CORONA/COD, VIRUSSEN OVERWINNEN VIA HET IMMUUNSYSTEEM

Ruis, gepost door: J.191375603 op 08/05/2020 05:02:19

Ieder virus is in het lichaam is alleen te overwinnen via het immuunsysteem. Hier een paar waardevolle tips, om het immuunsysteem te versterken, en de virussen te verslaan. Beter dit dan een te vroege kist, zeker voor de lichamelijk zwakkeren/risicolopers in de maatschappij.

Duizenden doden in de wereld door het Corona-virus, voor mij onvoorstelbaar. Een virusziekte is in principe alleen maar te genezen door het immuunsysteem te versterken, en het virus dan "uit te zieken", antibiotica helpt niets, en virus-inenting is in dit geval onmogelijk.
Dus hier een paar tips, door mij in de praktijk getest, over een nieuw Fyto/supplement, uitgevonden door een Nederlander, dat speciaal geschikt is voor dit soort uitbraken.
Het middel heet Allimed(merknaam) en is gemaakt van 100% pure Allicine. Dit is de stof die ruikt in knoflook als je het snijdt, en werkt heel goed tegen bacteriën en virussen. Echter, de stof is heel vluchtig, en lost op zodra het met lucht in aanraking komt. In de reguliere allicine/pillen, zit max. ong. 3 % pure allicine, maar deze Nederlander heeft een methode ontwikkeld, waarmee hij de vluchtige allicine uit knoflook kan vastleggen in vaste stof, en per capsule bevat dat 450 mg pure allicine, ong. gelijk aan de allicine in 20 grote knoflooktenen(ong. 1.5 bol).
Dus als je bij infectie met Corona, min. 10 van die capsules per dag neemt met voldoende water, dan heb je de virsuswerende hoeveelheid van 4.5 gram virsuswerende Allicine in je lichaam, dat is de hoeveelheid die in 220 grote tenen(= 15 grote bollen ) verse knoflook aan allicine, dus daarmee ben je in een paar dagen door je infectie heen.
Natuurlijk is het eten van verse knoflook en uien, en knoflookgranulaat(gedroogde knoflookstukjes) en knoflookpoeder, natuurlijk ook nog een aanbeveler.
.Daarnaast beveel ik de knoflook-olie capsules van Merk Swanson aan (Supplementensite Swanson Europe, of Swanson US), en hun gewone Swanson knoflookdragees van 400 mg knoflookpoeder gedroogd(is teentje van 1.2 gram knoflook per capsule, je kan ook knoflookgranulaat gebruiken) en Kyolic knoflook dragees.
Verse knoflook:
Vermindert kans op verkoudheid met 64%
Knoflook is een van de kruiden die je altijd in je keuken zou moeten hebben. Het is een van de nuttigste en krachtigste remedies die de natuur te bieden heeft. Als je geïnteresseerd bent in meer informatie, dan lees je dat in dit artikel. Knoflook vermindert de kans op een virale verkoudheid met 64%, wanneer je het regelmatig eet. Als de kou al toegeslagen heeft, verkort het de duur en vermindert het de symptomen met 70%.
Allicine
Dit is te danken aan de hoge concentratie allicine, een organosulfur die het kruid de sterke geur geeft. Behalve dat het effectief tegen het rhinovirus is (de meest voorkomende vorm van verkoudheid), remt het ook diverse vormen van griep, herpes simplex I en II, virale ontsteking van het mondslijmvlies en cytomegalovirus. Allicine zit alleen in verse knoflook en komt vrij wanneer er bepaalde schade ontstaat (hakken, snijden etc). Eenmaal vrijgekomen, breekt allicine snel af in andere zwavelcomponenten. Dus andere vormen van knoflook hebben niet hetzelfde effect.(Bron: Goedgezondinfo.com)

Deze combinatie is in principe al een winnaar. Maar daarnaast kan je nog Vitamine D3 slikken voor een sterker immuunsysteem, min. in combinatie met MagnesiumCitraat, en optioneel Bio_Seleen van Pharma Nord, voor een goede opname van de vitamine D3.
Ook Vitamine C is belangrijk voor het versterken van het immuunsysteem, maar neem dan de Vitamine C met Bio flavonoïden, anders wordt de Vitamine C amper opgenomen door het lichaam(Beste koop, weer Swanson, Supreme Vitamine C Complex 500 mg vitamine C en 500 mg Bio flavonoïden per tablet).
Daarnaast, als je toch bij Swanson gaat inkopen, kijk dan ook naar een potje Jarrow's 95% concentraat, Curcumine, ook een sterk antiviraal supplement, neem dit altijd met peper en (olijf) olie, dan wordt het 20x beter opgenomen. Visolie(EPA/DHA) als immuun versterkend supplement, is de beste kwaliteit/prijsverhouding merk Marinol, van site: Body en Fit.
Daarnaast zijn er ook nog een hoop natuurlijke immuun versterkende kruiden.
Voor door de yoghurt gebruik de combi van immuun versterkende paddenstoelen Reishi en Shitake Cordyceps, gecombineerd met Macca en Cacao en Cat's Claw, een hele sterke mix tegen virussen.
Dan kan je ook nog de sterke antivirale middelen Kruidnagelpoeder, Kaneelpoeder, Cayenne/chilipeper, de elkaar versterkende combi Astragaluspoeder//Ashwagandha/Ginseng(min.6% ginsengoiden, gestandaardiseerd),, Tijm, Oregano, en natuurlijk gember, gebruiken. Allemaal in gedroogde poeder vorm(Voor meer kruiden zie Goedgezondinfo.com). Ook kan je dampen met de Etherische olie versies van veel van deze kruiden. Eugenol, 1 van de sterkere virus dodende stoffen, is te vinden in kruidnagelolie. Neem voor inwendig/uitwendig gebruik ALTIJD de ECO versie, en verdun goed, PURE etherische oliën kunnen schade aanrichten aan de inwendige/uitwendige cellen.
Ook is Echinacea thee erg virsuswerende(wortel is het sterkst), met Kamille, tijm e.a. kruiden, en Bio-honing(theewater onder 40 graden Celsius, anders gaan waardevolle ingrediënten in de honing verloren).
Als je deze kruiden inneemt met een mengeling van Biologische groentesappen, b.v. tomatensap, bietensap en wortelsap etc.(b.v. Zonnatura of Raab of Lunaeterra), dan heb je in 1 glas van 30 cl.(300ml), als je te ziek bent om te eten, 300 gram BIOLOGISCHE GROENTEN binnen, gevarieerd, en heb je de aanbevolen hoeveelheid groenten per dag volgens de Voedingsschijf Adviesraad, ruim gehaald. Eet veel gevarieerd fruit, en weet, dat fruit 15 minuten geweekt is in water met Baking Soda, 10gram per liter, ong. 15 verschillende pesticiden van het fruit los kan weken(pesticide=Zuur/baking soda Base. Naspoelen met koud water.
Baking soda is ook in kleine hoeveelheden oraal in te nemen(max. 1 kleine theelepel per dag, niet langer dan 2 weken, zie Goedgezondinfo.com) maakt het lichaam minder zuur. Virussen gedijen bij een zuur celmilieu, dus hoe minder zuur (meer basisch) het lichaam is (ideaal is ong. pH 7-7.5) hoe minder kans een virus heeft zich voort te planten. (dig. pH meter, ong. 15 euro/internet).
Daarnaast er zijn stofzuigers(ook hand) op de markt met waterfilter, 99% van de lucht uitgeblazen stofvrij. Erg goed voor de geïnfecteerde longen. Ik heb het merk Karcher getipt dat je op de uitblaasmond een papieren filter kan zetten die bacteriën doodt, waardoor de luchtwegeninfectie kans veel kleiner wordt. Zij zijn daar nu mee bezig. Tot die tijd zou ik in die waterfilter de meest antivirale/bacteriële etherische oliën doen, zodat de luchtwegen bij stofzuigen ontzien worden.
Eet daarnaast gezond, doppinda's zijn b.v. gezonder dan rode wijn of groene thee, omdat er naast de bekende reservatrol, ook nog veel andere goede voedingsstoffen zitten. De rest van de ongebrande, ongezouten noten: hennepzaad en lijnzaad ieder dezelfde hoeveelheid(voor de juiste omega 3-omega 6 verhouding). Ook CBD-olie is een aanrader.
Volg je AL deze tips op, dan heb je nooit meer last van welke virus of bacterie dan ook, bijna gegarandeerd, dan hoeft er geen enkele dode te vallen, zeker geen Duizenden.
Nu ik toch bezig ben, een paar medische weetjes. 1gram gedroogde peterselie ( zit 45 mg apigenine in, een sterk kanker remmend middel) per dag vermindert de kans op longkanker door roken met maar liefst 67%!!!. Daarnaast is ontdekt dat mensen die hun tanden 2 x per dag poetsen, i.p.v.. 1 x, 67% minder kans op hartaandoeningen hebben. Reden: de plaquebacterie-overschotten worden dan voldoende uit de mond verwijdert, zodat ze niet in je bloedvatenstelsel terecht komen. Daar zijn ze door artsen in cholestrolophopingen gevonden, zowel bij hartproblemen, als in de hersenen, bij dementie en Alzheimer. Dus (huis)artsen, leg die info in je wachtkamer.
Ik hoop dat de weldenkende mens dit bovenstaande relaas ter harte neemt.
P.S. Een wetenschappelijke Kruiden/Fytosite, met de laatste medische onderzoeken, is : Goedgezondinfo.com , erg informatief en allemaal wetenschap.
Allimed, het belangrijkste antivirus middel, haal je op internet bij de Nederlandse Allimed site van Karin Veldhuizen, of die in GB(voordeliger bij 3verpakkingen, 1 jaar houdbaar in koelkast(
De meeste kruiden haal ik bij de site/ Pit en Pit, of Superfoodsonline.
Mijn favoriete supplementensite (beste prijs/kwaliteitverhouding) is Swanson US en Swanson Europe (vooral eigen merk producten) die bij sommige producten wel 10 euro per eenheid goedkoper zijn als in Nl, dus kijk ook naar de besparingen die je maakt vgl. de verzendkosten.
Vitamine d3, magnesiumcitraat(80% opneembaar magnesium/) geen magnesiumoxide nemen( maar 4% opneembaar magnesium) en Bio-Seleen van Pharma Nord, zijn allemaal te verkrijgen bij Kruidvat. Donkere mensen hebben (vooral s'winters) deze supplementen nodig, omdat via zonlicht(UV) op de huid de mens Vitamine D aanmaakt, maar op het Noordelijk Halfrond(het Westen, Europe/US) is de zon 2x zo slap qua UV, als in op het Zuidelijk Halfrond ( de Tropen), en hun Huid is 2x zo dik qua Evolutie onder een sterker zonlicht, dat ze hier zoveel vitamine D tekort krijgen, dat hun huid gaat schilferen, droog wordt, hun botten achteruit gaan, en dat ze zich suf insmeren, om hun huid in conditie te houden, omdat ze dit bovenstaande niet weten( Uv-licht gaat Niet door glas heen). Ook een tip voor de(huis)arts als voorlichting.
Baking Soda van merk Arms en Hammer, bij o.a. Jumbo en Deen.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech