waardeer het btw, dat je gewoon je verhaal doet, jezelf niet censureert en dat indymedia het plaatst, waardeer ik ook zeker. Dat is in 'anarchistische' kringen weleens anders, want vaak wordt daar iedere afwijkende mening afgedaan als 'abuse'.

Daarom heb ik het ook gehad, met het huidige 'anarchisme' ( hier schreef ik ook twaalf stukken over ofzo ) en richt ik mij meer op de PVDD en sommige oosterse religieuze stromingen. Al zit diep in mijn hart, een plekje voor de anarchie. Een liefde die nooit zal wegebben. Het huidige anarchisme, is helaas geen anarchisme, maar een slechte parodie op de jaren tachtig punk scene.

De vluchtelingenproblematiek, is een bittere pil en niet de meest eenvoudige kwestie ooit. Als we kijken naar mensen uit Eritrea. Deze mensen hebben wat mij betreft gegronde redenen, om te vluchten. Als je kijkt naar de situatie in hun land, dan zal je begrijpen waarom. Kijken we naar Syrië, dan snappen we ook waarom deze lieden gevlucht zijn. Ik persoonlijk heb niet echt last, van 'gelukzoekers', in mijn omgeving.

Ik heb altijd conflicten met de gemeente, met de huisbazen, de 'bazen', de graaiers. Die maken mijn leven zo moeilijk mogelijk. Van 'gelukzoekers', heb ik nog nooit last gehad. Ook hier schreef ik over, eerder, op Krapuul ( een politieke site ). En ik zeg dit niet om politiek correct te zijn, maar omdat het gewoon waar is. De huurbaas die de huur weer met 200 verhoogd, is voor mij veel erger, dan een of andere Eritreeër, die hier ergens woont.

De reden dat wij veel huur betalen, weinig overhouden, al het geld naar de managers en de ambtenaren sijpelt, heeft geen reet met 'de gelukzoekers' te maken. De klassenstrijd, was eerder dan de zogenaamde 'gelukzoekers' en de zogenaamde migratie problematiek.

Gelukzoeker, dat woord ook echt. Wat moeten ze dan ? Ongeluk zoeken ? De gewassen verbanden, door het beleid van kapitalisten en hun hebzucht. Ja, dan vluchten mensen en ja, dan komen ze in Europa....Het is gewoon een samenloop van omstandigheden.

Daarnaast, jij zegt, het westen moet de derde wereld helpen....Ja en dat doet het westen dus niet...Onze leiders gebruiken en gebruikte de derde wereld altijd als een makkelijk melkkoetje. Denk je nou echt, dat ze die mensen daar gaan helpen ? Dat gaan D66 en VVD doen ?....

Je hebt nog erg veel vertrouwen, in die middenpartijen en je hebt ook vertrouwen, in het ageren van die malle SP en die malle FVD etc. Zij gaan niets oplossen en voor nu is het roeien met de riemen die we hebben. Voor nu moeten we er een beetje zelf uit komen, zowel de 'gelukzoekers', als jij en ik. Ga er niet vanuit, dat de staat iets voor je doet.

Beste nayakosadashi, Ik ken

Beste nayakosadashi,

Ik ken de geschiedenis enigzins van de antifascisten, daarom wil ik ook aangeven, dat het me om de huidige club gaat.

Ik geloof je ook wel als je zegt dat er echte fascisten/racisten in de Fvd/PVV zitten hoor. Maar ik denk dat je heel voorzichting moet zijn om iedereen meteen een stempeltje te geven als men op deze partijen stemt en/of het eens is met bepaalde standpunten. Ik geloof ook dat er bij een aantal partijen een aantrekkingskracht is op bepaalde lieden. Hetzelfde wat je zegt over de FvD/PVV zegt, kun je ook over Groen Links zeggen. In die partijtop zitten mensen met een voorliefde voor oa Mao en Sovjet communisme. Denk ik daarom dat elke GLer een communist is? Nee.

Heb in mijn jongere jaren wel eens anarchie gepropageerd, maar ben er inmiddels op teruggekomen. Ben wel voor enige vorm van overheid, al is het maar om zorg en veiligheid te kunnen leveren. Maar zoals het nu gaat, gaan we richting een techno fascistische orde. Het groot geld regeert eigenlijk al, en het lijkt wel maffia.

Je hebt gelijk dat de term gelukszoeker een wat maffe term is. Hoe we ze dan moeten noemen weet ik even niet, maar ik ken mensen die wel degelijk er last van hebben. Deze mensen wonen in de buurt van Ter Apel, en daar zit zoals je het weet het aanmeld centrum van COA. Er wordt gestolen, inbraken en er is ook sprake van agressief gedrag. Verder denk ik wel degelijk, dat als we per jaar er 100.000 mensen bij krijgen in dit land dat het gevolgen gaat hebben, voor o.a. huisvesting, en hogere uitgaven voor uitkeringen.

Verder heb je me niet goed begrepen denk ik mbt tot de middenpartijen. Hier heb ik totaal geen vertrouwen meer in. En op de flanken heb ik nog iets vertrouwen, al moet dat wel zoals eerder gezegd, per onderwerp bekeken worden. Ik vind de dames Leijten(SP) en Agema(PVV) er altijd kort op zitten mbt tot zorg. Helaas hebben ze niet kunnen voorkomen dat de zorg onder Rutte's Shell I, II en III kabinetten verder is afgekalft.
Neo Liberalisme moet afgekapt worden, zowel in NL als de EU, en de wereld. Het is een kanker die alles overwoekerd. Geld maakt inderdaad meer kapot dan je lief is. Trouwens ik snap ook wel dat het Westen niets goeds gaat doen in de 3e wereld. Dat was meer mijn ideaal beeld.

Verder ideaal plaatje is, ten eerste uit de EU (Die leggen veel te veel regeltjes op en lijken op weg naar dictatuur). Privatisering van Zorg/Nutsbedrijven/etc terugdraaien. Management lagen uit de Zorg/Onderwijs/etc halen, daar gaat een groot deel van het budget verloren. Ook een ideaal plaatje is, als men zo graag wil dat iedereen bijvoorbeeld zijn Huizen isoleert en zonnepanelen neemt: Regel het maar overheid. Zorg ervoor dat je tegen kostprijs zonnepanelen en isolatie materiaal produceert en heb mensen in dienst die gratis bij de bevolking die dingen aanbrengt. Weet dat dit in de huidige maatschappij niet realistisch is hoor, maar als het toch om het hogere doel gaat, dan faciliteer het maar.

Verder waardeer ik de toon die je aanslaat in je commentaar. Je hoeft het niet altijd eens te zijn inderdaad, maar discussie is goed. En ik denk dat we toch meer op 1 lijn zitten dan ik in eerste instantie dacht.

Beste support your locals Ik

Beste support your locals

Ik zeg niet dat iedere FVD aanhanger, een racist/fascist is. Maar het punt is een beetje, met het huidige fascisme in Europa.

Veel van die partijen hebben een gedeelte dat extreem racist/fascist is en daarnaast hebben ze dan aanhang die daar niets van moet hebben, maar de ogen ervoor sluit, het ontkent, het niet wilt weten. Ik kende een joodse man, die FVD stemde, zich in de partij en haar wortels ging verdiepen en zich rot geschrokken is. Hij was een rechts VVD type, maar hij had uiteraard niets met rassenleer, fascisme en dat soort poep. De FVD achterban, bestaan uit vele rechtse VVD types en een harde kern, van échte fascisten. Die fascisten's, willen langzaam hun fascisme salonfähig maken. De naïeve lieden in de FVD, weten niet wat ermee te doen. Ze ontkennen het, of ze haken af. Of ze zeggen dat ze niet 'altright', maar 'alt light' zijn. Maar in de demo's, staan ze wel gewoon naast de racisten, daar kom je dan niet omheen. Het smerigste tuig, daar ga je dan mee in zee.

In Groen links, zijn overigens niet veel maoïsten hoor. GL is toch een meer soort van libertair links georiënteerd clubje. Links liberaal , zou ik ze noemen. Vroeger zaten er wel wat communisten tussen. Maar als je communist bent in Nederland, kan je je veel beter bij de internationale socialisten voegen. Echt veel communisten zitten er natuurlijk niet in GL. Zij vinden GL veel te zacht. Echt veel communisten zijn er sowieso niet meer. Het anarchisme en de milieubeweging, zijn veel sterker, in deze tijd.

In de SP zitten wél wat marxisten btw. Maar de partijtop doet daar ook een beetje moeilijk over. Het blijft een vrij tamme, democratische, niet revolutionaire partij. Er zijn zeker wel communisten die SP stemmen, maar de partijtop is zéker niet marxistisch. Marxisten verwijten dat de SP ook.

Maar zoals het nu gaat, gaan we richting een techno fascistische orde. Het groot geld regeert eigenlijk al, en het lijkt wel maffia.

Daar heb je zeker gelijk in, dat is het grootste probleem

Wat je zegt over het AZC

Uiteraard komt er ook weleens ellende van. De vraag is dan, wil je ze dan maar buiten houden ? De onruststokers, verneuken het dan voor zij die wel zich gedragen.

Daarnaast, ik persoonlijk heb meer last van 'handhavers', overijverige ambtenaren, graaiende 'ondernemers' gemeentes en de eindeloos jagende instanties met hun eindeloze doolhof van regeltjes, die alleen voor jou en mij gelden.

Ik zie mijzelf persoonlijk nog wel als anarchist, politiek gezien. Al zul je mij nooit meer zien in een kraakpand, of wat voor 'autonome' kut plek dan ook. Ik probeer juist dialoog te vinden, bij mensen als jij. De 'normale' mensen. Het anarchisme moet juist ook met 'burgers' in contact blijven, naar ze luisteren etc. Ze niet wegduwen, bij voorbaat. Anders hebben 'we' nooit slagkracht. Het kostte mij veel moeite, om in de anarchistische beweging te komen, want men deed paranoïde. Toen ik er eenmaal een beetje in zat ( hiep, hiep, hoera ! ), bleek het dat het de kutste scene van Europa is.

Daarom moeten anarchisten ook en misschien wel juist, met SP stemmers en FVD stemmers in contact staan.

Neo Liberalisme moet afgekapt worden, zowel in NL als de EU, en de wereld

Als dat jouw stelling is, dan zal je het met de hardware van het anarchisme eens zijn. Het anarchisme wereldwijd, verzet zich allereerst tegen het criminele neoliberalisme. Althans, dat was de opzet.

goed dat we een normale discussie kunnen hebben !

mvgr nayakosadashi

Jullie zijn zelf de grootste

Jullie zijn zelf de grootste fascisten door alles wat jullie niet zint aan te pakken desnoods met geweld.

nuance attack

Beste Job

De AFA heeft agressieve trekjes. Laat ik het zo zeggen, agressors bevinden zich tussen de AFA achterban

Maar niet iedere AFA activist is gewelddadig.

In de 90's had de AFA veel meer betekenis, toen skinheads in Duitsland en Engeland een groot probleem waren
en de politie er niet tegen optrad.

Tegenwoordig is ook de AFA, in een beetje een twitter/internet sekte veranderd, voor tieners die sinds kort 'non-binary' zijn
en dat van de daken schreeuwen, in een megafoon. Een sekte die iedereen de mond snoert, die potentieel een afwijkende mening over iets
zou kunnen hebben.

Als laatste, beste Job

Al ben je tegen de AFA, al vind je hen verkeerd etc. Het zijn geen fascisten. Dan weet jij niet goed wat een fascist is.

De laatste nuancering van mij, voor jou. Fascisme is in Europa een daadwerkelijk écht gevaar. Of de AFA daar de juiste respons op is, dat weet ik niet. Wel erken ik het gevaar, want ik heb het zelf gezien. FVD is niet zo fluffy als je denkt.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech